ERWIN DE LEENER

Contactgegevens ERWIN DE LEENER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERWIN DE LEENER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERWIN DE LEENER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KROONSTRAAT 97; 1750; LENNIK, België

Telefoon (phone): 25320166 (+32-25320166) 25320166 (+32-25320166)

Fax (fax): +32 (13) 136-66-70 +32 (13) 136-66-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERWIN DE LEENER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERWIN DE LEENER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERWIN DE LEENER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERWIN DE LEENER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERWIN DE LEENER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERWIN DE LEENER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERWIN DE LEENER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERWIN DE LEENER
Products information ERWIN DE LEENER

BTW identificatienummer (tax): BE09238922119
Ondernemingsnummer: 4393676757
Hoofdstad (capital): 400,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 445,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in ERWIN DE LEENER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERWIN DE LEENER
(Get full report from official database of BE for ERWIN DE LEENER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERWIN DE LEENER
Addition kinds of activities for ERWIN DE LEENER

753299. Top- en lichaamsreparatie- en verfwinkels, nec | Top and body repair and paint shops, nec
22110609. Slipcover stoffen, katoen | Slip cover fabrics, cotton
24219903. Snij voorraad, naaldhout | Cut stock, softwood
38250306. Energie meetapparatuur, elektrisch | Energy measuring equipment, electrical
50999913. Zonnebril | Sunglasses
65310200. Vastgoedmanagers | Real estate managers

Werken bij ERWIN DE LEENER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERWIN DE LEENER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERWIN DE LEENER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERWIN DE LEENER. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistent preventie - tijdelijk ( eind april) (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf regio Wevelgem zijn wij tijdelijk op zoek naar een assistent preventie. Je staat in voor de administratieve ondersteuning van de preventieadviseur. Dit houdt volgende zaken in: onthaal, orderinput, bestellingen opvolgen, agendebeheer, vergaderingen en meetings organiseren...

 • Project Medewerker Planning - regio Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel heel dringend op zoek naar een Project Medewerker Planning (m/v). Heb jij zin in een tof project bij een internationale speler in AALST? Dan is deze job echt iets voor jou! Onze klant is gelegen in Aalst. Jouw verantwoordelijkheden als Project Medewerker Planning: Coördineren en opvolgen van externe verpakkingsopdrachten; Opvolgen planning voor de aanleveringen van producten bij externe verpakker en het afhalen van afgewerkte goederen; Aanmaken en verwerken van orders in ERP; Afspraken vastleggen met het magazijn in kader van transport; Nauwe samenwerking met productieplanning. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Operator Lasrobot (GULLEGEM)

  Regio: GULLEGEM

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat uit: - Constructies samenlassen gebasseerd op een complex 3D-plan - Stukken uit de robotkaliber nadien handmatig bijwerken

 • Elektromecanicien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan elektrische schema's lezen, fouten zoeken en hebt mechanische kennis. Je spreekt goed Nederlands en kan het schrijven. Je kan zowel zelfstandig als in team werken.

 • Huishoudhulp (M/V) Kaaskerke (Regio Diksmuide)

  Regio: Regio Diksmuide

  Bedrijf: Diensten aan Huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die graag poetst en houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, enz.... Ook strijken en boodschappen doen kan tot je takenpakket behoren. Je werkt individueel in meerdere particuliere woningen. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de bewoner. Jouw persoonlijke coördinator ondersteunt jouw in de administratie en opvolging van de cheques. Dienstenaanhuis streeft diversiteit op de werkvloer na. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,...) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! Jouw persoonlijke coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit. Beschik je over een bromfiets of een wagen en ben je gemotiveerd? Solliciteer vandaag nog!

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Halle - St.Pieters-Leeuw (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • STRIJKSTERS/STRIJKERS - POETSHULPEN (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SANITA.COM

  Type: Dienstenchequebaan

  Je werkt als strijker/strijkster in ons strijkatelier en je staat in voor poetsopdrachten bij mensen thuis.

 • Student M/V (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijfsrestaurant van een grote winkel te Vichte zijn wij op zoek naar een student M/V op vrijdag OVERDAG. Als student zal je ingeschakeld worden voor verschillende taken, zoals bediening en afwas.

 • Samensteller-lasser regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: NEA JOBS

  Type: Vaste Job

  Voor een bedrijf te Lummen zijn we op zoek naar een samensteller-lasser. Je kunt planlezen en hebt ervaring in het halfautomaatlassen van hoofdzakelijk staalonderdelen. Het is een pluspunt als je kunt Tig-lassen. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband.

 • HR officer m/v (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: TRAFIROAD

  Type: Vaste Job

  Trafiroad N.V. is voor de afdeling HR op zoek naar een HR OFFICER. m/v Als medewerker van onze personeelsdienst ben je verantwoordelijk voor een correcte en tijdige loonadministratie. In samenwerking met je collega's ben je het aanspreekpunt voor allerhande ad hoc vragen m.b.t. sociale wetgeving, salarisadministratie, tijdsregistratie, ... Je rapporteert aan de personeelsverantwoordelijke alsook werk je nauw samen met de financiële afdeling en het sociaal secretariaat. Personeelsadministratie: Aanmaak, beheer en opvolging van o.a. arbeidscontracten, dimona aangifte, verloning, tijdsregistratie, hospitalisatie- en groepsverzekeringen, sociale documenten, personeelsdossiers en vakantie- en afwezigheidsaanvragen, rapporten inzake evolutie lonen, en allerhande gunstige statistieken voor het management, gerichte opleidingen per afdeling inplannen,... Je werkt ook mee aan een constante evolutie optimalisatie lonen en payrollprocessen.

 • Lean professional Customer Communication & Experiences (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT GROUP

  Type: Vaste Job

  Werkvereenvoudiging is cruciaal voor elk bedrijf en al zeker voor Colruyt Group. We zijn ervan overtuigd dat we continu beter kunnen. Als werkvereenvoudiger zoek jij daarom elke dag opnieuw naar manieren om werkprocessen efficiënter te maken en de werktevredenheid van onze medewerkers te verhogen. Veel bedrijven verliezen tijd met taken die niet tot hun corebusiness behoren, zoals e-mails en vergaderingen. Of ze beseffen niet dat sommige processen met enkele ingrepen heel wat sneller kunnen. Colruyt Group wil anders te werk gaan: eenvoudiger en dus efficiënter. Daarom zetten wij werkvereenvoudigers in. Als werkvereenvoudiger voor CCX zoek jij actief naar manieren om het werk van onze medewerkers te vereenvoudigen. Je analyseert de manier van werken en brengt in kaart wat anders werken kan opbrengen. Samen met de betrokken medewerkers ga je aan de slag, je brengt hen de principes van o.a. kanban en visueel management bij, je moedigt hen aan en helpt hen om hun dagelijkse werk te verbeteren en te vergemakkelijken. Dat gaat vaak volgens dit scenario: Je bouwt mee aan het kanban-systeem en het visueel management in de teams. Waar zit het probleem precies: bij de planning, een specifiek procesonderdeel of de bezetting? Je analyseert het huidige proces en kijkt waar het fout loopt of beter kan. Je doet dit door opvolging en analyse van de meetpunten en procesindicatoren. Je overlegt met de medewerkers tijdens de dagelijkse stand-ups en denkt samen met hen na over een oplossing. Je steekt de handen uit de mouwen en komt samen tot een gedragen resultaat. Daarbij reik je ook middelen aan waarmee de medewerkers zelf aan werkvereenvoudiging kunnen doen. Je werkt in Halle.

 • Freelance lesgevers | Asse (RELEGEM)

  Regio: RELEGEM

  Bedrijf: G4S

  Type: Zelfstandige activiteit

  G4S is de wereldleider in geïntegreerde beveiliging, gespecialiseerd in securitydiensten en aanverwante services op zes continenten. De groep is actief in ongeveer 90 landen en is de grootste werkgever genoteerd op de London Stock Exchange, met meer dan 570.000 medewerkers, en met een secundaire notering in Kopenhagen. G4S is marktleider in België en stelt er meer dan 6000 mensen tewerk. G4S Training & Consultancy heeft gebruik gemaakt van haar jarenlange ervaring om zich verder te specialiseren in bepaalde materies en hierover opleidingen aan te bieden. Om tegemoet te komen aan de stijgende vraag naar opleidingen zijn we op zoek naar diverse freelance lesgevers. Als freelance lesgever kan je ingeschakeld worden om één van onze talrijke opleidingen te geven. Heb je ervaring in of kennis van één van de onderstaande domeinen en wil je graag jouw kennis delen, aarzel dan zeker niet om te solliciteren: Bewakingsagenten met een beroepservaring van minimum 3 jaar Leidinggevende personeelsleden (type A of B) met een beroepservaring in de bewakingssector van minimum 3 jaar Een grondige technische kennis m.b.t. beveiligingsproducten (toegangscontrole, inbraakdetectie, branddetectie en camerabewaking) met een beroepservaring van minimum 3 jaar Vergunde veiligheidsadviseurs met een beroepservaring van minimum 3 jaar Preventieadvisieurs (niveau 1 of 2) met een beroepservaring van minimum 3 jaar

Zoek naar antwoorden van ERWIN DE LEENER in sociale netwerken
Look for responds of ERWIN DE LEENER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERWIN DE LEENER. Laat een reactie achter voor ERWIN DE LEENER. ERWIN DE LEENER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERWIN DE LEENER. Leave a respond for ERWIN DE LEENER. ERWIN DE LEENER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERWIN DE LEENER op de google maps. Adres en contacten ERWIN DE LEENER
Location of ERWIN DE LEENER on the google maps. Address and contacts of ERWIN DE LEENER

Andere gerelateerde bedrijven als come ERWIN DE LEENER ERWIN DE LEENER: Vermeiren G | JEAN-CLAUDE JACOB | SEGERS | TUONG VAN NGUYEN | S?VERINE DEWONCK

Other related companies as ERWIN DE LEENER: Vermeiren G | JEAN-CLAUDE JACOB | SEGERS | TUONG VAN NGUYEN | S?VERINE DEWONCK

ERWIN DE LEENER is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERWIN DE LEENER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09238922119. Het bedrijf ERWIN DE LEENER bevindt zich op het adres: KROONSTRAAT 97; 1750; LENNIK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 400,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 445,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERWIN DE LEENER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERWIN DE LEENER is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERWIN DE LEENER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERWIN DE LEENER, openstaande posities, locatie van ERWIN DE LEENER op de kaart.

ERWIN DE LEENER is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERWIN DE LEENER, company assigned to the tax number BE09238922119. The company ERWIN DE LEENER is located at the address: KROONSTRAAT 97; 1750; LENNIK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 400,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 445,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ERWIN DE LEENER were not found.
The main activity of ERWIN DE LEENER is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ERWIN DE LEENER is not available. You also can look at reviews of ERWIN DE LEENER, open positions, location of ERWIN DE LEENER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERWIN DE LEENER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERWIN DE LEENER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERWIN DE LEENER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERWIN DE LEENER, employees, financial statistics.