ETUDES PROMOS

Contactgegevens ETUDES PROMOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETUDES PROMOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETUDES PROMOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SENTIER DU LIEVRE 91; 4053; CHAUDFONTAINE, België

Telefoon (phone): 43659571 (+32-43659571) 43659571 (+32-43659571)

Fax (fax): +32 (51) 708-10-83 +32 (51) 708-10-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETUDES PROMOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETUDES PROMOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETUDES PROMOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETUDES PROMOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETUDES PROMOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETUDES PROMOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETUDES PROMOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETUDES PROMOS
Products information ETUDES PROMOS

BTW identificatienummer (tax): BE07682708740
Ondernemingsnummer: 5419250488
Hoofdstad (capital): 694,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 706,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in ETUDES PROMOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETUDES PROMOS
(Get full report from official database of BE for ETUDES PROMOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETUDES PROMOS
Addition kinds of activities for ETUDES PROMOS

3562. Bal- en rollagers | Ball and roller bearings
24930303. hardboard | Hardboard
35539901. Bandsaws, houtbewerking | Bandsaws, woodworking
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
50510103. Versterkingsnet, draad | Reinforcement mesh, wire

Werken bij ETUDES PROMOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETUDES PROMOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETUDES PROMOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETUDES PROMOS. Looking for open vacancies in other companies

 • Catering - pizzamedewerker (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een catering bedrijf in Beveren zijn we op zoek naar een pizza medewerker voor in de weekends. Je staat in voor de bereiding van de pizza's en de bediening van de klanten.

 • 1ste verkoper (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als eerste verkoopmedewerker voor onze winkel gelegen in Roeselare krijg je bepaalde taken toegewezen: verkoop van goederen informeren en adviseren over alle goederen assistentie bieden aan de logistieke medewerkers opmaken van de inventaris je kan een winkel openen en sluiten monteren van toonmodellen presentatie van de winkel invullen van de bestelbon' s klanten bijstaan in de verkoop collega's coachen toffe settingen uitzetten de winkel aankleden naar een aangenaam winkelbeeld

 • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

 • CNC Draaier-Frezer (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor deze job als CNC Draaier-Frezer zal je de volgende taken uitoefenen: je zal instaan voor het werken met verschillende metaalbewerkingmachines je zal aanpassingen moeten voorzien tijdens de montage en klein seriewerk je kan overweg met conventioneel en CNC gestuurde machines je zal instaan voor het maken van kleine en totaal andere onderdelen montage & demontage behoort ook tot je takenpakket

 • Technieker (OUDENBURG)

  Regio: OUDENBURG

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op zoek naar een job waarin je jouw technisch talent volop kan laten zien? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! Onze klant heeft zich gespecialiseerd in het verwerken van verscheidene afvalstromen, hoofdzakelijk uit de bouwsector. Om hun team te versterken zijn wij op zoek naar een technisch assistent. Je helpt de technisch verantwoordelijke met onderhoud en herstel van alle machines (breekinstallatie, betoncentrale, kraan, wiellader, bobcat,…).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Chauffeur CE bouw (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur met geldig rijbewijs CE om van en naar werven te rijden. Je komt terecht in een familiaal bedrijf waar iedereen elkaar kent. Je zal ook instaan voor chappewerken uit te voeren (dit wordt aangeleerd). Je werkt 40u per week en wordt vergoed volgens paritair comtié 124 (bouw). Startuur is 7u30 (op depot zelf in Brugge) en je werkt tot 17u00 à 18u00.

 • Technisch assistent groen (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: GEMEENTE LONDERZEEL

  Type: Vaste Job

  De groendienst staat in voor het beheer van de groenvoorzieningen op het openbaar domein en het gemeentelijk privaat domein. Zij is tevens verantwoordelijk voor het onderhoud en de openbare netheid van het gemeentelijk openbaar domein. Instaan voor het onderhoud van het groen in de gemeente De materialen en gereedschappen op een duurzame en oordeelkundige manier gebruiken zodat allerlei onderhoudsopdrachten en functionele andere werken kunnen worden uitgevoerd Verzekeren van een correcte informatie aan de burgers, teneinde het imago van de gemeente Londerzeel op een klantvriendelijke manier maximaal te ondersteunen. Instaan voor een open interne communicatie naar de medewerkers, de hiërarchische oversten, de andere diensten en het beleid, zodat iedereen toegang heeft tot de informatie die belangrijk is om zijn taak optimaal te kunnen realiseren.

 • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

 • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

 • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: N\a

  Type: Vaste Job

  Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

 • Sauna medewerker/ uitbater (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: SAUNA L'EAU PURE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vacature sauna medwerker/uitbater ( full time) Takenpakket : -Ontvangst en rondleiding klanten -Afrekenen klanten -Klaarmaken van units voor verhuur -Grondig onderhoud van units en ontsmetting -Poetsen van algemene delen -Verwerken van verbruikte badlinnen -Aannemen en inboeken van reservaties -Informatie verschaffen per telefoon en e-mail

Zoek naar antwoorden van ETUDES PROMOS in sociale netwerken
Look for responds of ETUDES PROMOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETUDES PROMOS. Laat een reactie achter voor ETUDES PROMOS. ETUDES PROMOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETUDES PROMOS. Leave a respond for ETUDES PROMOS. ETUDES PROMOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETUDES PROMOS op de google maps. Adres en contacten ETUDES PROMOS
Location of ETUDES PROMOS on the google maps. Address and contacts of ETUDES PROMOS

Andere gerelateerde bedrijven als come ETUDES PROMOS ETUDES PROMOS: Gasthof Te Cathem | VRIJE BASISSCHOOL | FA. JEURISSEN & ZONEN | DE POST | HENRI SANDRON

Other related companies as ETUDES PROMOS: Gasthof Te Cathem | VRIJE BASISSCHOOL | FA. JEURISSEN & ZONEN | DE POST | HENRI SANDRON

ETUDES PROMOS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETUDES PROMOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07682708740. Het bedrijf ETUDES PROMOS bevindt zich op het adres: SENTIER DU LIEVRE 91; 4053; CHAUDFONTAINE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 694,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 706,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETUDES PROMOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETUDES PROMOS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETUDES PROMOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETUDES PROMOS, openstaande posities, locatie van ETUDES PROMOS op de kaart.

ETUDES PROMOS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETUDES PROMOS, company assigned to the tax number BE07682708740. The company ETUDES PROMOS is located at the address: SENTIER DU LIEVRE 91; 4053; CHAUDFONTAINE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 694,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 706,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ETUDES PROMOS were not found.
The main activity of ETUDES PROMOS is Fishing, Hunting and Trapping, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ETUDES PROMOS is not available. You also can look at reviews of ETUDES PROMOS, open positions, location of ETUDES PROMOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETUDES PROMOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETUDES PROMOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETUDES PROMOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETUDES PROMOS, employees, financial statistics.