EUROPEAN CONSTRUCT

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • EUROPEAN CONSTRUCT
Private companiesPersonal Services • EUROPEAN CONSTRUCT

Contactgegevens EUROPEAN CONSTRUCT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN CONSTRUCT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN CONSTRUCT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU VALLON VERT 13; 7100; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 064215534^^064264784 (+32-064215534^^064264784) 064215534^^064264784 (+32-064215534^^064264784)

Fax (fax): +32 (68) 772-69-63 +32 (68) 772-69-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN CONSTRUCT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN CONSTRUCT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN CONSTRUCT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN CONSTRUCT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN CONSTRUCT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN CONSTRUCT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN CONSTRUCT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN CONSTRUCT
Products information EUROPEAN CONSTRUCT

BTW identificatienummer (tax): BE04630432128
Ondernemingsnummer: 5178375244
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 750,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in EUROPEAN CONSTRUCT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN CONSTRUCT
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN CONSTRUCT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN CONSTRUCT
Addition kinds of activities for EUROPEAN CONSTRUCT

2066. Chocolade- en cacaoproducten | Chocolate and cocoa products
23960300. Millinery materialen en benodigdheden | Millinery materials and supplies
30110202. Vliegtuigen banden, pneumatisch | Airplane tires, pneumatic
34290102. Kabinet hardware | Cabinet hardware
86990202. Literatuur-, film- of culturele club | Literary, film or cultural club
97119905. Militaire opleidingsscholen | Military training schools

Werken bij EUROPEAN CONSTRUCT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN CONSTRUCT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN CONSTRUCT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN CONSTRUCT. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Medewerker - Tijdelijk (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: ADECCO ON SITE DHL

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor DHL te Bornem zijn we op zoek naar een tijdelijke Customer Service agent tot eind februari 2018. Jouw taken: Controleren order/leverdata om indien nodig de klant te kunnen informeren en actie te kunnen ondernemen teneinde de overeengekomen afspraak te kunnen nakomen; Registreren en verwerken van gegevens mbt dagelijkse orders, de gestelde vragen en klachten in de beschikbare systemen; Het aanleveren van gegevens en rapporteringen en KPI's volgens de bestaande afspraken zowel intern als met de klant(en); Opbouwen en onderhouden van een goede relatie met klant(en) en/of vervoerders tav operationele zaken met als doel de klanttevedenheid te verhogen; Optreden als eerste aanspreekpunt in telefonische of directe contacten met de externe klant(en) en interne afdelingen voor het inwinnen of doorgeven van informatie; Behandelen van verzoeken en klachten en hiervoor oplossingen vinden en aanbieden; Op een zo nauwkeurig mogelijke manier beantwoorden van alle mogelijke gestelde vragen van de klant, na grondige analyse en de nodige opzoekingen via alle mogelijke systemen die tot zijn/haar beschikking staan.

 • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

 • Medewerker atelier m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: Start People Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

 • Dakwerker (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant regio Deinze, zijn we op zoek naar een dakwerker. Samen met je collega's sta je in voor: - hellende daken - platte daken - zinkwerken - isolatie

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Mechanical engineer - Mechanisch ontwerper (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: IMA NV

  Type: Vaste Job

  Concepten uitwerken met projectleider of zelf deels de concepten uitwerken Mechanisch (deel)ontwerp in 3D uitwerken Verantwoordelijk voor de technische kwaliteit van je ontwerp Keuze van onderdelen en toeleveranciers in overleg met senior engineer Technische communicatie met klanten en leveranciers Assistentie bij het opstarten van de machine Opstellen technisch constructiedossier

 • Ondernemende Office Administrator (m/v) NL/FR (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Rainbow Resources Mechelen

  Type: Vaste Job

  We zoeken een administratieve duizendpoot die een team van consultants en trainers kan ondersteunen. Je doet dit op vele verschillende manieren: je bereid documenten voor, creëert rapporten en volgt 1 keer per maand de facturatie op. Je assisteert ook bij de organisatie van trainingen, je legt bijvoorbeeld de lokalen en de catering vast. Een job met veel variatie waar geen enkele dag dezelfde zal zijn!

 • Technisch-commercieel talent binnendienst HVAC (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Als technisch-commercieel bediende verzorg je de opmaak van offertes van centrale verwarming. Je werkt de meest geschikte installatie uit. Je staat in voor zowel de warmteverliesberekening als de uitwerking van het concept van de technische installatie. Je adviseert klanten & installateurs bij hun productkeuzes. Je beantwoordt technische vragen. Je ondersteunt de vertegenwoordigers in hun dagdagelijkse werking.

 • Verantwoordelijke allround medewerker (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: VMMC

  Type: Vaste Job

  Je leert eerst de basis (de klanten aan de kassa helpen en waar nodig in de winkel; je vult de producten juist aan in de rekken, je houdt de winkel ordelijk en proper, maakt belegde broodjes, ...) Nadien help je op een geduldige, vriendelijke en beleefde manier je collega's en klanten bij het oplossen van onenigheden. Je leert brood/koeffiekoeken/broodjes bakken, mensen opleiden, helpt mee met leveringen nakijken, bestellen, winkel openen/sluiten, ... Het is een functie met afwisselend werk en de doorgroeimogelijkheden zijn naargelang uw ambitie.

 • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: METISELECT

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

 • PROJECTMANAGER BOUWHEER (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673960-inline.html?cid=Partner_VDAB * Projectmanager - Gedelegeerd Bouwheer * Investeerder en ontwikkelaar van semi-industrieel vastgoed * Uitvalsbasis Kempen, projecten in België en buurlanden Onze klant is een internationale investeerder in semi-industrieel/logistiek vastgoed. Dit innovatief bedrijf streeft naar creatieve, esthetische, ecologische en economische bouwprojecten. Ter uitbreiding van het bouwkundig team zijn we samen met dit bedrijf op zoek naar een gedreven projectmanager. Als projectmanager treed je op als bouwheer en ben je eindverantwoordelijk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten. De gebouwen zijn voornamelijk semi-industrieel, kantoren, logistieke centra... Er wordt steeds aandacht besteed aan zowel het esthetische als het praktische. Concreet start jouw job vanaf de projectdefinitie over het ontwerp, de uitvoering tot de definitieve oplevering. Gedurende het volledige proces bewaak je planning, budget en kwaliteit. Je werkt nauw samen met de klant, de architect en alle andere betrokken partijen (aannemers, leveranciers, studiebureau ...). In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de bedrijfsleider.

 • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: HAIRCLUB

  Type: Leercontract

  Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN CONSTRUCT in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN CONSTRUCT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN CONSTRUCT. Laat een reactie achter voor EUROPEAN CONSTRUCT. EUROPEAN CONSTRUCT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN CONSTRUCT. Leave a respond for EUROPEAN CONSTRUCT. EUROPEAN CONSTRUCT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN CONSTRUCT op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN CONSTRUCT
Location of EUROPEAN CONSTRUCT on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN CONSTRUCT

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN CONSTRUCT EUROPEAN CONSTRUCT: DE VALK | Lodewyckx J | HUIS DE PAJOT | PHARMACIES DE GARDE | Deschaepmeester

Other related companies as EUROPEAN CONSTRUCT: DE VALK | Lodewyckx J | HUIS DE PAJOT | PHARMACIES DE GARDE | Deschaepmeester

EUROPEAN CONSTRUCT is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN CONSTRUCT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04630432128. Het bedrijf EUROPEAN CONSTRUCT bevindt zich op het adres: RUE DU VALLON VERT 13; 7100; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 750,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EUROPEAN CONSTRUCT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPEAN CONSTRUCT is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN CONSTRUCT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN CONSTRUCT, openstaande posities, locatie van EUROPEAN CONSTRUCT op de kaart.

EUROPEAN CONSTRUCT is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN CONSTRUCT, company assigned to the tax number BE04630432128. The company EUROPEAN CONSTRUCT is located at the address: RUE DU VALLON VERT 13; 7100; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 750,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in EUROPEAN CONSTRUCT were not found.
The main activity of EUROPEAN CONSTRUCT is Personal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN CONSTRUCT is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN CONSTRUCT, open positions, location of EUROPEAN CONSTRUCT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN CONSTRUCT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN CONSTRUCT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN CONSTRUCT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN CONSTRUCT, employees, financial statistics.