ETS. DEREYMAEKER

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • ETS. DEREYMAEKER
Private companiesFood Stores • ETS. DEREYMAEKER

Contactgegevens ETS. DEREYMAEKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS. DEREYMAEKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS. DEREYMAEKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA LIBERTE 5; 1320; BEAUVECHAIN, België

Telefoon (phone): 10860749 (+32-10860749) 10860749 (+32-10860749)

Fax (fax): +32 (53) 241-11-26 +32 (53) 241-11-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS. DEREYMAEKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS. DEREYMAEKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS. DEREYMAEKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS. DEREYMAEKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS. DEREYMAEKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS. DEREYMAEKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS. DEREYMAEKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS. DEREYMAEKER
Products information ETS. DEREYMAEKER

BTW identificatienummer (tax): BE03932800292
Ondernemingsnummer: 4186309814
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in ETS. DEREYMAEKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS. DEREYMAEKER
(Get full report from official database of BE for ETS. DEREYMAEKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS. DEREYMAEKER
Addition kinds of activities for ETS. DEREYMAEKER

4731. Vrachtvervoer regeling | Freight transportation arrangement
22110105. Muslin, katoen | Muslin, cotton
22410405. Braids, buisvormig nylon of plastic | Braids, tubular nylon or plastic
22739900. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives
29529900. Asfaltvlokken en coatings, nec | Asphalt felts and coatings, nec
35370206. Die- en striphanteraars | Die and strip handlers
95310401. Behuisingsprogramma's, federale overheid | Housing programs, federal government
95319900. Huisvestingsprogramma's, NIET | Housing programs, nec

Werken bij ETS. DEREYMAEKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS. DEREYMAEKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS. DEREYMAEKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS. DEREYMAEKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Sales talent (m/v) gezocht regio Wevelgem (1292004) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een uitdagend loonpakket? That's what you certainly get! • Je denkt mee met de klant ikv hun bestellingen & mogelijkheden; • Je kan de noden van de klant goed aanvoelen en geeft advies over het assortiment; • Je staat in nauw contact met de collega's van external sales; • Je volgt de bestellingen van de klanten nauwgezet op; • Je bent in het bezit van een eigen klantenportefeuille en bouwt een goede relatie uit met de klant.

 • Loodgieter (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

 • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: THUISHULP Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

 • MEUBELMAKER - SCHRIJNWERKER (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: TIMMER EN SCHRIJNWERKEN ABEELE KURT

  Type: Vaste Job

  Voor ons bedrijf zoeken we een enthousiaste medewerker voor het maken van meubels met CNC en het plaatsen van meubels. Verder plaatst u ramen en deuren op verplaatsing. Interesse voor deze job met veel variatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 • Technisch opstarter CNC machines (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: vind! Kortrijk

  Type: Vaste Job

  Na een specifieke opleiding wordt u verantwoordelijk voor het opstarten van de afkantpersen, lasersnijmachines of ponsmachines. U regelt de systemen af, bepaalt de parameters, installeert en configureert de besturingssoftware. U zorgt ervoor dat de machine feilloos kan proefdraaien. U wordt een specialist in uw vakgebied en geeft in bijzondere situaties ook ondersteuning aan de service-engineers bij de klant.

 • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Vaste Job

  Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

 • Polyvalent arbeider (vaste voormiddag) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: DANIS

  Type: Vaste Job

  Voor onze veevoeder- en sojafabriek zijn we op zoek naar een polyvalent medewerker voor de vaste voormiddag (5u tot 13u). Je takenpakket bestaat onder andere uit: Ontvangst van vrachtwagen voor de openingsuren. Vernatwoordelijkheid voor de stalenbibliotheek en ervoor zorgen dat alles volgens het handboek opgevolgd wordt. Analyses van inkomende grondstoffen op infra-roodtoestel. Reinigen en onderhouden van silodekken en stortput. Algemeen onderhoud van de werkvloer. Afzakken van bigbags.

 • kunststoflasser / PE lasser (SINT-PAUWELS)

  Regio: SINT-PAUWELS

  Bedrijf: JOBCO

  Type: Vaste Job

  Je last plastieken constructies.

 • Verantwoordelijke Pijler Tewerkstelling van de Pool Opleiding Werk (SINT-JOOST-TEN-NODE)

  Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Vaste Job

  Werkomgeving : De Polen Opleiding-Werk (POW), zijn het resultaat van een publiek-private samenwerking. Hiermee worden alle opleidings- en tewerkstellingsspelers, waaronder Actiris, Bruxelles Formation, VDAB en de sectoren, verenigd op één plaats. Dit om een volledige waaier aan tools aan te bieden. Doel? Opleidingsmiddelen, -infrastructuur en -materiaal voor werkzoekenden én werknemers bundelen. Naast opleidingen, zullen de POW's zich toeleggen op de erkenning van competenties, het promoten van beroepen, begeleiden en recruteren. Verantwoordelijkheden: Beheer van de organisatie van zijn pijler - Verspreiding van de informatie die nodig is voor de goede werking van zijn pijler - Beheer van de individuele ontwikkeling van de rechtstreekse medewerkers van zijn pijler. Creatie van een goed beeld van zijn pijler - Uitwerking van jaarlijkse activiteitenverslagen en/of studieverslagen. Vertegenwoordiging van Actiris binnen zijn pool en van zijn pool bij externe diensten en partners. Het standpunt van Actiris binnen het directiecomité van de vzw verzekeren en de rol van ambassadeur van de pool opnemen. Bevordering en opvolging van de samenwerkingsverbanden en de complementariteit tussen de andere pijlers/POW's, de dienst Select en de andere diensten van Actiris en de partners - Ontwikkeling en invoering van een operationele strategie voor de verwezenlijking van de doelstellingen van zijn pijler. Activiteiten / taken: Deelnemen aan het Directiecomité van de POW - De werkstromen organiseren en de rollen verdelen - Gedelegeerde projecten beheren en verslag uitbrengen over behaalde resultaten - Nieuwe medewerkers aanwerven en integreren - De vaardigheden van zijn medewerkers ontwikkelen en hen motiveren - Instaan voor de goede werking van de medewerkers - Functie-, tussentijdse en evaluatiegesprekken voeren - De werking van het team optimaliseren - Teamgeest creëren en acties invoeren om deze teamgeest te behouden. De kwaliteit van de dienstverlening aan de werkgevers en werkzoekenden waarborgen - Een netwerk oprichten en de samenwerking met de partners vergemakkelijken - Een proactieve band tot stand brengen tussen de actoren van de pijlers en de externe partners - De samenwerking vergemakkelijken en handhaven met de interne diensten van Actiris die over dezelfde dienstverlening beschikken: dienst Select, agentschappen enz.

 • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

 • (STAGIAIR) ACCOUNTANT met ambitie - optie zelfstandig - ZELZATE (ZELZATE)

  Regio: ZELZATE

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1672103-inline.html?cid=Partner_VDAB Om de groei van een kwalitatief accountantskantoor regio Zelzate met meerdere vestigingen te kunnen waarborgen, gaan we op zoek naar een toffe dossierbeheerder om het 25-koppige team te vervoegen. JIJ BIEDT: Jouw enthousiasme Jouw kennis en ervaring Jouw toffe persoonlijkheid DIT KANTOOR BIEDT: Kwalitatieve diensten voor interessante klanten (vrije beroepers tot internationale vennootschappen) Werkzekerheid binnen een leuke en stimulerende omgeving: amusement en carrière komen hier samen! Wat zal je doen? Je hebt steeds een team van junior dossierbeheerders die jou graag helpen bij de voorbereidende taken. Je fungeert zelf als klantenadviseur en hebt dan ook voldoende tijd om jouw afwerkende en controlerende taken te volbrengen. Je staat de klant met raad en daad bij en zorgt ervoor dat zij niet meer met vragen blijven zitten.

 • FLEXI JOB AFWASSER BRASSERIE T GOE GEDACHT (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: NEW FLAM CONTROL

  Type: Flexijob

  Heb jij een hart voor de horeca, ben je een teamplayer en ben je stipt en loyaal? Misschien ben jij dan de persoon om ons team van Brasserie T GOE GEDACHT te komen versterken. Je start de vaatwasmachine op en zorgt voor de nodige toevoer van zeep, spoel- en ontkalkingsmiddelen. Je verzamelt en sorteert de afwas volgens soort: glazen, borden, kopjes, bestek ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken en sorteert leeggoed. Je schikt de afwas in manden naargelang soort en duwt deze door de vaatwasmachine of je wast af in de spoelbakken. Je schuurt potten en pannen. Je neemt het afgewassen vaatwerk uit de machine, controleertde properheid en plaatst het op de daartoe bestemde ruimte, bv. karren, rekken, kasten ... Je rangschikt het bestek en droogt serviesgoed af, bv. glazen. Je controleert regelmatig de werking van de afwasmachine, bv. warm water, toevoer schoonmaakmiddelen ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je maakt na gebruik de vaatwasmachine schoon, en je zuivert filters en afwasbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties: schrobben, schuren, ontvetten, ontsmetten ... Je verricht diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilniszakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Eventueel sta je ook in voor de volgende taken: Je wast af (weken, schuren, ontvetten, ontsmetten): groot vaatwerk keukeninstallaties werkinstrumenten, bv. ketels, kookdouches, frigo's, karren, bakplaten, warmwaterbaden, frituren, ovens, dampkappen, vergieten, pollepels ... Je stort afval en etensresten in vuilnisbakken. Je controleert de properheid en zet de spullen op de daartoe bestemde plaats, bv. karren, rekken, kasten ... Je ververst regelmatig het water in de spoelbakken. Je onderhoudt en kuist werkplaatsen en installaties en doet diverse schoonmaakwerkzaamheden. Je verzamelt vuilnisbakken. Je signaleert storingen of breuken. Je springt in voor collega's. Je vervult kleine keukentaken (sla wassen, dessert enz)

Zoek naar antwoorden van ETS. DEREYMAEKER in sociale netwerken
Look for responds of ETS. DEREYMAEKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS. DEREYMAEKER. Laat een reactie achter voor ETS. DEREYMAEKER. ETS. DEREYMAEKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS. DEREYMAEKER. Leave a respond for ETS. DEREYMAEKER. ETS. DEREYMAEKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS. DEREYMAEKER op de google maps. Adres en contacten ETS. DEREYMAEKER
Location of ETS. DEREYMAEKER on the google maps. Address and contacts of ETS. DEREYMAEKER

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS. DEREYMAEKER ETS. DEREYMAEKER: D. WAGNER | E 3 D SA | Astrid Motor | GARAGE CARNAM | Centre de Rencontres Kalinka

Other related companies as ETS. DEREYMAEKER: D. WAGNER | E 3 D SA | Astrid Motor | GARAGE CARNAM | Centre de Rencontres Kalinka

ETS. DEREYMAEKER is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS. DEREYMAEKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03932800292. Het bedrijf ETS. DEREYMAEKER bevindt zich op het adres: RUE DE LA LIBERTE 5; 1320; BEAUVECHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETS. DEREYMAEKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS. DEREYMAEKER is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS. DEREYMAEKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS. DEREYMAEKER, openstaande posities, locatie van ETS. DEREYMAEKER op de kaart.

ETS. DEREYMAEKER is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS. DEREYMAEKER, company assigned to the tax number BE03932800292. The company ETS. DEREYMAEKER is located at the address: RUE DE LA LIBERTE 5; 1320; BEAUVECHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ETS. DEREYMAEKER were not found.
The main activity of ETS. DEREYMAEKER is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS. DEREYMAEKER is not available. You also can look at reviews of ETS. DEREYMAEKER, open positions, location of ETS. DEREYMAEKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS. DEREYMAEKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS. DEREYMAEKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS. DEREYMAEKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS. DEREYMAEKER, employees, financial statistics.