EURIMO

Contactgegevens EURIMO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EURIMO: address, phone, fax, email, website, opening hours

EURIMO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA BRIDE 1; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10226044 (+32-10226044) 10226044 (+32-10226044)

Fax (fax): +32 (12) 611-30-55 +32 (12) 611-30-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EURIMO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EURIMO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EURIMO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EURIMO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EURIMO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EURIMO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EURIMO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EURIMO
Products information EURIMO

BTW identificatienummer (tax): BE07723083496
Ondernemingsnummer: 8442413330
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in EURIMO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EURIMO
(Get full report from official database of BE for EURIMO)

Aanvulling soorten activiteiten voor EURIMO
Addition kinds of activities for EURIMO

22580103. Omslagen, kant: stoel, dressoir, piano en tafel | Covers, lace: chair, dresser, piano, and table
24910202. Spoorwegbruggen en schakelbanden, behandeld hout | Railroad cross bridges and switch ties, treated wood
30210107. Overshoes, plastic | Overshoes, plastic
32920700. Asbest tegels producten | Asbestos tile products
55119901. Auto's, nieuw en gebruikt | Automobiles, new and used
82439902. Reparatie training, computer | Repair training, computer

Werken bij EURIMO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EURIMO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EURIMO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EURIMO. Looking for open vacancies in other companies

 • Supervisor Warehouse (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent mede verantwoordelijk voor de vlotte en efficiënte werking van het warehouse in Vilvoorde. Je zorgt ervoor dat het warehouse op de juiste manier wordt ingericht, de veiligheidsregels worden nageleefd en de klanten op een kwalitatieve en snelle manier bediend worden. Je bent verantwoordelijk dat de operationele werking van het magazijn in lijn licht met de gevraagde KPI's op vlak van Service Level, kwaliteit en kost. Samen met 2 collega supervisors begeleid, coach en valueer je een ploeg van een 40-tal magazijnmedewerkers (arbeiders) Je analyseert mogelijke verbeteringen op vlak van efficiëntie, performance, kwaliteit en veiligheid. Je maakt de nodige rapportages

 • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

 • Arbeider spuiterij/montage (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: t-interim Izegem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je schuurt stoelen machinaal of manueel.  Je staat in voor de montage van de stoelen.  Je staat in voor het maken van kartonnen dozen.  Je pakt stoelen in.  Ten slotte zet je de leveringen klaar en laadt je alles op de vrachtwagen.  Bij minder werk kunnen andere taken toegewezen worden. 

 • Operator met heftruckattest: 3 ploegen (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Grobbendonk, gespecialiseerd in de productie van roofing, zijn wij op zoek naar operators met een heftruckattest. Je wordt tewerkgesteld in de 3 ploegen Je staat in voor het verpakken, labelen en vervoer naar het magazijn van de roofing. het betreft een functie 50% heftruckwerk en 50% operator werk

 • Medewerker Verkoop binnendienst (JETTE)

  Regio: JETTE

  Bedrijf: OFFICE TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst in Jette. Onze klant is actief in de voedingssector. Zij zijn op zoek naar een medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) in Jette, die reeds enkele jaren werkervaring achter de rug heeft. De verantwoordelijkheden voor deze functie als medewerker Verkoop Binnendienst (M/V) zijn: Je werkt klantenfiches bij en verwerkt ze tot productiefiches; Je controleert of de klantendata in het systeem correct zijn; Je houdt de productiegegevens van klanten up to date; Je adviseert en begeleidt de klant in zijn productkeuze; Je informeert de verkoop over de wijzigingen bij de klant; Je beheert je toegewezen klantenportefeuille; Je onderhoudt de contacten met de verantwoordelijke van de klantbesteldienst; Je staat in voor de kritische controle van de ontvangen bestellingen Je staat in voor de verkoop naar de klanten binnen het omschreven kader; Je staat in voor de interne coördinatie van de logistieke afspraken met de klant in overleg met logistiek; Je staat in contact met de klant en informeert hem over afwijkingen t.o.v. zijn bestelling (tekorten â€" vervangend product); Je staat in voor de organisatie van naleveringen naar de klant in samenspraak met logistiek; Je verzorgt de retourname van goederen en de opvolging; Je verwerkt ontvangen klachten in de klachtendatabase en zorgt voor de afhandeling en opvolging ervan. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Jobstudent inputbediende (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Studentenjob

  Als student ben je op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens de weekdagen? Dan is deze job zeker iets voor jou! Jouw takenpakket bestaat uit: Input van gegevens in het nieuwe ERP Systeem prijzen aanpassen in het systeem

 • Studenten gezocht !!!!! (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ITZUJOBS

  Type: Studentenjob

  Samen met een cateringbedrijf zijn wij op zoek naar studenten voor 17/08 + 18/08 + 19/08 - In een eet- of drankkraampje mensen voorzien van hapjes en drankjes

 • Jobstudent Carwash (m/v) (BRUSTEM)

  Regio: BRUSTEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Poetsen van wagens Meehelpen in de carwash Wagens verplaatsen

 • LESGEVER DANS (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les dans aan het 1ste-3de secundair op 14 november 2018 ( 13:30-14:30) in Nazareth zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Jobstudenten voor Zorgsector (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: Run4Medical

  Type: Studentenjob

  Volg je een opleidig in de zorg of verpleging? Wil je graag ervaring opdoen in jouw toekomstig vakgebied? Heb je tijd in het weekend en/of vakanties? Run4Medical zoekt voor jou een studentenjob!

 • Technisch Tekenaar Hout (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Viavera - Gent

  Type: Vaste Job

  Technische tekeningen van interieur en allerhande meubilair uitwerken Controle en bijsturen indien nodig Meehelpen om structuur te brengen in een veranderende omgeving Door je technisch inzicht ben je in staat de productiemachines van de juiste vooropgestelde parameters te voorzien. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in sterke groei en verandering.

 • Chauffeurs CE ROLKRAAN regio GENK (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: VUYLSTEKE

  Type: Vaste Job

  Je bestuurt zelfstandig en op eigen verantwoordelijkheid, een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger. Met dit zwaar en omvangrijk voertuig vervoer je goederen via de openbare weg. Je levert die goederen veilig en op tijd af bij de bestemmeling. U zorgt voor het basisonderhoud van het voertuig. Voor het vertrek controleer je de technische geschiktheid van de vrachtwagen. Je vult de vereiste documenten in en houdt die bij. Je controleert de lading, ook tijdens het laden en lossen. Je rijdt behendig en in overeenstemming met de geldende wetgeving. Je houdt rekening met de technische vereisten van het voertuig. Je reageert gepast op onverwachte situaties zoals files, ongevallen en wegomleggingen. Je lokaliseert defecten aan de vrachtwagen en verhelpt kleine storingen. Je brengt bij de transportonderneming verslag uit.

Zoek naar antwoorden van EURIMO in sociale netwerken
Look for responds of EURIMO in social networks

Lees alle opmerkingen voor EURIMO. Laat een reactie achter voor EURIMO. EURIMO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EURIMO. Leave a respond for EURIMO. EURIMO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EURIMO op de google maps. Adres en contacten EURIMO
Location of EURIMO on the google maps. Address and contacts of EURIMO

Andere gerelateerde bedrijven als come EURIMO EURIMO: HUIS LYNN | BROOSEND | Picard C BVBA | MARC SYS | Maene R

Other related companies as EURIMO: HUIS LYNN | BROOSEND | Picard C BVBA | MARC SYS | Maene R

EURIMO is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EURIMO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07723083496. Het bedrijf EURIMO bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA BRIDE 1; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 648,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EURIMO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EURIMO is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EURIMO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EURIMO, openstaande posities, locatie van EURIMO op de kaart.

EURIMO is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is EURIMO, company assigned to the tax number BE07723083496. The company EURIMO is located at the address: AVENUE DE LA BRIDE 1; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 648,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in EURIMO were not found.
The main activity of EURIMO is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EURIMO is not available. You also can look at reviews of EURIMO, open positions, location of EURIMO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EURIMO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EURIMO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EURIMO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EURIMO, employees, financial statistics.