ERWIN VAN WINCKEL

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ERWIN VAN WINCKEL
Private companiesTransportation by Air • ERWIN VAN WINCKEL

Contactgegevens ERWIN VAN WINCKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERWIN VAN WINCKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERWIN VAN WINCKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JOS CRAEYBECKXLAAN 30; 2180; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 35415818 (+32-35415818) 35415818 (+32-35415818)

Fax (fax): +32 (12) 301-49-32 +32 (12) 301-49-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERWIN VAN WINCKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERWIN VAN WINCKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERWIN VAN WINCKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERWIN VAN WINCKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERWIN VAN WINCKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERWIN VAN WINCKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERWIN VAN WINCKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERWIN VAN WINCKEL
Products information ERWIN VAN WINCKEL

BTW identificatienummer (tax): BE07837066650
Ondernemingsnummer: 1181274414
Hoofdstad (capital): 848,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 627,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ERWIN VAN WINCKEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERWIN VAN WINCKEL
(Get full report from official database of BE for ERWIN VAN WINCKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERWIN VAN WINCKEL
Addition kinds of activities for ERWIN VAN WINCKEL

1061. Ferroalloy ertsen, behalve vanadium | Ferroalloy ores, except vanadium
802100. Kantoren en klinieken van tandartsen | Offices and clinics of dentists
34659900. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
35370210. Heftrucks, industrieel: vorken, platformen, schroeven, enz. | Lift trucks, industrial: fork, platform, straddle, etc.
76999905. Fotokopieermachine reparatie | Photocopy machine repair

Werken bij ERWIN VAN WINCKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERWIN VAN WINCKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERWIN VAN WINCKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERWIN VAN WINCKEL. Looking for open vacancies in other companies

 • kindbegeleider (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  De kindbegeleider werkt nauw samen met de agogisch medewerker van het KOALA-project en begeleidt de activiteiten die binnen het KOALA-project georganiseerd worden. De kindbegeleider focust tijdens de activiteiten vooral op de kinderen, maar onderhoudt ook goede contacten met de ouders. Hij/zij is tevens op regelmatige basis aanwezig in de kinderdagverblijven en fungeert hier – samen met de agogisch medewerker – als brugfiguur tussen de kinderdagverblijven en de kind- en ouderwerking.

 • Monteur hekwerken (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Agilitas Sint-Truiden

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden is t- interim Sint-Truiden op zoek naar een monteur voor geautomatiseerde hekwerken. Onze klant is een gerenommeerd bedrijf binnen de sector van toegangsautomatiseringen. Het bedrijf heeft een gevestigde reputatie, en staan bekend om hun klantenservice en kwalitatief geleverd werk. Heb jij ervaring in automatisatie? Ben jij klantgericht, en wil je deel uitmaken van dit team? Solliciteer dan snel!

 • Werkplaatsverantwoordelijke 2 ploegen (BALEN)

  Regio: BALEN

  Bedrijf: ASAP GEEL

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als werkplaatsverantwoordelijke heb je volgende taken: Je bent verantwoordelijk voor beheer en organisatie van de werkplaats Je verleent een optimale service naar klanten en techniekers Je ziet toe op de orde en netheid in de werkplaats Je doet de administratieve opvolging Je bestelt en volgt op in samenwerking met het onderdelenmagazijn Je behandelt dossiers met experten Je behandelt eventuele klachten

 • Huishoudhulp (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: t-interim Waregem

  Type: Dienstenchequebaan

  Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

 • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

  Regio: LENDELEDE

  Bedrijf: COMFY

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student Administratie (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Studentenjob

  Voor ons kantoor te Tielt gaan we op zoek naar een student om onze administratie te versterken! Je kan je vrijmaken vanaf 8 oktober tot eind december, begin januari? Je kan je 3 dagen per week vrijmaken? Of bent veel halve dagen vrij? (Wij zijn zeker flexibel!) Dan ben jij de student die wij zoeken!! Taken: Prestaties Verlengen contracten Opmaak contracten Opvolgen studenten C4 - loonfiches meegeven Belangrijk - je hebt geen eindverantwoordelijkheid.

 • JOBSTUDENT WEEKEND (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Let\\\'s Work is op zoek naar een jobstudent die ervaring heeft in de horeca. Jouw taken zijn volgende: - je werkt wekelijks op zaterdag en of zondag - tijdens de vakanties ben je ook beschikbaar om te werken - je doet de afwas - je ruimt de tafels af - je staat aan de kassa en bestelt de klanten - je vult de frigo\\\'s aan

 • Receptionist(e) - Student(e) weekend (RETIE)

  Regio: RETIE

  Bedrijf: De Linde

  Type: Studentenjob

  Corsendonk is momenteel op zoek naar een student die als receptionist wenst te werken. Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Wij ontvangen graag al onze gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Check-in en check-out Verstrekking van toeristische informatie Beantwoorden van mails en telefoon Behandelen van de post Aanmaken van reserveringen

 • Administratief dispatcher dienst na verkoop regio Anderlecht (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant regio Anderlecht, een groeiend bedrijf met een aangename familiale werksfeer, zijn wij op zoek naar een administratief dispatchers voor de dienst na verkoop. Je zal er als dispatcher instaan voor het beheer van de herstellingen: behandelen van aanvragen via mail of telefoon opmaken van offertes en bestek voor herstellingen onderzoeken op welke termijn herstelling moet gebeuren plannen van techniekers voor herstellingen ter plaatse retours verzorgen naar leveranciers Heb jij reeds ervaring als dispatcher van service techniekers of op een after sales? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Wij contacteren jou zo snel mogelijk voor een persoonlijk gesprek om de vacature toe te lichten. Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

Zoek naar antwoorden van ERWIN VAN WINCKEL in sociale netwerken
Look for responds of ERWIN VAN WINCKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERWIN VAN WINCKEL. Laat een reactie achter voor ERWIN VAN WINCKEL. ERWIN VAN WINCKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERWIN VAN WINCKEL. Leave a respond for ERWIN VAN WINCKEL. ERWIN VAN WINCKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERWIN VAN WINCKEL op de google maps. Adres en contacten ERWIN VAN WINCKEL
Location of ERWIN VAN WINCKEL on the google maps. Address and contacts of ERWIN VAN WINCKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come ERWIN VAN WINCKEL ERWIN VAN WINCKEL: VAN MOLLE | HALL DES SPORTS H. GERMIS | EGOSEARCH | TROTTEUX SU ROC-BEAUMONT | FIRMIN VAN DE GINSTE

Other related companies as ERWIN VAN WINCKEL: VAN MOLLE | HALL DES SPORTS H. GERMIS | EGOSEARCH | TROTTEUX SU ROC-BEAUMONT | FIRMIN VAN DE GINSTE

ERWIN VAN WINCKEL is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERWIN VAN WINCKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07837066650. Het bedrijf ERWIN VAN WINCKEL bevindt zich op het adres: JOS CRAEYBECKXLAAN 30; 2180; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 848,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 627,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERWIN VAN WINCKEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERWIN VAN WINCKEL is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERWIN VAN WINCKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERWIN VAN WINCKEL, openstaande posities, locatie van ERWIN VAN WINCKEL op de kaart.

ERWIN VAN WINCKEL is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERWIN VAN WINCKEL, company assigned to the tax number BE07837066650. The company ERWIN VAN WINCKEL is located at the address: JOS CRAEYBECKXLAAN 30; 2180; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 848,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 627,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ERWIN VAN WINCKEL were not found.
The main activity of ERWIN VAN WINCKEL is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ERWIN VAN WINCKEL is not available. You also can look at reviews of ERWIN VAN WINCKEL, open positions, location of ERWIN VAN WINCKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERWIN VAN WINCKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERWIN VAN WINCKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERWIN VAN WINCKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERWIN VAN WINCKEL, employees, financial statistics.