FA. BOVAN

Contactgegevens FA. BOVAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FA. BOVAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

FA. BOVAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDSTRAAT 20; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50279864 (+32-50279864) 50279864 (+32-50279864)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FA. BOVAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FA. BOVAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FA. BOVAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FA. BOVAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FA. BOVAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FA. BOVAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FA. BOVAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FA. BOVAN
Products information FA. BOVAN

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in FA. BOVAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FA. BOVAN
(Get full report from official database of BE for FA. BOVAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor FA. BOVAN
Addition kinds of activities for FA. BOVAN

221104. Plushes en stapels, breedgeweven katoen: inclusief flannels | Plushes and piles, broadwoven cotton: including flannels
327204. Open haard en schoorsteenmateriaal: beton | Fireplace and chimney material: concrete
14239900. Gebroken en gebroken graniet, nec | Crushed and broken granite, nec
20330405. Groentesappen: geconcentreerd, warm pak | Vegetable juices: concentrated, hot pack
32810601. Curbing, graniet of steen | Curbing, granite or stone
39990818. Windgongen | Wind chimes
59990605. Mobiele telefoons en apparatuur | Mobile telephones and equipment
60820000. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks

Werken bij FA. BOVAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FA. BOVAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FA. BOVAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FA. BOVAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons, regio Lokeren, zijn wij op zoek naar lijnaanvoerder met een gevarieerd takenpakket. Als lijnaanvoerder ben je verantwoordelijk voor: Controle van de productiemachines Aan de hand van je dagoverzicht materiaal verzamelen: schuim + hoezen voor de matrassen Indien het materiaal niet voorhanden is, materiaal bestellen bij de verschillende afdelingen Orders doorgeven aan jouw collega's Bedrijfsprofiel: Een modern productiebedrijf actief in de textielsector.

 • Branch manager (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een branch manager. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit : - aansturen van medewerkers - richtlijnen geven, aanwijzingen en suggesties - optreden als coach : stimuleren van collega's, vertrouwen hebben in het potentieel en zelfsturing van anderen stimuleren - feedback geven aan medewerkers - voeren van tussentijdse gesprekken omtrent hun evaluatie - voeren van selectiegesprekken - opvolgen van introductie, opleiding en training - goedkeuren van alle medewerkers hun verlof - procedures opvolgen van ziektes, incidenten, arbeidsongevallen en recup - zorgen voor een goede sfeer - voorbereiden, presenteren en opvolgen van branch toolboxen en toolboxitems - uitwerken van actieplannen - werken aan het continu verbeteren en risk management en voorstellingen brengen - meedenken en werken aan projecten - sturen en ondersteunen bij vragen van de account managers bij vragen en problemen - je draagt de finale verantwoordelijkheid voor alle activiteiten die klantgericht zijn - waken over veiligheid binnen de branch - waken over volgen van de regels - nemen van acties en uitwerken

 • Magazijnier (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ASAP DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gespecialiseerd in het vervaardigen van orthopedisch maatwerk in de regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een magazijnsmedewerker. Je zal instaan voor het ontvangst én de controle van de binnenkomende goederen. Je zal deze op de juiste plaats opbergen en ter beschikking stellen van de gebruikers. Voorts zal je instaan voor de organisatie van het magazijn met het oog op alles een geordend geheel te laten zijn. Je staat in voor de administratieve opvolging van leveringen, deze dient correct te verlopen zodat er geen fouten zijn bij het stockbeheer. Tot slot zorg je ook voor de ontvangst van leveranciers en collega's met het oog op een klantgerichte dienstverlening.

 • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

 • Student - Bakkerij Merelbeke (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

 • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Studentenjob

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

 • Bijlesgever economie (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Studentenjob

  Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

 • Technisch aankoper DV00506 (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Na een begeleide opleiding in het systeem en onze producten, krijg je de volgende verantwoordelijkheden: Je initieert, onderhandelt en sluit (raam)contracten af met preferred suppliers. Je interpreteert bestelvoorstellen uit het ERP-systeem en zet ze om in bestellingen. Je overlegt met leveranciers en interne klanten om de beste service te leveren tegen de best onderhandelde kosten. Je volgt de openstaande bestellingen en leveringen op, ten einde op tijd te kunnen leveren aan de klant. Je evalueert regelmatig ons leveranciersbestand en gaat op zoek naar nieuwe opportuniteiten. Je beoordeelt en selecteert nieuwe leveranciers in een internationale context. Je voert marktonderzoeken uit om jouw interne klanten te adviseren. Je hebt oog voor nieuwe productietechnieken en bespreekt dit met onze R&D- en productieafdeling. Je behandelt vragen van de klant die variëren van kwaliteitsafwijkingen t.e.m. factuurproblemen. Je rapporteert aan de aankoopmanager.

 • Diëtist(e) (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: BESSEMANS DAVY

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Motus is op zoek naar een enthousiaste collega om hun team te verstrerken. Het team bestaat momenteel uit 4 kinesitherapeuten, een ergotherapeute en 2 yoga leraressen. Je geeft consultaties aan kinderen en volwassenen die met hun voeding en voedingspatroon aan de slag willen gaan. De invulling van de job is zelf te bepalen.

 • Zelfstandige uitbater voor Press Shop Westende (Priorijlaan) (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: Ubiway Retail

  Type: Zelfstandige activiteit

  Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Press Shop Westende (Priorijlaan)

 • IBO stage - Installateur sanitair en HVAC (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: G.DE PRETER

  Type: Leercontract

  Je staat in voor het plaatsen en installeren van sanitair installaties. Je komt terecht in een stabiele onderneming met de nodige vakkennis in huis. Je hebt een buitenschoolse opleiding sanitair en HVAC gedaan. Je komt in aanmerking voor IBO stage. .

Zoek naar antwoorden van FA. BOVAN in sociale netwerken
Look for responds of FA. BOVAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor FA. BOVAN. Laat een reactie achter voor FA. BOVAN. FA. BOVAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FA. BOVAN. Leave a respond for FA. BOVAN. FA. BOVAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FA. BOVAN op de google maps. Adres en contacten FA. BOVAN
Location of FA. BOVAN on the google maps. Address and contacts of FA. BOVAN

Andere gerelateerde bedrijven als come FA. BOVAN FA. BOVAN: FLMEGABYTE COMPUTERS SA | INCS | PROPERTY SECURITY BELGIUM | C.N. LES CORMORANS | Vanheghe M

Other related companies as FA. BOVAN: FLMEGABYTE COMPUTERS SA | INCS | PROPERTY SECURITY BELGIUM | C.N. LES CORMORANS | Vanheghe M

FA. BOVAN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FA. BOVAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf FA. BOVAN bevindt zich op het adres: ZUIDSTRAAT 20; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in FA. BOVAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FA. BOVAN is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FA. BOVAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FA. BOVAN, openstaande posities, locatie van FA. BOVAN op de kaart.

FA. BOVAN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is FA. BOVAN, company assigned to the tax number BE04291229248. The company FA. BOVAN is located at the address: ZUIDSTRAAT 20; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in FA. BOVAN were not found.
The main activity of FA. BOVAN is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FA. BOVAN is not available. You also can look at reviews of FA. BOVAN, open positions, location of FA. BOVAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FA. BOVAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FA. BOVAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FA. BOVAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FA. BOVAN, employees, financial statistics.