ETIENNE BRAEMS

Contactgegevens ETIENNE BRAEMS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIENNE BRAEMS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIENNE BRAEMS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OVERSLAG 5; 9185; WACHTEBEKE, België

Telefoon (phone): 93450876 (+32-93450876) 93450876 (+32-93450876)

Fax (fax): +32 (2) 669-41-65 +32 (2) 669-41-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIENNE BRAEMS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIENNE BRAEMS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIENNE BRAEMS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIENNE BRAEMS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIENNE BRAEMS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIENNE BRAEMS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIENNE BRAEMS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIENNE BRAEMS
Products information ETIENNE BRAEMS

BTW identificatienummer (tax): BE03080261230
Ondernemingsnummer: 1329864501
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 883,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ETIENNE BRAEMS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIENNE BRAEMS
(Get full report from official database of BE for ETIENNE BRAEMS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIENNE BRAEMS
Addition kinds of activities for ETIENNE BRAEMS

922201. Vervolgende partijen | Prosecuting parties
20489915. Slachten van niet-voedende dieren | Slaughtering of nonfood animals
30899915. Lenzen, behalve optische: kunststoffen | Lenses, except optical: plastics
34330201. Logs, gas open haard | Logs, gas fireplace
35660000. Snelheidswisselaars, aandrijvingen en versnellingen | Speed changers, drives, and gears
36250105. Starter, elektrische motor | Starter, electric motor
38410102. Oftalmische lasers | Ophthalmic lasers
59459901. Kite winkels | Kite stores
73899915. Gravure dienst | Engraving service
76992402. Batterij service en reparatie | Battery service and repair

Werken bij ETIENNE BRAEMS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIENNE BRAEMS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIENNE BRAEMS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIENNE BRAEMS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • (Junior) Calculator (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: t-interim Turnhout

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

 • SERVICE ( TRANSPORT ) COORDINATOR - DENDERMONDE (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant met maar liefst 9 vestigingen over Belgie en Nederland, zijn wij op zoek naar een Service Coordinator. Je zal tewerkgesteld worden in de vestiging te Dendermonde, opgelet deze vestiging verhuisd in 2019 naar Zele. Ook jou willen ze dan mee verhuizen, aangezien ze enorm aan het groeien zijn en dus op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Belgie en Nederland tellen nu +- 230 werknemers met 99% van hen die een technische achtergrond hebben. Onze klant is expert in wat ze doen en zijn enorm gekent binnen de logistieke transportsector. In de functie als Service Coordinator zal je o.a instaan voor het volgende takenpakket Je zal mee het betrokken worden bij het weekoverleg en receptieoverleg Rapporteren doe je aan de vestigingsleider en zal tewerkgesteld worden op de receptie-afdeling Je zal verantwoordelijk en bevoegd zijn voor o.a. vastleggen en bespreken van opdrachten m.b.t. voertuigen, schades of mankementen vastleggen in een werkorder, werkplaatsopdrachten controleren, werkorders communiceren met de chef van de werkplaats, werkplanning dagelijks bespreken met de betrokken partijen, bij pech of strandingen de mogelijkheden bespreken met de klant, bewaken van klantafspraken, werkplaatsdoelstellingen en planning, ......

 • PRODUCTIEARBEIDER (CHEMISCHE SECTOR) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER OFFICE PEOPLE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is een groeiend speler in de CHEMIE en gelegen in Gent-Zeehaven. Samen met hen zijn wij op zoek naar ARBEIDERS ZWARE LASTEN in volcontinue. Samen met je team zorg je ervoor dat de roostoven waarin de grondstoffen worden uitgezuiverd optimaal blijft Aan de hand van een zware pook maak je het wiel proper en hou je de oven zuiver Daarnaast sta je in voor het schoonmaken van de werkomgeving etc... Er is geen voorkennis nodig, alles wordt aangeleerd maar een goede fysiek is een strikte voorwaarde. Sowieso wordt er eerst een rondleiding in de oventoren voorzien alvorens het verdere sollicitatieproces plaatsvindt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Opwijk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Huishoudhulp te Drongen (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: STUZO

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor enkele gezinnen omgeving Drongen zijn we op zoek naar een geschikte huishoudhulp. De taken omvatten vooral schoonmaken, opruimen en eventueel strijken.

 • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • MOTO MECHANIEKER (leidinggevend) (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Je geeft leiding in de werkplaats aan 4 mechaniekers moto Je herstelt moto s Bedrijfsprofiel: Voor een garage omgeving Hasselt-Zonhoven zijn we op zoek naar een MECHANICIEN VOOR MOTO S met ervaring

 • Commercieel medewerker binnendienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Commercieel medewerker binnendienst Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een technisch commercieel medewerker; Beantwoorden van de telefoon; Alle werkzaamheden op het gebied van de volledige orderverwerking, facturatie en verkoopsadministratie ; Dienst sales service : opvolgen zendingen, beantwoorden vragen allerlei klanten; Communicatie met het verkoopteam; Overige algemene administratie werkzaamheden (memo's, offertes,...); Vertaalwerkzaamheden (NL/F - F/NL); Rapportages verzorgen.; Meetings voorbereiden; Presentaties uitwerken;

 • Account Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FAIRWISE

  Type: Vaste Job

  Je informeert potentiële exposanten over de verschillende vakbeurzen en de deelnamemogelijkheden. Je begeleidt de exposanten bij hun voorbereidingen voor de beurs, je bezoekt hen tijdens de beurs en je beantwoordt hun vragen na de beurs. Je zorgt ervoor dat de beurs binnen België en Luxemburg bekend is, je verzorgt de communicatie naar de bezoekers toe. Je brengt de vakpers op de hoogte van de verschillende beurzen Dit houdt o.a. in: actief potentiële accounts in kaart brengen en benaderen (via telefoon / brief / e-mail) onderhouden van bestaande relaties beurs van A tot Z opvolgen zorgen voor een verzorgde administratie en adressenbestand omzetten van info naar vlotte, aantrekkelijke teksten en brieven (NL, FR, EN) perslijsten opstellen, persmappen samenstellen, persbijeenkomsten organiseren update van de website nauwe samenwerking met onze collega’s in Nederland en in Düsseldorf (Duits & Engels) een aantal keer per jaar verplaatsingen naar Düsseldorf in het kader van de vakbeurzen

Zoek naar antwoorden van ETIENNE BRAEMS in sociale netwerken
Look for responds of ETIENNE BRAEMS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIENNE BRAEMS. Laat een reactie achter voor ETIENNE BRAEMS. ETIENNE BRAEMS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIENNE BRAEMS. Leave a respond for ETIENNE BRAEMS. ETIENNE BRAEMS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIENNE BRAEMS op de google maps. Adres en contacten ETIENNE BRAEMS
Location of ETIENNE BRAEMS on the google maps. Address and contacts of ETIENNE BRAEMS

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIENNE BRAEMS ETIENNE BRAEMS: J.C. HAMONT | EUROPLASTIC | DE QBUS | Oujdia | GARAGE KARTH?USER

Other related companies as ETIENNE BRAEMS: J.C. HAMONT | EUROPLASTIC | DE QBUS | Oujdia | GARAGE KARTH?USER

ETIENNE BRAEMS is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIENNE BRAEMS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080261230. Het bedrijf ETIENNE BRAEMS bevindt zich op het adres: OVERSLAG 5; 9185; WACHTEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 883,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETIENNE BRAEMS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIENNE BRAEMS is Leder- en leerproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIENNE BRAEMS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIENNE BRAEMS, openstaande posities, locatie van ETIENNE BRAEMS op de kaart.

ETIENNE BRAEMS is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIENNE BRAEMS, company assigned to the tax number BE03080261230. The company ETIENNE BRAEMS is located at the address: OVERSLAG 5; 9185; WACHTEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 883,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ETIENNE BRAEMS were not found.
The main activity of ETIENNE BRAEMS is Leather and Leather Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIENNE BRAEMS is not available. You also can look at reviews of ETIENNE BRAEMS, open positions, location of ETIENNE BRAEMS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIENNE BRAEMS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIENNE BRAEMS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIENNE BRAEMS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIENNE BRAEMS, employees, financial statistics.