ERIK BODDIN

Contactgegevens ERIK BODDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIK BODDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIK BODDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VIJVERSLAAN 37; 8020; OOSTKAMP, België

Telefoon (phone): 50280751 (+32-50280751) 50280751 (+32-50280751)

Fax (fax): +32 (4) 659-30-25 +32 (4) 659-30-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIK BODDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIK BODDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIK BODDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIK BODDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIK BODDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIK BODDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIK BODDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIK BODDIN
Products information ERIK BODDIN

BTW identificatienummer (tax): BE06278381347
Ondernemingsnummer: 6246246337
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in ERIK BODDIN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIK BODDIN
(Get full report from official database of BE for ERIK BODDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIK BODDIN
Addition kinds of activities for ERIK BODDIN

4212. Lokale vrachtwagens, zonder opslag | Local trucking, without storage
784199. Videobandverhuur, niet inbegrepen | Video tape rental, nec
28449904. Poeder: baby, gezicht, talk of toilet | Powder: baby, face, talcum, or toilet
38120202. Automatische piloten, vliegtuigen | Automatic pilots, aircraft
45130000. Luchtkoerierdiensten | Air courier services
72120103. Truckweg, was- en droogreiniging | Truck route, laundry and drycleaning
72190300. Kinderkleding en kledingdiensten | Infant laundry and garment services

Werken bij ERIK BODDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIK BODDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIK BODDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIK BODDIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator dagwerk (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: ASAP SINT-NIKLAAS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal verantwoordelijk zijn voor volgende taken:    Bedienen van computergestuurde productiemachines    Opvolgen van automatisch gestuurde productieprocessen    Aan- en afvoer van grondstoffen en materialen    Uitvoeren van kwaliteitscontroles

 • Magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Allereerst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse acties zodat de vooropgestelde losplanning correct wordt opgevolgd. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - het lossen van de vrachtwagens in overeenstemmen met de losplanning - het administratief verwerken van de ontvangen goederen. - de ontvangen goederen controleren of deze overeenstemmen met de planning. - verwerken van de afgewezen goederen. - herpalletiseren en indien mogelijk de pallets herstellen. - onregelmatigheden melden aan de laadkaaiverantwoordelijke. vervolgens ben je verantwoordelijke voor het uitvoeren van de dagelijkse acties m.b.t. het aanleveren en afvoeren van grond- en hulpstoffen op de juiste locatie binnen de afdeling inpak en productie. Volgend takenpakket wordt je toevertrouwd: - aanvoeren van grond- en hulpstoffen aan de afdeling productie en inpak. - administratieve opvolging van de uit te voeren acties - de nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer, nl. het correct opslaan van de voorraden. Dit doe je d.m.v. volgende taken: - Inventariseren van de voorraad en de pallets - Stockeren van de voorraad - Dagelijks vooropgestelde acties m.b.t. voorraadbeheer behandelen - De nodige meldingen verrichten bij onregelmatigheden

 • Gemotiveerde Lasser HA (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: ASAP TIELT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zoeken we een gemotiveerde lasser die goesting heeft om het bedrijf te versterken! Je werkt dagelijks binnen een klein team lassers die met veel enthousiasme hun kennis en ervaring met jou willen delen.

 • Ploegbaas montage (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een opstartend bouwbedrijf gespecialiseerd in industriële dak- en wandbekledingen, zoeken we een hands- on, ijzersterke ploegbaas die zijn team in het gareel houdt, maar hierbij hen ook helpt om de constructies samen neer te zetten. Je plaatst constructies, metalen platen voor nieuwbouw alsook renovatieprojecten in voornamelijk het Limburgse. Je zorgt voor de onderstructuur, plaatst specifieker, fijner werk. Je zorgt ervoor dat je als ploeg de deadline van de werf behaalt.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

 • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Net.werk! vso

  Type: Dienstenchequebaan

  Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Onze werkingsregio is Oostkamp en zijn deelgemeenten Hertsberge, Oostkamp, Ruddervoorde, Waardamme. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

 • Student labo in Wevelgem (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Studentenjob

  Voor een labo in Wevelgem kijken we uit naar een student om te werken in het voorbereidend labo: De taak van de Laborant Voorbereiding bestaat hoofdzakelijk uit het voorbereiden van de stalen die binnenkomen voor milieuonderzoek. Dit omvat: Extracties uitvoeren van bodemstalen m.b.v. ASE-toestel en Soxhlet-apparaat Waterextracties uitvoeren

 • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: KIDS CARE NV

  Type: Studentenjob

  Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

 • Jobstudenten verkoop M/V - Mechelen (Battel) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: BAKKERIJ CARL

  Type: Studentenjob

  Bakkerij Carl is steeds op zoek naar gemotiveerde studenten M/V die graag een centje willen bijverdienen. Voor onze winkel te Mechelen (Battel) zijn we op zoek naar studenten die kunnen werken op zaterdag en/of zondag, alsook tijdens vakantieperiodes Waaruit bestaan je taken: Bedienen van de klanten aan de bakkerij en in de verbruiksruimte (opdienen) Op orde houden van de winkel Aanvullen van de stock ... Op welke dagen kan je bij ons werken: Keuze in uren om te werken Op weekdagen, indien je geen school hebt Tijdens de weekends Tijdens schoolvakanties

 • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

  Regio: BOORTMEERBEEK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

 • Monteur Prefab (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: ALTEZ

  Type: Vaste Job

  monteur/afwerker prefab bouw : samen met jouw ploeg sta je in voor de montage van onze prefab gebouwen opstapplaats verschillend per vacature : - Brugge (geen ervaring vereist) - Tielt (ervaring) - Gistel (enige ervaring)

 • TEAMCOACH 2 PLOEGEN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor een automotive bedrijf zijn wij op zoek naar een TEAMCOACH. Je voornaamste taken zijn het borgen van de dagelijkse productie in aantal en kwaliteit volgens klantorders door middel van het zo efficiënt mogelijk inzetten van beschikbaar personeel met in acht name van de bedrijfsdoelstellingen en waarden en realiseren van korte termijn en year targets.

Zoek naar antwoorden van ERIK BODDIN in sociale netwerken
Look for responds of ERIK BODDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIK BODDIN. Laat een reactie achter voor ERIK BODDIN. ERIK BODDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIK BODDIN. Leave a respond for ERIK BODDIN. ERIK BODDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIK BODDIN op de google maps. Adres en contacten ERIK BODDIN
Location of ERIK BODDIN on the google maps. Address and contacts of ERIK BODDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIK BODDIN ERIK BODDIN: KOENRAAD TERRIERE | WORD CAR | ROGER ALLAERT | Maison du Peuple | Marisan NV

Other related companies as ERIK BODDIN: KOENRAAD TERRIERE | WORD CAR | ROGER ALLAERT | Maison du Peuple | Marisan NV

ERIK BODDIN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIK BODDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06278381347. Het bedrijf ERIK BODDIN bevindt zich op het adres: VIJVERSLAAN 37; 8020; OOSTKAMP. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIK BODDIN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIK BODDIN is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIK BODDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIK BODDIN, openstaande posities, locatie van ERIK BODDIN op de kaart.

ERIK BODDIN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIK BODDIN, company assigned to the tax number BE06278381347. The company ERIK BODDIN is located at the address: VIJVERSLAAN 37; 8020; OOSTKAMP. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ERIK BODDIN were not found.
The main activity of ERIK BODDIN is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIK BODDIN is not available. You also can look at reviews of ERIK BODDIN, open positions, location of ERIK BODDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIK BODDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIK BODDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIK BODDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIK BODDIN, employees, financial statistics.