ERIK LUCKER

Contactgegevens ERIK LUCKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK LUCKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK LUCKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEETKERKESTRAAT 18; 8377; ZUIENKERKE, België

Telefoon (phone): 50416497 (+32-50416497) 50416497 (+32-50416497)

Fax (fax): +32 (3) 597-22-16 +32 (3) 597-22-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK LUCKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK LUCKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK LUCKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK LUCKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK LUCKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK LUCKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK LUCKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK LUCKER
Products information ERIK LUCKER

BTW identificatienummer (tax): BE09659149169
Ondernemingsnummer: 1695983886
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ERIK LUCKER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK LUCKER
(Get full report from official database of BE for ERIK LUCKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK LUCKER
Addition kinds of activities for ERIK LUCKER

478399. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
509299. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden, nec | Toys and hobby goods and supplies, nec
07240000. Katoen ginning | Cotton ginning
23999912. Banddeksels | Tire covers
33990104. Plak, metaal | Paste, metal
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
58120305. Delicatessen (eetgelegenheden) | Delicatessen (eating places)

Werken bij ERIK LUCKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK LUCKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK LUCKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK LUCKER. Looking for open vacancies in other companies

 • Volvo Group Belgium zoekt productiemedewerkers (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Volvo Trucks te Gent werft arbeiders aan voor een tijdelijke functie/wervingsreserve. Assemblagemedewerkers, leeggoedbehandelaars, Heftruckchauffeurs, magazijnmedewerkers alsook bandenmonteurs Contacteer Synergie voor meer info omtrent de functies!

 • Commercieel Assistent (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben jij de commercieel assistent die we zoeken? We zijn namelijk voor de regio Anderlecht op zoek naar een commercieel medewerker. Ben je de komende 6 maanden beschikbaar? Heb je commerciële skills? Hou je van klantencontact? Lees dan zeker verder ! Je staat in voor het ondersteuning van het sales team Je maakt offertes op en volgt deze op Je helpt bij audits Je zorgt voor een up-to-date klanteninformatie in het systeem

 • Dakdekker (WORTEGEM-PETEGEM)

  Regio: WORTEGEM-PETEGEM

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je ervaring als dakdekker ? Heb je geen schrik om op hoogtes te werken ? Lees dan zeker verder! Voor onze klant zijn we op zoek naar iemand die de dakstructuren kan afwerken nadat deze in prefab zijn gemaakt. Dit houdt concreet in: uitrechten, vastmaken en verder aftimmeren van de dakstructuur. Dit zowel van binnen als van buiten.

 • Junior accountant- (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: QUALITY

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jij bent het eerstelijns aanspreekpunt voor onze seniors en managers. Jij ondersteunt hen met allerlei diverse operationele taken zoals: -inboeken van de aankoop- en de verkoopfacturen -inboeken van de financiële verrichtingen -opstellen van de voorlopige balansen en resultatenrekeningen -opstellen van de jaarrekening -het nemen van diverse rechtstreekse contacten met de klant Naarmate je ervaring en kennis toeneemt, vertrouwen wij jou ook graag volgende taken toe: -aangiften in de personenbelastingen -aangiften in de vennootschapsbelasting en in de rechtspersonenbelasting -tussentijdse rapporteringen -bespreking met klant van de tussentijdse situatie

 • Monteurs voor werven (MEEUWEN-GRUITRODE)

  Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

  Bedrijf: ASAP BREE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gevestigd in Meeuwen, is een allround bouwpartner voor agrarische of industriële bouwprojecten. Of u nu stallen, loodsen, kantoren, winkels, bedrijfsunits of garages wilt realiseren, hun specialisten in bedrijfsbouw nemen uw project volledig in handen. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar monteurs om op diverse werven stalen constructies, wandbekleding, schrijnwerk en afwerkhoeken te plaatsen. Eventueel leg je ook golfplaten, steeldeck en sandwichdaken. Je maakt het gebouw wind- en waterdicht. Dit doe je op werven in binnen- en buitenland.

 • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

 • Team Lead Finance (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: CCV Belgium

  Type: Vaste Job

  Als Team Lead Finance ben je verantwoordelijk voor de aansturing van twee Financial Officers en vijf Billing & Collection Officers. Jouw doel is om de kwaliteit van de afdeling steeds te optimaliseren en om de goede teamwerking te waarborgen. Je begeleidt de medewerkers bij hun professionele ontwikkeling, zowel op vlak van hard skills als soft skills. Daarnaast fungeer je als regisseur bij het opstellen en optimaliseren van de administratieve en financiële processen, waarbij je de vertaalslag maakt van het strategisch financieel beleid naar de operationele workflows. Je waakt over de permanentie binnen het team en ondersteunt jouw teamleden bij de dagelijkse uitvoering van hun job. Je fungeert als centraal aanspreekpunt en helpt hen bij concrete vraagstukken. Het regelmatig voeren van evolutie- en coachinggesprekken behoort eveneens tot jouw verantwoordelijkheden. Ten slotte ben je een sleutelfiguur voor de samenwerking met de andere diensten en departementen binnen CCV Belgium. Je rapporteert aan de Head of Finance

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Freelance Recruiter (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: MOoN Recruitment

  Type: Zelfstandige activiteit

  MOoN Recruitment is op zoek naar een freelance recruiter. Als taken heb je: Zoeken van CV's voor de openstaande opportuniteiten. Cv's screenen Gesprekken met potentiële kandidaten inplannen Selectiegesprekken voeren Terugkoppeling naar zaakvoerder J

 • FLEXI HORECAMEDEWERKER (M/V) WEEKEND (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: DAOUST

  Type: Flexijob

  Voor een hippe horeczaak in centrum Knokke, zijn wij op zoek naar een zaalmedewerker die wekelijks afwisselend zaterdag, zondag (of allebei indien gewenst) kan meehelpen. Je helpt mee opdienen en afruimen in de zaal. De werkuren liggen tussen 12u & 22u

Zoek naar antwoorden van ERIK LUCKER in sociale netwerken
Look for responds of ERIK LUCKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK LUCKER. Laat een reactie achter voor ERIK LUCKER. ERIK LUCKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK LUCKER. Leave a respond for ERIK LUCKER. ERIK LUCKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK LUCKER op de google maps. Adres en contacten ERIK LUCKER
Location of ERIK LUCKER on the google maps. Address and contacts of ERIK LUCKER

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK LUCKER ERIK LUCKER: VERHEYEN SCHRIJNWERKERIJ | Factory Interieurbureau CV | CLAUDE BODSON | M?TAUX PR?CIEUX | V. SCHMITZ

Other related companies as ERIK LUCKER: VERHEYEN SCHRIJNWERKERIJ | Factory Interieurbureau CV | CLAUDE BODSON | M?TAUX PR?CIEUX | V. SCHMITZ

ERIK LUCKER is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK LUCKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09659149169. Het bedrijf ERIK LUCKER bevindt zich op het adres: MEETKERKESTRAAT 18; 8377; ZUIENKERKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIK LUCKER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK LUCKER is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK LUCKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK LUCKER, openstaande posities, locatie van ERIK LUCKER op de kaart.

ERIK LUCKER is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK LUCKER, company assigned to the tax number BE09659149169. The company ERIK LUCKER is located at the address: MEETKERKESTRAAT 18; 8377; ZUIENKERKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIK LUCKER were not found.
The main activity of ERIK LUCKER is Fishing, Hunting and Trapping, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK LUCKER is not available. You also can look at reviews of ERIK LUCKER, open positions, location of ERIK LUCKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK LUCKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK LUCKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK LUCKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK LUCKER, employees, financial statistics.