EUROPEAN REAL ESTATE

Contactgegevens EUROPEAN REAL ESTATE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN REAL ESTATE: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN REAL ESTATE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENERAAL LOTZSTRAAT 74; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23440733 (+32-23440733) 23440733 (+32-23440733)

Fax (fax): +32 (83) 805-56-45 +32 (83) 805-56-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN REAL ESTATE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN REAL ESTATE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN REAL ESTATE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN REAL ESTATE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN REAL ESTATE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN REAL ESTATE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN REAL ESTATE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN REAL ESTATE
Products information EUROPEAN REAL ESTATE

BTW identificatienummer (tax): BE06860931396
Ondernemingsnummer: 2294738769
Hoofdstad (capital): 181,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in EUROPEAN REAL ESTATE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN REAL ESTATE
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN REAL ESTATE)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN REAL ESTATE
Addition kinds of activities for EUROPEAN REAL ESTATE

179907. Parkeerinrichting apparatuur en onderhoud | Parking facility equipment and maintenance
509100. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
10810102. Mijnbouw, metaal | Mine development, metal
20439910. Haver, gerold: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Oats, rolled: prepared as cereal breakfast food
28440102. Haarkleurpreparaten | Hair coloring preparations
31110600. Fijn, pluizend leer; | Fine, pliant leather; sheep, goat, calf
51999922. Bladmuziek | Sheet music

Werken bij EUROPEAN REAL ESTATE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN REAL ESTATE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN REAL ESTATE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN REAL ESTATE. Looking for open vacancies in other companies

 • Dossierbeheerder HVAC (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP OFFICE LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als projectbeheerder sta je in voor de verkoop en service binnen de sectie verwarming. Je staat in rechtstreeks contact met klanten en maakt voor hen correcte offertes op conform de lastenboeken. Je biedt klanten een technische oplossing aan en overhaalt hen hierop in te gaan. Jij bent het middelpunt tussen klanten, leveranciers en vertegenwoordigers. Jouw dossiers zijn dan ook van A tot Z opgevolgd.

 • Chauffeur CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een firma in de regio van Tongeren zijn we op zoek naar een chauffeur CE M/V Je staat in voor de nationale distributie van: verpakkingsmaterialen, bloemen, sanitair, ... Ritten over heel België Werken met trekker-oplegger

 • Operator Textiel (BEVEREN-LEIE)

  Regio: BEVEREN-LEIE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we dringend op zoek naar een machinebediener voor tapijtafwerking. Ervaring in textiel is een pluspunt maar niet noodzakelijk. Opleiding " on the job"

 • Huishoudhulp Dienstencheques regio Mol (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

  Type: Dienstenchequebaan

  Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Halmaal – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALMAAL)

  Regio: HALMAAL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: DE KELLE

  Type: Studentenjob

  Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

 • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

  Type: Studentenjob

  Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

 • Transportmanager (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: REVADA

  Type: Vaste Job

  TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

 • Werfleider Elektriciteit (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Select HR Antwerpen

  Type: Vaste Job

  Als werfleider sta je in voor de montage, bekabeling en de indienststelling van zowel elektrische installaties als subtechnieken (data, sturing, beveiliging,...). Bovendien stuur je een team van elektriciens aan.   Jouw verantwoordelijkheden: Dagelijkse coördinatie op de werf Aanspreekpunt op de werf voor de projectleider, onderaannemer en klant Controle van de werken van eigen team en onderaannemers; waken over kwaliteit en veiligheid Bestellen van materialen Mogelijke timingsproblemen doorgeven aan de projectleider Zorgen voor een tijdige en correcte rapportering van de werken; zowel naar de klant toe als intern Bedrijfsprofiel: De oorspronkelijke basisactiviteiten van dit bedrijf zijn algemene elektriciteitswerken en deze vormen nog steeds een belangrijk aandeel in hun projecten. Door de jaren heen werd een ruime ervaring opgebouwd in het uitvoeren van elektro-installaties in ziekenhuizen, winkelcentra, kantoorruimten, sportcomplexen, opslagplaatsen en vele andere tertiaire en industriële sectoren. De klant is op zoek naar een werfleider elektriciteit (m/v).

 • plaatser ventilatie en uitvoering betonboringen (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: TRAININGSTATION

  Type: Zelfstandige activiteit

  mWij zijn op zoek naar een harde werker die samen met ons projecten wil uitvoeren in de bouw. (in opdracht van verschillende aannemers) Specifief zijn wij op zoek naar zelfstandigen (hoofd-of bijberoep) om samen te werken op gebied van plaatsing van ventilatie en het uitvoeren van betonboringen. Ons werkterrein ligt meestal in de Kempen dus iemand van de streek zou handig zijn. U dienst geen eigen materiaal te hebben, wij kunnen dat voor u voorzien. Mocht u liever met uw eigen materiaal werken, dan compenseren wij dat.

 • Administratief medewerker (M/V) - wervingsreserve (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: ORDE VAN ARCHITECTEN

  Type: Werfreserve

  Als administratief medewerker van de Orde van Architecten sta je o.a. in voor de organisatie en verslaggeving van vergaderingen, de opvolging van beslissingen en zorg je voor goede informatiedoorstroming. Volgende taken worden toegeschreven aan de administratief medewerker: Dossierbeheer: opvolgen en afhandelen, voorbereiden dossiers voor bespreking op vergaderingen; Administratieve verwerking van beslissingen (brieven opstellen, beheer database, afspraken maken,...); Klassement en documentenbeheer; Algemene administratieve taken (zoals bijv. bijhouden en ingeven prestaties mandatarissen, bijhouden uitgaven in het kader van de werking); Op vlotte en correcte wijze bezoekers (stagiairs, architecten, mandatarissen) ontvangen en te woord staan; Op vlotte en correcte wijze informatie verstrekken, zowel aan de balie, telefonisch als via e-mail; Occassioneel assisteren bij de organisatie van evenementen (zoals bijv. beursdeelnames); ... Voor de job van administratief medewerker, werk je nauw samen met zowel collega's als mandatarissen. De taken worden voornamelijk uitgevoerd op de zetel van de provinciale raad. In het kader van de gecentraliseerde administratieve werking, worden taken uitgevoerd in teamverband op de zetel van de Vlaamse Raad (Tour & Taxis, te 1000 Brussel). Deze teammeetings vinden gemiddeld wekelijks plaats.

 • Passie om als flexijobber te werken in een kapsalon! (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: Passion Works Better!

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een goeddraaiend kapsalon met fijne klanten, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en vlotte flexijobber die het salon 2 dagen wil komen versterken! Wij zijn op zoek naar iemand die reeds ervaring heeft in de sector en die graag, naast zijn of haar hoofdjob, een 2-tal dagen wil komen meewerken, nl. vrijdag en zaterdag! Ben jij iemand die graag onder de mensen is en die ervaring heeft, aarzel niet om ons te contacteren!

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN REAL ESTATE in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN REAL ESTATE in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN REAL ESTATE. Laat een reactie achter voor EUROPEAN REAL ESTATE. EUROPEAN REAL ESTATE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN REAL ESTATE. Leave a respond for EUROPEAN REAL ESTATE. EUROPEAN REAL ESTATE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN REAL ESTATE op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN REAL ESTATE
Location of EUROPEAN REAL ESTATE on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN REAL ESTATE

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN REAL ESTATE EUROPEAN REAL ESTATE: MARC DEGRAUX | BIBICHE | FREDERIC CARDON DE LICHTBUER | O. LE BOULENG? | CHINA DELIGHT

Other related companies as EUROPEAN REAL ESTATE: MARC DEGRAUX | BIBICHE | FREDERIC CARDON DE LICHTBUER | O. LE BOULENG? | CHINA DELIGHT

EUROPEAN REAL ESTATE is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN REAL ESTATE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06860931396. Het bedrijf EUROPEAN REAL ESTATE bevindt zich op het adres: GENERAAL LOTZSTRAAT 74; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 181,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EUROPEAN REAL ESTATE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPEAN REAL ESTATE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN REAL ESTATE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN REAL ESTATE, openstaande posities, locatie van EUROPEAN REAL ESTATE op de kaart.

EUROPEAN REAL ESTATE is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN REAL ESTATE, company assigned to the tax number BE06860931396. The company EUROPEAN REAL ESTATE is located at the address: GENERAAL LOTZSTRAAT 74; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 181,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in EUROPEAN REAL ESTATE were not found.
The main activity of EUROPEAN REAL ESTATE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN REAL ESTATE is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN REAL ESTATE, open positions, location of EUROPEAN REAL ESTATE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN REAL ESTATE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN REAL ESTATE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN REAL ESTATE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN REAL ESTATE, employees, financial statistics.