ETS. DISLAIRE

Contactgegevens ETS. DISLAIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. DISLAIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. DISLAIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE MOULIN-LEMAIRE 10; 6660; HOUFFALIZE, België

Telefoon (phone): 61288157 (+32-61288157) 61288157 (+32-61288157)

Fax (fax): +32 (4) 432-30-22 +32 (4) 432-30-22

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. DISLAIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. DISLAIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. DISLAIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. DISLAIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. DISLAIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. DISLAIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. DISLAIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. DISLAIRE
Products information ETS. DISLAIRE

BTW identificatienummer (tax): BE09674530029
Ondernemingsnummer: 1561950683
Hoofdstad (capital): 469,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 791,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ETS. DISLAIRE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. DISLAIRE
(Get full report from official database of BE for ETS. DISLAIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. DISLAIRE
Addition kinds of activities for ETS. DISLAIRE

7219. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
507501. Airconditioning en ventilatie apparatuur en benodigdheden | Air conditioning and ventilation equipment and supplies
16119902. Snelweg- en straatonderhoud | Highway and street maintenance
20990503. Gravy mengt, droog | Gravy mixes, dry
28210301. Cellulose-acetaat (kunststoffen) | Cellulose acetate (plastics)
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
37210102. helikopters | Helicopters
50930104. Textielafval | Textile waste
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)
70410201. Pension, organisatie | Boarding house, organization

Werken bij ETS. DISLAIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. DISLAIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. DISLAIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. DISLAIRE. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonma(a)k(st)er (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, die reeds meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in schoonmaak in verschillende sectoren, zoeken wij op regelmatige basis, schoonmakers om voltijds en/of deeltijds te werken in de regio Oost-en West-Vlaanderen.

 • Chauffeur CE (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De core business van de onderneming waar je voor rijdt bestaat uit de distributie van droge en vloeibare bulkstoffen. Dit zowel voor nationale als internationale wegtransport. Onze klant kijkt dan ook uit naar werkwillige en gemotiveerde chauffeurs die zeer goed op de hoogte zijn van het wegennetwerk in België en daarbuiten. Je wordt ingezet van maandag tot en met vrijdag overdag.

 • vertegenwoordiger (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wordt onze ambassadeur in de regio van je woonplaats. Dit betekent: Je ontwikkelt een eigen klantenportefeuille door te prospecteren bij hoofdzakelijk particulieren en in mindere mate bij professionele klanten met het doel een afspraak te maken voor een demo. Tijdens de demo identificeer je de behoeften van de klant en overtuig je hem op een enthousiaste en vriendelijke manier van de voordelen van onze veiligheidsoplossingen. Bij verkoop spreek je een datum van installatie af die je zelf verzorgt. Je realiseert je verkopen op basis van eigen prospectie en afspraken komende uit marketingacties. Je verzorgt de dienst na verkoop.

 • Operator nachtploeg m/v (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We bieden je een job aan als technisch operator in de nachtploeg voor een bedrijf in de kunststofsector te Erembodegem. Je staat in voor het instellen van de machines, bijsturen van de productieparameters, kwaliteitscontrole, opmetingen uitvoeren en administratieve verwerking van de resultaten.

 • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

  Regio: KOMEN-WAASTEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Ordingen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ORDINGEN)

  Regio: ORDINGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulpen (m/v). (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES BRUSSEL

  Type: Dienstenchequebaan

  Adecco Home Services biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. We bieden jobs aan over regio Anderlecht/Sint-Pieters-Leeuw, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen, (m/v). Taken: Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren. Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning; Wassen en strijken; Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten.

 • Student(e) afwas (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: D'AFSPRAAK

  Type: Studentenjob

  Verzorgen en organiseren van het vaatwerk

 • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: vind! Ieper

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

 • Bediener Freesmachine - wegenbouw (LICHTERVELDE)

  Regio: LICHTERVELDE

  Bedrijf: MAES ADIEL

  Type: Vaste Job

  Je taken als bediener freesmachine: Je bedient de freesmachine om asfalt af te frezen. Je staat in voor het instellen van de freesmachine naar diepte & niveau. Je vertrekt dagelijks vanuit Lichtervelde naar onze werven.

 • Account Manager (Farmaceutische industrie) (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: VISTALINK

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de farmaceutische markt en rapporteert wekelijks aan de Sales Manager. Je werkt mee aan de versterking van de marktpositie en bent verantwoordelijk voor de volledige verkoop, lokaal in België. Je bent sterk resultaatgedreven en werkt samen met je technische collega’s aan het behalen van de vooropgestelde groeidoelstellingen binnen de specifieke doelmarkt. Je wil mee je schouders zetten onder het volgende groeiplan! Je bent vertrouwd met de automatiseringswereld en de specifieke eigenheden van een KMO in een industriële B2B omgeving. Je kent de automatiseringswereld met zijn specifieke concurrenten, marktevoluties naar robotisatie, Industrie 4.0 etc. Vanuit je technische kennis kan je meedenken met je klant maar ook samenwerken met je eigen R&D team. Je bent vertrouwd met het verkopen en verdedigen van inhoudelijke complexe en zeer technische aanbiedingen met een ROI karakter en een terugverdientijd. Prospectie maakt deel uit van je wekelijkse bezigheden en je beheert en managet je offerteportefeuille tot in alle details. Als gedreven technische (verkoops)consultant weet je de vragen van je klanten te behandelen in samenwerking met onze R&D afdeling en de ondersteunende Inside Sales afdeling, naar winnende offertes en later gerealiseerde projecten met een duidelijke meerwaarde voor onze klanten. Trefwoorden: Resultaten behalen en groei realiseren, uitstekende commerciële feeling, automatisatie & technologie binnen industriële productieomgevingen (farma, automobiel, voeding, …)

 • KELNER OF OPDIEN(ST)ER (POPERINGE)

  Regio: POPERINGE

  Bedrijf: PALACE

  Type: Flexijob

  U staat in voor de bediening van de klanten in ons restaurant. U bent vriendelijk, gemotiveerd en u hebt een goed voorkomen. Interesse? Neem dringend contact met ons op.

Zoek naar antwoorden van ETS. DISLAIRE in sociale netwerken
Look for responds of ETS. DISLAIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. DISLAIRE. Laat een reactie achter voor ETS. DISLAIRE. ETS. DISLAIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. DISLAIRE. Leave a respond for ETS. DISLAIRE. ETS. DISLAIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. DISLAIRE op de google maps. Adres en contacten ETS. DISLAIRE
Location of ETS. DISLAIRE on the google maps. Address and contacts of ETS. DISLAIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. DISLAIRE ETS. DISLAIRE: MICHEL JH | CAFE CREME | EDITION JUSTICE SOCI?T? | BLEU | De Visu Digital Document Design SPRL

Other related companies as ETS. DISLAIRE: MICHEL JH | CAFE CREME | EDITION JUSTICE SOCI?T? | BLEU | De Visu Digital Document Design SPRL

ETS. DISLAIRE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. DISLAIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09674530029. Het bedrijf ETS. DISLAIRE bevindt zich op het adres: RUE MOULIN-LEMAIRE 10; 6660; HOUFFALIZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 469,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 791,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS. DISLAIRE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. DISLAIRE is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. DISLAIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. DISLAIRE, openstaande posities, locatie van ETS. DISLAIRE op de kaart.

ETS. DISLAIRE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. DISLAIRE, company assigned to the tax number BE09674530029. The company ETS. DISLAIRE is located at the address: RUE MOULIN-LEMAIRE 10; 6660; HOUFFALIZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 469,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 791,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ETS. DISLAIRE were not found.
The main activity of ETS. DISLAIRE is Fishing, Hunting and Trapping, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. DISLAIRE is not available. You also can look at reviews of ETS. DISLAIRE, open positions, location of ETS. DISLAIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. DISLAIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. DISLAIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. DISLAIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. DISLAIRE, employees, financial statistics.