EURO HOME

Contactgegevens EURO HOME: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURO HOME: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURO HOME

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WINKELOMSEHEIDE 237; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14866128 (+32-14866128) 14866128 (+32-14866128)

Fax (fax): +32 (53) 463-56-33 +32 (53) 463-56-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURO HOME: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURO HOME"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURO HOME"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURO HOME, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURO HOME. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURO HOME, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURO HOME. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURO HOME
Products information EURO HOME

BTW identificatienummer (tax): BE02576538085
Ondernemingsnummer: 3469451904
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in EURO HOME zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURO HOME
(Get full report from official database of BE for EURO HOME)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURO HOME
Addition kinds of activities for EURO HOME

5043. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
01819901. Fruitvoorraden, groei van | Fruit stocks, growing of
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
22840303. Borduurdraad | Embroidery thread
32720713. Steen, betonbeton | Stone, cast concrete
34840100. Machine pistolen en granaat lanceringen | Machine guns and grenade launchers
34969910. Keukengerei | Kitchen wire goods
72990102. Dieetcentrum, zonder medisch personeel | Diet center, without medical staff
73490100. Gebouw en kantoor schoonmaakdiensten | Building and office cleaning services
87430000. PR-diensten | Public relations services

Werken bij EURO HOME: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURO HOME: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURO HOME. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURO HOME. Looking for open vacancies in other companies

 • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ASAP GENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

 • Chauffeur CE dagritten met oplegger (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij de gemotiveerde en ervaren chauffeur CE waar wij naar op zoek zijn? Ben je als chauffeur CE op zoek naar werk met dagritten? Dan ben jij de geschikte kandidaat voor ons! Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE met ervaring. Jouw taak als je rijdt met een oplegger/container is dat je met lege containers naar de klanten gaan en terugkomt naar Wevelgem met volle containers. Je rijdt dagritten, je vertrekt rond 5u 's morgens en bent terug rond 16u in de namiddag. (flexibiliteit is een vereiste). De klanten bevinden zich in groot België.

 • Projectleider (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

 • Operator 2 ploegen (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: t-interim Dendermonde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Operator ga je aan de slag in de productieomgeving. Je wordt te werk gesteld in 2 ploegen, een opleiding wordt voorzien op de werkvloer.

 • Dozenvouwer operator - voedingsindustrie m/v (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: ASAP XL Beliès

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Beliès is een Belgische producent van heerlijke mediterranehapjes en tapenades. Voor de dozenvormer zijn wij op zoek naar een machine operatore (in spé?). Ben je schoolverlater of heb je reeds ervaring? Stel je ASAP kandidaat! Functie: Dozenvormer machine bedienen: Vullen met plano trays, gevormde doosjes op pallet zetten, paletten netjes wegzetten Machine ombouwen Verschillende types van dozen en fusten op de aanvoerband zetten (type kan afgelezen worden op een scherm)

 • Student orderpicker Danone (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: tempo-team Leuven

  Type: Studentenjob

  Voor Danone te Rotselaar zoekt Tempo-Team zeer gemotiveerde studenten die mee zullen instaan voor het klaarmaken van de bestellingen in het distributiecentrum. Eens je opgeleid bent, zal je flexibel ingepland worden tijdens de week en/of het weekend (op zaterdag). Je bent bereid om een engagement aan te gaan om minimum 1 of meerdere dagen per week te werken. De werkuren zijn meestal van 6u-15u30, 8u50-18u of 14u-22u. Het takenpakket bestaat uit bestellingen klaarmaken met een electrisch transpallet, inwikkelen van de afgewerkte order, en deze wegplaatsen.

 • weekendstudent boetiek m/v (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

  Type: Studentenjob

  Voor een kinder- en baby speciaalzaak zoeken wij een ervaren student verkoopmedewerker Je werkt wekelijks op zaterdag een ganse dag en je bent beschikbaar ttijdens de Kerstvakantie Je staat in voor het prijzen en aanvullen van de artikelen Je zorgt voor het correct afrekenen van de aankopen Je bent bereid meer te leren over de aangeboden artikelen zodat je klanten ook kan bijstaan met advies.

 • Jobstudent ADL-assistentie (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: ADO ICARUS

  Type: Studentenjob

  ADO Icarus vzw ondersteunt personen met een handicap die zelfstandig willen wonen en leven. ADO Icarus biedt hiervoor een ruime waaier van ondersteuningsvormen aan (ADL-assistentie, PAB-assistentie, thuisverpleging, aangepast vervoer, vrijwilligerswerk, …). Centraal staat de autonomie van de persoon om zijn leven zelf vorm te geven. Als ADL-assistent lever je assistentie in een dienst voor zelfstandig wonen aan personen met een lichamelijke beperking. Deze personen wonen in aangepaste woningen en beschikken over de nodige hulpmiddelen. Omwille van hun lichamelijke beperkingen, hebben deze personen hulp nodig bij het uitvoeren van een aantal dagelijkse handelingen. Zij kunnen, middels een oproepsysteem, 24/24u een beroep doen op ADL-assistentie (activiteiten van het dagelijks leven) of krijgen assistentie op afspraak. Alle woningen bevinden zich binnen een straal van een kilometer. Verplaatsingen worden met de fiets/te voet gedaan.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Stagiair(e) IoT toegepast op mobiele tanks (MERELBEKE)

  Regio: MERELBEKE

  Bedrijf: OQuila

  Type: Studentenjob

  OQuila is ontstaan uit de samenwerking tussen IT-bedrijven Orbid en Spikes en specialiseert zich in Internet of Things (IoT). IoT biedt heel wat opportuniteiten voor organisaties die een groot aantal tanks, silo’s of andere opslagsystemen moeten beheren. Wanneer men op afstand kan zien wat de status (vulgraad, temperatuur, werkend, gps-locatie…) van een bepaalde tank is, kan men heel wat logistieke kosten besparen. Ook kunnen leveranciers van bulkgoederen (bedoeld voor die tanks of silo’s) hun aanbod naar klanten beter afstemmen. De stageopdracht omvat het vertalen van functionele en technische behoeften naar een multi-tenant oplossing in een Microsoft Azure omgeving. Naast het ontwerp van de oplossing zal ook een ‘Minimal Viable Product’ (MVP) uitgewerkt worden. Deze MVP zal ook getest worden in een ‘real life’omgeving. Bij aanvang van je stageopdracht zal je begeleider de scope en de resources grondig bespreken. Deze project baseline zal gebruikt worden als basis tijdens de stagetermijn.

 • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Compusearch

  Type: Vaste Job

  Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

 • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

  Regio: LIEZELE

  Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van EURO HOME in sociale netwerken
Look for responds of EURO HOME in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURO HOME. Laat een reactie achter voor EURO HOME. EURO HOME bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURO HOME. Leave a respond for EURO HOME. EURO HOME on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURO HOME op de google maps. Adres en contacten EURO HOME
Location of EURO HOME on the google maps. Address and contacts of EURO HOME

Andere gerelateerde bedrijven als come EURO HOME EURO HOME: HUNKEM?LLER | GARAGE MEISER | GRETA VAN HAVERBEKE | RITA PETTENS | PS Consult

Other related companies as EURO HOME: HUNKEM?LLER | GARAGE MEISER | GRETA VAN HAVERBEKE | RITA PETTENS | PS Consult

EURO HOME is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURO HOME, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02576538085. Het bedrijf EURO HOME bevindt zich op het adres: WINKELOMSEHEIDE 237; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EURO HOME zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURO HOME is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURO HOME is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURO HOME, openstaande posities, locatie van EURO HOME op de kaart.

EURO HOME is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURO HOME, company assigned to the tax number BE02576538085. The company EURO HOME is located at the address: WINKELOMSEHEIDE 237; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in EURO HOME were not found.
The main activity of EURO HOME is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of EURO HOME is not available. You also can look at reviews of EURO HOME, open positions, location of EURO HOME on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURO HOME, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURO HOME, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURO HOME, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURO HOME, employees, financial statistics.