F. DIDDEN CONSTRUCTION

Contactgegevens F. DIDDEN CONSTRUCTION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data F. DIDDEN CONSTRUCTION: address, phone, fax, email, website, opening hours

F. DIDDEN CONSTRUCTION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE DINANT 357B14; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81224953 (+32-81224953) 81224953 (+32-81224953)

Fax (fax): +32 (67) 427-83-94 +32 (67) 427-83-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) F. DIDDEN CONSTRUCTION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "F. DIDDEN CONSTRUCTION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "F. DIDDEN CONSTRUCTION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van F. DIDDEN CONSTRUCTION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen F. DIDDEN CONSTRUCTION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of F. DIDDEN CONSTRUCTION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees F. DIDDEN CONSTRUCTION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti F. DIDDEN CONSTRUCTION
Products information F. DIDDEN CONSTRUCTION

BTW identificatienummer (tax): BE04353302001
Ondernemingsnummer: 9039794921
Hoofdstad (capital): 522,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 237,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in F. DIDDEN CONSTRUCTION zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor F. DIDDEN CONSTRUCTION
(Get full report from official database of BE for F. DIDDEN CONSTRUCTION)

Aanvulling soorten activiteiten voor F. DIDDEN CONSTRUCTION
Addition kinds of activities for F. DIDDEN CONSTRUCTION

30810100. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
37140600. Motorstuursystemen en onderdelen | Motor vehicle steering systems and parts
50120209. Vans, commercieel | Vans, commercial
54999900. Diverse levensmiddelenwinkels, nec | Miscellaneous food stores, nec
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order

Werken bij F. DIDDEN CONSTRUCTION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in F. DIDDEN CONSTRUCTION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor F. DIDDEN CONSTRUCTION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for F. DIDDEN CONSTRUCTION. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

 • Fleet Manager | Voltijds in Daguren | Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: SYNERGIE CAREERS KLEIN-BRABANT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De fleet manager GSE is verantwoordelijk voor het volledig beheer van onze vloot rollend materiaal, voor België. Deze persoon rapporteert rechtstreeks aan de General Manager Handling. De belangrijkste taken zijn: het beheer van de vloot rollend materieel (voor de afhandeling van vliegtuigen) binnen België de berekening van de noden en plannen van materieel per station of per operatie en activiteit standaarden bepalen en implementeren de opvolging van het budget verzorgen m.b.t. het materiaal en brandstof de opvolging van verzekeringsdossiers (introductie, afsluit en financiële opvolging) contacten met en aansturen van leveranciers i.v.m. technische aspecten en onderhoud instaan voor de opvolging van het onderhoud nauwe samenwerking met en aansturing van de lokale technische onderhoudsafdeling in Brussel

 • CNC Plooier (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor dit bedrijf te Ieper zijn we op zoek naar een voltijdse werkkracht die in twee ploegen kan werken.

 • HUISHOUDHULP HEUVELLAND (HEUVELLAND)

  Regio: HEUVELLAND

  Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Heuvelland zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Huishoudhulp in Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • HUISHOUDHULP in Zepperen (ZEPPEREN)

  Regio: ZEPPEREN

  Bedrijf: AKSI THUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Je voert taken uit bij particulieren zoals, poetsen en ramen wassen, wassen, strijken en kleine naaiwerkjes. Koken en boodschappen doen. Anderzijds heeft AKSI ook opdrachten bij mensen die hun huishouden niet alleen aankunnen en sterk afhankelijk zijn van jouw hulp . Wij zoeken werk in jouw buurt.

 • Student Bachelor Accountancy-Fiscaliteit gezocht - Wilrijk (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670761-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een middelgroot kantoor gelegen in Wilrijk. Je komt terecht in een aangename werkomgeving omringd door een divers team van collega's. Het is een groeiend kantoor met een divers clienteel. Als student zal je instaan voor volgend takenpakket: Je werkt mee aan het voorbereiden van auditdossiers Je stemt de rekeningen af van de vennootschap met de bankstatements Je controleert of de vaste activa van de vennootschap, vermeld staat op de passende rekeningen en op de juiste manier wordt gewaardeerd Je verwerkt aanvragen aan klanten, leveranciers, banken Je voert ad-hoc taken uit in functie van jouw competenties Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

 • Onderhoudsmechanicus (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Vaste Job

  •Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud, de dagelijkse interventies en de algemene onderhoudstaken van onze productie- en verpakkingsmachines. •Je bent sterk in het analyseren van storingen en weet snel en efficiënt in te grijpen bij eventuele defecten. •Je denkt actief mee in het ontwikkelen van aanpassingen en verbeteringen aan ons machinepark. •Je werkt nauw samen met de productie- en verpakkingsafdeling.

 • OPERATIONS PROCES CONTROLLER (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: NINATRANS

  Type: Vaste Job

  Voor onze vestiging te Heverlee (Leuven) zoeken wij momenteel naar een Operationele Proces Controller: - Opvolging, controle en bijsturen van operationele processen - Analyse van het verkregen materiaal - Anticiperen op afwijkingen - Meten en rapporteren van de performance - Verbetervoorstellen opmaken - Identificeren van afwijkingen, beschrijven en naar oplossingen zoeken

 • Laborant(e) 2-ploegen/ Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Vaste Job

  Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures: staalname in productieomgeving (al dan niet op steriele wijze) voorbereiden van stalen aangebracht in het labo klaarmaken van benodigde reagentia standaardanalyses uitvoeren met naleving van de voorgeschreven werkmethodes, soms m.b.v. complexe geautomatiseerd analyseapparatuur vergelijken van de resultaten met de voorgeschreven normen

 • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van F. DIDDEN CONSTRUCTION in sociale netwerken
Look for responds of F. DIDDEN CONSTRUCTION in social networks

Lees alle opmerkingen voor F. DIDDEN CONSTRUCTION. Laat een reactie achter voor F. DIDDEN CONSTRUCTION. F. DIDDEN CONSTRUCTION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for F. DIDDEN CONSTRUCTION. Leave a respond for F. DIDDEN CONSTRUCTION. F. DIDDEN CONSTRUCTION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie F. DIDDEN CONSTRUCTION op de google maps. Adres en contacten F. DIDDEN CONSTRUCTION
Location of F. DIDDEN CONSTRUCTION on the google maps. Address and contacts of F. DIDDEN CONSTRUCTION

Andere gerelateerde bedrijven als come F. DIDDEN CONSTRUCTION F. DIDDEN CONSTRUCTION: Deko Flam BVBA | SNEPPE | FLEUROLEX | Headtrick Media Group | RONALD, FONTIGNY

Other related companies as F. DIDDEN CONSTRUCTION: Deko Flam BVBA | SNEPPE | FLEUROLEX | Headtrick Media Group | RONALD, FONTIGNY

F. DIDDEN CONSTRUCTION is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is F. DIDDEN CONSTRUCTION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04353302001. Het bedrijf F. DIDDEN CONSTRUCTION bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE DINANT 357B14; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 522,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 237,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in F. DIDDEN CONSTRUCTION zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van F. DIDDEN CONSTRUCTION is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van F. DIDDEN CONSTRUCTION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van F. DIDDEN CONSTRUCTION, openstaande posities, locatie van F. DIDDEN CONSTRUCTION op de kaart.

F. DIDDEN CONSTRUCTION is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is F. DIDDEN CONSTRUCTION, company assigned to the tax number BE04353302001. The company F. DIDDEN CONSTRUCTION is located at the address: CHAUSS?E DE DINANT 357B14; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 522,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 237,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in F. DIDDEN CONSTRUCTION were not found.
The main activity of F. DIDDEN CONSTRUCTION is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of F. DIDDEN CONSTRUCTION is not available. You also can look at reviews of F. DIDDEN CONSTRUCTION, open positions, location of F. DIDDEN CONSTRUCTION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over F. DIDDEN CONSTRUCTION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf F. DIDDEN CONSTRUCTION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about F. DIDDEN CONSTRUCTION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company F. DIDDEN CONSTRUCTION, employees, financial statistics.