EUGENE GERARD

Contactgegevens EUGENE GERARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUGENE GERARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUGENE GERARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE M?DART 10; 5380; FERNELMONT, België

Telefoon (phone): 81835279 (+32-81835279) 81835279 (+32-81835279)

Fax (fax): +32 (2) 786-40-56 +32 (2) 786-40-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUGENE GERARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUGENE GERARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUGENE GERARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUGENE GERARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUGENE GERARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUGENE GERARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUGENE GERARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUGENE GERARD
Products information EUGENE GERARD

BTW identificatienummer (tax): BE02265625000
Ondernemingsnummer: 5535980224
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 589,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in EUGENE GERARD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUGENE GERARD
(Get full report from official database of BE for EUGENE GERARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUGENE GERARD
Addition kinds of activities for EUGENE GERARD

472500. Touroperators | Tour operators
782200. Film- en bandverdeling | Motion picture and tape distribution
22210902. Fur-type stoffen, kunstmatige vezel | Fur-type fabrics, manmade fiber
28690313. Polyhydrische alcoholesters, aminos, enz. | Polyhydric alcohol esters, aminos, etc.
32510202. Bouw van tegels, klei | Building tile, clay
35640102. Luchtzuiveringsapparatuur | Air purification equipment
35759900. Computer terminals, nec | Computer terminals, nec
36639907. Radio- en televisie-schakelapparatuur | Radio and television switching equipment
38240104. Integratie van meters, niet-elektrisch | Integrating meters, nonelectric

Werken bij EUGENE GERARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUGENE GERARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUGENE GERARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUGENE GERARD. Looking for open vacancies in other companies

 • Winkelverantwoordelijke - Bakkerij Melle (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: VIO

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een gekende bakkerij met meerde filialen in Oost-Vlaanderen, zijn wij op zoek naar een nieuwe winkelverantwoordelijke voor het filiaal in Melle. Als winkelverantwoordelijke is het jouw verantwoordelijkheid dat de klanten op een professionele en vriendelijke manier worden bediend. Je bent de schakel tussen de winkel en de regioverantwoordelijke en je zorgt voor een duidelijke en vlotte communicatie. Het takenpakket van een winkelverantwoordelijke ziet er als volgt uit: Het goede verloop en de optimalisatie van jouw winkel volgens de vooropgestelde richtlijnen. Het streven naar de vooropgestelde targets qua omzet en personeelskost. Het plaatsen van de de winkelbestellingen aan de hand van een correcte stockopvolging. Het dagelijks afsluiten van de kassa en de stortingen. De opleiding en coaching van (nieuwe) medewerkers en studenten. Het naleven van de HACCP-regelgeving. De taakverdeling binnen de winkel. Het opstellen van de werkplanning. Uurrooster winkelverantwoordelijke: Je werkt afwisselend in ochtend- en avondshiften. Donderdag is de sluitingsdag en ben je thuis.

 • Magazijnier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: T-INTERIM LIER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een nieuwe conceptwinkel in Lier zijn we op zoek naar een magazijnier Je ontvangt, controleert, registreert de inkomende goederen Je staat in voor het stockbeheer, de verwerking van pickinglisten Je vervoert stukken tussen 2 verschillende magazijnen Je werkt punctueel, staat op orde en stiptheid

 • vrachtwagenbestuurder met ervaring gezocht (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: International Recruitment OVL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten in de regio Wetteren  zijn wij op dit ogenblik op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met ervaring. Wij zoeken naar iemand die zeer flexibel.Dagelijks moet je jouw vrachtwagen ophalen aan de firma in regio Wetteren en na je werkuren zet je deze terug.  Je staat in voor het: Laden/lossen van machines op de werven Aftekenen van documenten, controle van goederen Vervoer van hoogwerkers Vroeg beginnen

 • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME BORGLOON

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in KONTICH - uitstekend betaald (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Piétrebais, 8 uur per week (PIETREBAIS)

  Regio: PIETREBAIS

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Piétrebais Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Berlare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Bleckmann is een groeiend internationaal, logistiek bedrijf met een no-nonsens mentaliteit dat houdt van flexibiliteit, snelheid en extreme service. Ben jij op zoek naar een job met voldoening, verantwoordelijkheidsgevoel en carrièremogelijkheden? Dan kan Bleckmann voor jou de perfecte werkgever zijn.

 • Student 1 dag/week of herfstvakantie (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor een houtverwerkend bedrijf regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een student. Je zal instaan voor het maken van pakketten van vijzen en bouten.

 • Technieker (nacht) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant in de regio van Ardooie zijn wij dringend op zoek naar techniekers (m/v): Als technieker ben je een uiterst belangrijke schakel om het productie- en verpakkingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Je gaat aan de slag in de nachtploeg (weekdagen van 21u. tot 5u.). Je doel is om de storingen en problemen van de verpakkingsmachines op te lossen. Dit doe je samen met het onderhoud van deze machines.

 • Vloerder - Betegelaar (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: GCV ROSSAERT ALAIN

  Type: Vaste Job

  Voor de uitbreiding van ons bedrijf zijn wij op zoek naar een nieuwe vloerder - betegelaar. Veruit het grootste deel van je takenpakket bestaat uit het plaatsen van tegels (vloeren en muren). Je plaatst vloeren en wandbekleding (tegels) hoofdzakelijk bij nieuwbouwprojecten.

 • KOKS voor hoogstaande horeca events (Gent) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: KITCHENSTAFF

  Type: Werfreserve

  Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wil je zelf bepalen welke dagen/uren je werkt en in welke regio? Ben jij een kok of keukenmedewerker, heb je veel of weinig ervaring maar kook je over van passie voor het vak? Dan is KITCHENSTAFF zeker iets voor jou! Kitchenstaff is een vliegende brigade van gemotiveerd keukenpersoneel. Ondersteuning van klanten op momenten van grote drukte, afwezigheid, ziekte of vakantie van het vaste personeel. Van cateringbedrijf tot eventskantoor, bedrijfsrestaurant tot sterrenzaken

Zoek naar antwoorden van EUGENE GERARD in sociale netwerken
Look for responds of EUGENE GERARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUGENE GERARD. Laat een reactie achter voor EUGENE GERARD. EUGENE GERARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUGENE GERARD. Leave a respond for EUGENE GERARD. EUGENE GERARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUGENE GERARD op de google maps. Adres en contacten EUGENE GERARD
Location of EUGENE GERARD on the google maps. Address and contacts of EUGENE GERARD

Andere gerelateerde bedrijven als come EUGENE GERARD EUGENE GERARD: LANDBOUWKREDIET | Grandjean Benoit | COSY CORNER | ROGER RAMBOER | Visionaris sprl

Other related companies as EUGENE GERARD: LANDBOUWKREDIET | Grandjean Benoit | COSY CORNER | ROGER RAMBOER | Visionaris sprl

EUGENE GERARD is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUGENE GERARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02265625000. Het bedrijf EUGENE GERARD bevindt zich op het adres: RUE M?DART 10; 5380; FERNELMONT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 589,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EUGENE GERARD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUGENE GERARD is Textielmolenproducten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUGENE GERARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUGENE GERARD, openstaande posities, locatie van EUGENE GERARD op de kaart.

EUGENE GERARD is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUGENE GERARD, company assigned to the tax number BE02265625000. The company EUGENE GERARD is located at the address: RUE M?DART 10; 5380; FERNELMONT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 589,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in EUGENE GERARD were not found.
The main activity of EUGENE GERARD is Textile Mill Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EUGENE GERARD is not available. You also can look at reviews of EUGENE GERARD, open positions, location of EUGENE GERARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUGENE GERARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUGENE GERARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUGENE GERARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUGENE GERARD, employees, financial statistics.