ETIEN BRACKEVA

Contactgegevens ETIEN BRACKEVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETIEN BRACKEVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETIEN BRACKEVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAALKOUTERLAAN 4; 9550; HERZELE, België

Telefoon (phone): 53623670 (+32-53623670) 53623670 (+32-53623670)

Fax (fax): +32 (68) 897-42-68 +32 (68) 897-42-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETIEN BRACKEVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETIEN BRACKEVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETIEN BRACKEVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETIEN BRACKEVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETIEN BRACKEVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETIEN BRACKEVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETIEN BRACKEVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETIEN BRACKEVA
Products information ETIEN BRACKEVA

BTW identificatienummer (tax): BE08684112548
Ondernemingsnummer: 6014160156
Hoofdstad (capital): 390,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 231,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ETIEN BRACKEVA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETIEN BRACKEVA
(Get full report from official database of BE for ETIEN BRACKEVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETIEN BRACKEVA
Addition kinds of activities for ETIEN BRACKEVA

154204. Gespecialiseerde openbare bouwbedrijven | Specialized public building contractors
279601. Gravure platemaking diensten | Gravure platemaking services
27529905. Menu's, gelithografeerd | Menus, lithographed
35199903. Jet aandrijfmotoren | Jet propulsion engines
39999916. Globes, geografisch | Globes, geographical
50159902. Aanhangwagen onderdelen en accessoires, gebruikt | Trailer parts and accessories, used
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers

Werken bij ETIEN BRACKEVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETIEN BRACKEVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETIEN BRACKEVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETIEN BRACKEVA. Looking for open vacancies in other companies

 • Allround medewerker textiel (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Persoon dient stoffen te snijden, te verpakken en naar het magazijn te brengen. Kandidaat is ook verantwoordelijk voor het stockbeheer.

 • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Technieker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

 • Procesoperator (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: T-INTERIM MERKSEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Proces Operator zal jij volgende taken uitvoeren: Opstarten, opvolgen en draaiende houden van het productieproces Controles, testen en analyses uitvoeren op stalen Kleine technische storingen oplossen en bijkomende administratie afwerken (De)montages van machines voor reinigingsprocessen (deels manueel, deels geautomatiseerd) Bedrijfsprofiel: Onze klant is één van de grootste maalderijen van Europa.

 • Huishoudhulp (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: t-interim Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

 • Jobstudent / Steward voor de Lijnwinkel in Brussel gezocht! (Elke maandag) / De Lijn (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor De Lijn in het station van Brussel-Noord zijn wij op zoek naar jobstudenten om te werken als steward . Periode : 3-tal maanden, op maandag werken van 11u-19u Taken: -Je biedt ondersteuning in de Lijnwinkel te Brussel-Noord waar de wachtrijen lang zijn -Je vangt de klanten op in de wachtrij en vraagt na waarvoor ze langskomen in de Lijnwinkel -Je doet een eerste controle-check op de documenten, geeft antwoord op vragen die klanten hebben Loonpakket: Jobstudent: leeftijdsbarema + €7MC/ gewerkte dag Kilometers met de wagen worden niet terugbetaald Er is wel 100 procent terugbetaling van openbaar vervoer + de mogelijkheid tot het bekomen van een fietsvergoeding.

 • Verhuizer: studentenjob (BOUTERSEM)

  Regio: BOUTERSEM

  Bedrijf: COPPENS VERHUIZINGEN

  Type: Studentenjob

  Voor onze verhuisfirma uit Boutersem zijn we op zoek naar een gemotiveerde verhuizer. Als verhuizer bij onze firma sta je samen met je collega's in om particuliere en of bedrijfsverhuizingen tot in de puntjes te verzorgen. Je bent gemotiveerd, klantvriendelijk, discreet en beschikt over een goede lichamelijke conditie. Flexibiliteit in werkuren is belangrijk aangezien we moeten doorwerken tot de verhuis afgehandeld is. Je begint 's ochtends meestal tussen 06u00 en 08u00, het einduur varieert. Je werkt ook geregeld op zaterdag. Een zeer afwisselende job! Minimumleedtijd = 18 jaar.

 • Pijpfitter (GELEEN)

  Regio: GELEEN

  Bedrijf: INDUSTRIËLE DIENSTVERLENENDE BEDRIJVEN

  Type: Vaste Job

  Bent u een ervaren pijpfitter of studeert u zopas af in dit vakgebied? Wij komen graag met u in contact! Voor verschillende opdrachtgevers uit de regio Limburg (NL) zijn we direct opzoek naar pijpfitters en lassers. Als u over de juiste certificaten beschikt kunnen we u een mooie carriere aanbieden op zeer lange termijn.

 • Administratieve planner met goede kennis Engels (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: VIO HR

  Type: Vaste Job

  Als Administratieve planner kom je terecht in een fijn team van 10 personen. Je gaat de orders die binnenkomen via je collega's van customer service  verwerken in SAP. Bedoeling is dat deze orders tijdig en correct toekomen in het warehouse om daar verder afgehandeld te worden. Je verzorgt alle bijkomende administratieve taken op een vlotte en efficiënte manier.   Bedrijfsprofiel: Onze klant is een toonaangevend distributiecentrum van een internationaal bedrijf in volle groei. Er wordt sterk ingezet op innovatie en een positieve bedrijfscultuur.

 • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: GfK BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

 • Technisch Tekenaar (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1669944-inline.html?cid=Partner_VDAB In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar. Als technisch tekenaar maak je deel uit van de dienst Databeheer. Bij aanvang van de opdracht zal een opleiding voorzien worden. • Je werkt actief mee aan de integratie van 2 SCADA-systemen • Je verzamelt, bewerkt en visualiseert de verkregen technische data • Je bent verantwoordelijk voor het digitaal intekenen van netelementen elektriciteit, gas en riolering in een technisch tekenpakket • Je houdt het datamodel voor de visualisatie van netelementen up to date • Je respecteert de opgestelde planning en kwaliteitsnormen • Je communiceert nauwgezet met collega’s binnen de tekencel en directie

 • horeca (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: DE KAAI

  Type: Leercontract

  Er is in de zaak fitness, gropesles, bowling en steengrill. In het weekend is het een heel andere zaak dan door de week waardoor het takenpakket heel uiteenlopend is. Achter de toog staan, mensen bedienen, mensen van de fitness welkom heten. Voorbereidingen voor de steengrillers Afruimen, buffet bijvullen, afwassen,....

Zoek naar antwoorden van ETIEN BRACKEVA in sociale netwerken
Look for responds of ETIEN BRACKEVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETIEN BRACKEVA. Laat een reactie achter voor ETIEN BRACKEVA. ETIEN BRACKEVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETIEN BRACKEVA. Leave a respond for ETIEN BRACKEVA. ETIEN BRACKEVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETIEN BRACKEVA op de google maps. Adres en contacten ETIEN BRACKEVA
Location of ETIEN BRACKEVA on the google maps. Address and contacts of ETIEN BRACKEVA

Andere gerelateerde bedrijven als come ETIEN BRACKEVA ETIEN BRACKEVA: Papiphapekitoy Elevage | Brugmans Ets | Scagraphic SPRL | COIFFURE SIMONNE | N. BASECQZ

Other related companies as ETIEN BRACKEVA: Papiphapekitoy Elevage | Brugmans Ets | Scagraphic SPRL | COIFFURE SIMONNE | N. BASECQZ

ETIEN BRACKEVA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETIEN BRACKEVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08684112548. Het bedrijf ETIEN BRACKEVA bevindt zich op het adres: DAALKOUTERLAAN 4; 9550; HERZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 390,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 231,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ETIEN BRACKEVA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETIEN BRACKEVA is Vervoer per lucht, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETIEN BRACKEVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETIEN BRACKEVA, openstaande posities, locatie van ETIEN BRACKEVA op de kaart.

ETIEN BRACKEVA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETIEN BRACKEVA, company assigned to the tax number BE08684112548. The company ETIEN BRACKEVA is located at the address: DAALKOUTERLAAN 4; 9550; HERZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 390,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 231,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ETIEN BRACKEVA were not found.
The main activity of ETIEN BRACKEVA is Transportation by Air, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ETIEN BRACKEVA is not available. You also can look at reviews of ETIEN BRACKEVA, open positions, location of ETIEN BRACKEVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETIEN BRACKEVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETIEN BRACKEVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETIEN BRACKEVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETIEN BRACKEVA, employees, financial statistics.