CRةDIT ہ L´INDUSTRIE

Contactgegevens CRةDIT ہ L´INDUSTRIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRةDIT ہ L´INDUSTRIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRةDIT ہ L´INDUSTRIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES GUILLEMINS 8; 4000; LIبGE, België

Telefoon (phone): 42528949 (+32-42528949) 42528949 (+32-42528949)

Fax (fax): +32 (53) 840-27-64 +32 (53) 840-27-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRةDIT ہ L´INDUSTRIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRةDIT ہ L´INDUSTRIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRةDIT ہ L´INDUSTRIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRةDIT ہ L´INDUSTRIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRةDIT ہ L´INDUSTRIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRةDIT ہ L´INDUSTRIE
Products information CRةDIT ہ L´INDUSTRIE

BTW identificatienummer (tax): BE01201324462
Ondernemingsnummer: 3721313476
Hoofdstad (capital): 870,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRةDIT ہ L´INDUSTRIE
(Get full report from official database of BE for CRةDIT ہ L´INDUSTRIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRةDIT ہ L´INDUSTRIE
Addition kinds of activities for CRةDIT ہ L´INDUSTRIE

233100. Vrouwen en missen 'blouses en shirts | Women's and misses' blouses and shirts
358201. Commerciële wasmachines | Commercial laundry equipment
569903. Sportkleding | Sports apparel
01610201. Engelse Erwtboerderij | English pea farm
20410106. Grahammeel | Graham flour
87349907. Metallurgisch test laboratorium | Metallurgical testing laboratory

Werken bij CRةDIT ہ L´INDUSTRIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRةDIT ہ L´INDUSTRIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRةDIT ہ L´INDUSTRIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRةDIT ہ L´INDUSTRIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Sanitair Installateur (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in de regio van Roeselare zijn we dringend op zoek naar een Sanitair Installateur. Je plaatst sanitaire installaties en verwarming in nieuwbouwwoningen, scholen, ziekenhuizen en kleinere appartementsgebouwen (maximum 10 appartementen per gebouw).

  • Voicepickers / Orderpickers voor Volvo Logistics Oostakker (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Volvo Group Logistics Services, wereldwijd distributiecentrum in Oostakker, zoeken wij magazijnmedewerkers: - Je pickt zorgvuldig onderdelen uit het magazijn met behulp van een headset (= voicepicking) - Je staat in voor het correct verpakken van de gepickte goederen - Je maakt deel uit van een hecht team van orderpickers: dagelijks worden de taken verdeeld - Je bent administratief sterk: je rapporteert en labelt correct en vlot - Je bent flexibel: je wordt ingeschakeld in verschillende picking processen: - herbevoorrading van de VOLVO magazijnen - herbevoorrading van dealers - (dringende) dagorders van dealers

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BEERNEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Beernem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Werken als huishoudhulp Wezemaal (WEZEMAAL)

    Regio: WEZEMAAL

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Gedreven huishoudhulp te Oostduinkerke - Veurne - De Panne gezocht! (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques. Je werkt in privéhuizen als huishoudhulp met als taken: vooral poetsen maar ook af en toe strijken en occasioneel koken of boodschappen doen. Je werkt in de regio tussen Nieuwpoort en De Panne. Er wordt telkens rekening gehouden met jouw woonplaats om een planning uit te werken!

  • JOBSTUDENTEN horeca (m/v) - Huyze Gezelle (Kuurne) (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: COREX

    Type: Studentenjob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is op zoek naar gemotiveerde jobstudenten (M/V) die graag als kelner of afwasser willen werken. Taken: Opdienen, afruimen, afwas, bar, helpen aan het buffet, ... Je werkt op zaterdagavond en / of zondagmiddag.

  • Sales Engineer (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: STAHL

    Type: Vaste Job

    Vanuit ons kantoor in Dendermonde onderhoudt u contacten met onze klanten in België en Luxemburg en volgt uw dossiers op vanaf de offertefase tot en met de levering. U bent in staat aanvragen om te zetten naar oplossingen voor onze klanten, dit zowel op technisch- als rekenkundig vlak. U bent samen met uw buitendienst collega’s verantwoordelijk voor de verkoop en de dienstverlening naar onze klanten toe. Interne en externe communicatie en opvolging zijn hierbij van cruciaal belang. In deze functie rapporteert U rechtstreeks aan de commercieel directeur. Ref/ Servicepunt Bsrit

  • Hoofdverpleegkundige voor onze residentie Rubens (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: ORPEA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    ORPEA is één van de grootste aanbieders in de sector van de woonzorgcentra en assistentiewoningen in België met een internationaal karakter. Met een netwerk van meer dan 61 vestigingen en 7387 bedden zijn wij een gevestigde waarde en dit alles met een hart voor ouderenzorg. Naast onze Belgische vestigingen tellen wij ook meerder vestigingen gespreid over heel Europa. Frankrijk, Spanje, Italie, … zijn slechts enkele van de landen waar u onze enthousiaste medewerkers kan treffen. Onze steeds groeiende onderneming is steevast op zoek naar medewerkers om samen te sleutelen aan het Orpea-verhaal en onze visie verder uit te bouwen. Durf jij het aan om deel uit te maken van een dynamisch team? Heb jij zin om te vertoeven in een gezellige en huiselijke werkomgeving ? Maar nog belangrijker : Ben jij klaar om het lichtpunt te zijn en de beste vriend te worden van onze helden op pensioen? Dan ben jij de persoon die we zoeken ! Ter versterking van onze WZC Rubens te Mortsel zijn wij momenteel naarstig op zoek naar een Hoofdverpleegkundige De Hoofdverpleegkundige waarborgt en is verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg met respect van de ethische en deontologische regels. Je waakt over de zorgprocedures. Je informeert de bewoners en hun familie omtrent de zorg. Je beheert de apotheek en de producten. Ook de voorbereiding van de geneesmiddelen behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je staat mee in voor het onthaal van nieuwe verpleegkundigen en volgt nauwkeurig hun evolutie op. Alsook ben jij het aanspreekpunt omtrent vorming. De planning volg jij mee op de voet en je bent de steun en toeverlaat voor jouw multidisciplinair team.

  • PROJECTLEIDER BOUW MET ERVARING IN RENOVATIEPROJECTEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    · Als projectleider beschikt u over autonome verantwoordelijkheid voor een aantal renovatieprojecten · U staat in voor het opstarten van de werven met de ploegen en doet de verdere opvolging tot opgeleverd product · Dit houdt oa in: bestellen van materialen, zoeken van onderaannemers, contacten met klanten en architecten, ... · U coacht de medewerkers op de werven en bent verantwoordelijk voor het naleven van de kwaliteit en de veiligheid · U realiseert projecten binnen budget en afgesproken planning met aandacht naar kwaliteit en veiligheid · U leidt de werfvergaderingen

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Flexijob zaalhulp (middag) voor vegetarisch restaurant (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: MARKIES DE SALADE

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het ontvangen van de klanten, het opnemen van de bestellingen, het uitschenken en brengen van dranken en gerechten aan tafel en afrekenen. Tussendoor, of op het einde van de shift wordt er afgewassen met een professionele vaatwasmachine. We zijn geopend dinsdag t.e.m. vrijdag voor de lunch

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van CRةDIT ہ L´INDUSTRIE in sociale netwerken
Look for responds of CRةDIT ہ L´INDUSTRIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRةDIT ہ L´INDUSTRIE. Laat een reactie achter voor CRةDIT ہ L´INDUSTRIE. CRةDIT ہ L´INDUSTRIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRةDIT ہ L´INDUSTRIE. Leave a respond for CRةDIT ہ L´INDUSTRIE. CRةDIT ہ L´INDUSTRIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRةDIT ہ L´INDUSTRIE op de google maps. Adres en contacten CRةDIT ہ L´INDUSTRIE
Location of CRةDIT ہ L´INDUSTRIE on the google maps. Address and contacts of CRةDIT ہ L´INDUSTRIE

Andere gerelateerde bedrijven als come CRةDIT ہ L´INDUSTRIE CRةDIT ہ L´INDUSTRIE: Ooms Products NV | L.C.C. | NO?L PIERRE | STORACON | Camerlynck M-L

Other related companies as CRةDIT ہ L´INDUSTRIE: Ooms Products NV | L.C.C. | NO?L PIERRE | STORACON | Camerlynck M-L

CRةDIT ہ L´INDUSTRIE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01201324462. Het bedrijf CRةDIT ہ L´INDUSTRIE bevindt zich op het adres: RUE DES GUILLEMINS 8; 4000; LIبGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 870,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 799,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van CRةDIT ہ L´INDUSTRIE is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRةDIT ہ L´INDUSTRIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, openstaande posities, locatie van CRةDIT ہ L´INDUSTRIE op de kaart.

CRةDIT ہ L´INDUSTRIE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, company assigned to the tax number BE01201324462. The company CRةDIT ہ L´INDUSTRIE is located at the address: RUE DES GUILLEMINS 8; 4000; LIبGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 870,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 799,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of CRةDIT ہ L´INDUSTRIE is Insurance Agents, Brokers and Service, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CRةDIT ہ L´INDUSTRIE is not available. You also can look at reviews of CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, open positions, location of CRةDIT ہ L´INDUSTRIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRةDIT ہ L´INDUSTRIE, employees, financial statistics.