ETIENNE DE MUNCK

Contactgegevens ETIENNE DE MUNCK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE DE MUNCK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE DE MUNCK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIONSSTRAAT 32; 9250; WAASMUNSTER, België

Telefoon (phone): 52461918 (+32-52461918) 52461918 (+32-52461918)

Fax (fax): +32 (68) 866-79-53 +32 (68) 866-79-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE DE MUNCK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE DE MUNCK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE DE MUNCK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE DE MUNCK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE DE MUNCK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE DE MUNCK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE DE MUNCK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE DE MUNCK
Products information ETIENNE DE MUNCK

BTW identificatienummer (tax): BE02622680664
Ondernemingsnummer: 3067352294
Hoofdstad (capital): 484,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in ETIENNE DE MUNCK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE DE MUNCK
(Get full report from official database of BE for ETIENNE DE MUNCK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE DE MUNCK
Addition kinds of activities for ETIENNE DE MUNCK

20649904. Kauw snoep, niet kauwgom | Chewing candy, not chewing gum
25210000. Houten kantoormeubilair | Wood office furniture
26210805. Manila verpakkingspapier | Manila wrapping paper
35450200. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
37310112. Tenders, schepen: bouw en reparatie | Tenders, ships: building and repairing
38260104. Massaspectrometers | Mass spectrometers
39610102. Manchetknopen en studs, behalve edelmetaal en edelstenen | Cuff-links and studs, except precious metal and gems
94319907. Immunisatie programma administratie, overheid | Immunization program administration, government

Werken bij ETIENNE DE MUNCK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE DE MUNCK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE DE MUNCK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE DE MUNCK. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

 • Logistiek medewerker voor Black Friday bij Bleckmann Grobbendonk | 19/11 - 30/11 | Vroege/late/nacht (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Bleckmann in Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken,... Verantwoordelijkheid en nauwkeurigheid zijn dan ook van groot belang in deze omgeving.

 • Plaatser (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Diepenbeek is op zoek naar een plaatser. Het bedrijf heeft meer dan 15 jaar ervaring in het plaatsen van ramen en deuren, rolluiken, zonweringen, veranda's,... 

 • Automechanieker (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Hasselt, Bree, Dilsen en Lommel zijn we op zoek naar een automekanieker m/v Als technieker sta je in voor het onderhouden en herstellen van voertuigen. Dit kunnen enerzijds personenwagens of anderzijds bedrijfswagens (bestel- en vrachtwagens) zijn. De werkzaamheden worden uitgevoerd en gesuperviseerd in een aparte werkplaats.

 • monteur bouwliften M/V (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Deurne zijn we op zoek naar ervaren monteurs van bouwliften: Instaan voor het monteren van tijdelijke bouwliften (goederenliften en personenliften) op diverse werven in de bouw en industrie. Het gaat hier om een voltijdse betrekking waarbij je jouw ervaring kan toepassen op verschillende locaties.

 • Huishoudhulp in Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Sorteerder/Schrootbrander (snijbrander) (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: WERKVORMM

  Type: Vaste Job

  Wij zijn opzoek naar een sorteerder/schrootbrander met beperkte ervaring hetzij in metaalafbraak hetzij in het snijbranden. Minimale basiscompetenties: - Taal: Nederlands of Engels of Frans - basiskennis snijbranden - gemotiveerd om in alle weersomstandigheden in openlucht en op externe werven aan de slag te gaan Aanbod: - on the job training van 6 maanden - na succesvolle periode vaste indiensttreding - aanleren van verschillende snijbrandtechnieken - aanleren van doorgedreven veiligheidsvoorschriften

 • Gebouwbeheerder - syndicus (Leopoldsburg) (LEOPOLDSBURG)

  Regio: LEOPOLDSBURG

  Bedrijf: Ulvenhout Vastgoed BVBA

  Type: Vaste Job

  Wegens sterke groei zijn wij op zoek naar een bijkomend syndicus of gebouwbeheerder. Je zal na een inloopperiode zelfstandig je eigen gebouwen beheren. Als gebouwenbeheerder ben je verantwoordelijk voor het technisch, financieel en administratief beheer van gebouwen. We werken met een innovatief softwarepakket dat je hierbij zal helpen.

 • SCHRIJNWERKER ATELIER HOUTEN BINNENDEUREN (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Vaste Job

  Samen met jouw collega's sta je in voor het vervaardigen van houten binnendeuren: verzagen van de houten platen met de opdeelzaag, frezen met de CNC-machine, inschroeven van de scharnieren, ... Je werkt op atelier in dagdienst en start om 7u.

 • Onderhoudsmecanicien - dagwerk (BUGGENHOUT)

  Regio: BUGGENHOUT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Voor een grote textielproducent in regio Buggenhout zijn we dringend op zoek naar een onderhoudsmecanicien die ons team wil versterken. Jouw functie moet het bedrijf in staat stellen om een maximaal rendement te realiseren. Hoe kan je hiervoor zorgen? Je zorgt voor een technisch onderhoud van het machinepark. Je analyseert, zoekt en lost elektrotechnische storingen op. Je voert geplande taken uit volgens een bepaald werkorder. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf staat in voor de productie van een non-woven vlies dat mee verwerkt wordt in roofing van daken.

 • Vivid Resourcing - Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Our SME client based on the Leuven area are looking for an Embedded C/C++ engineer with some skills in Hardware/ electronics (FPGAs) to work within the AI industry.     Responsibilities Improving the performance of their existing optical systems. Involved in both the research and product development. Some work on the FPGA based design which is written in Verilog and VHDL. Working in close collaboration with the Hardware team. Primarily programming in C/C++.   Requirements Over 3 years' experience with Embedded systems. Great skills in C/C++. Knowledge of SoCs and FPGAs is beneficial. Any experience with robotics, mechatronics and automation is beneficial. Fluent English.   Salary Package Up to EUR5000 per month. Company car + fuel card. Group and health insurance. Flexible working hours.   If interested feel free to apply below!

 • Flexijob Zondagsmarkt Paal (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: LIESENBORGS

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een bijverdiener flexijob verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Paal. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

Zoek naar antwoorden van ETIENNE DE MUNCK in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE DE MUNCK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE DE MUNCK. Laat een reactie achter voor ETIENNE DE MUNCK. ETIENNE DE MUNCK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE DE MUNCK. Leave a respond for ETIENNE DE MUNCK. ETIENNE DE MUNCK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE DE MUNCK op de google maps. Adres en contacten ETIENNE DE MUNCK
Location of ETIENNE DE MUNCK on the google maps. Address and contacts of ETIENNE DE MUNCK

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE DE MUNCK ETIENNE DE MUNCK: LIMITED EDITION | P. VAN OVERBEKE | ATRIUM VASTGOED | WETTERS UITLAATCENTER/ VAN LEIRSBERGHE | CLAES C S BVBA

Other related companies as ETIENNE DE MUNCK: LIMITED EDITION | P. VAN OVERBEKE | ATRIUM VASTGOED | WETTERS UITLAATCENTER/ VAN LEIRSBERGHE | CLAES C S BVBA

ETIENNE DE MUNCK is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE DE MUNCK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02622680664. Het bedrijf ETIENNE DE MUNCK bevindt zich op het adres: STATIONSSTRAAT 32; 9250; WAASMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 484,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 203,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETIENNE DE MUNCK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE DE MUNCK is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE DE MUNCK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE DE MUNCK, openstaande posities, locatie van ETIENNE DE MUNCK op de kaart.

ETIENNE DE MUNCK is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE DE MUNCK, company assigned to the tax number BE02622680664. The company ETIENNE DE MUNCK is located at the address: STATIONSSTRAAT 32; 9250; WAASMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 484,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 203,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ETIENNE DE MUNCK were not found.
The main activity of ETIENNE DE MUNCK is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE DE MUNCK is not available. You also can look at reviews of ETIENNE DE MUNCK, open positions, location of ETIENNE DE MUNCK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE DE MUNCK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE DE MUNCK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE DE MUNCK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE DE MUNCK, employees, financial statistics.