ERIC PERRINGS

Contactgegevens ERIC PERRINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC PERRINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC PERRINGS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JOSEPH LECLERCQ 100; 4610; BEYNE-HEUSAY, België

Telefoon (phone): 43551446 (+32-43551446) 43551446 (+32-43551446)

Fax (fax): +32 (15) 645-28-43 +32 (15) 645-28-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC PERRINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC PERRINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC PERRINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC PERRINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC PERRINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC PERRINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC PERRINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC PERRINGS
Products information ERIC PERRINGS

BTW identificatienummer (tax): BE05970489501
Ondernemingsnummer: 1375732421
Hoofdstad (capital): 487,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 281,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in ERIC PERRINGS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC PERRINGS
(Get full report from official database of BE for ERIC PERRINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC PERRINGS
Addition kinds of activities for ERIC PERRINGS

20879907. Siroop, aroma (behalve drank) | Syrups, flavoring (except drink)
24910102. Stapels, stichting en mariene constructie: behandeld hout | Piles, foundation and marine construction: treated wood
34790215. Schilderen van metaalproducten | Painting of metal products
47259901. Arrangement van reisreizenpakketten, groothandel | Arrangement of travel tour packages, wholesale
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair

Werken bij ERIC PERRINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC PERRINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC PERRINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC PERRINGS. Looking for open vacancies in other companies

 • Flexijob traiteurzaak (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de bereiding en toonbankverkoop in een traiteurzaak regio Izegem.

 • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

 • Kelner (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in Dessel zijn we op zoek naar weekendstudenten. Je werkt ofwel in de bediening in de zaal ofwel aan de afwas. Jouw takenpakket: je verwelkomt de klant je neemt de bestelling op je brengt het drinken en het eten aan tafel je rekent af OF je doet de afwas

 • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Actief Interim Westmalle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

 • dakwerker : (WILLEBROEK)

  Regio: WILLEBROEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je voert dakdichtingswerken uit. Je helpt bij het maken van dakconstructies van appartementsgebouwen & industriële gebouwen (vnl. platte daken) Je helpt bij het plaatsen van zink epdm en roofing Je werkt aan afvoeren (regenpijpen) Je werkt onder leiding van een ploegbaas in een klein team. ?Je werkt in de buitenlucht onder uiteenlopende weersomstandigheden zowel winter als zomer. ?Je werkt op stellingen en geringe hoogtes onder veilige omstandigheden. ?In bezit van een rijbewijs B ?Je kan een attest van goed gedrag en zeden voorleggen. ?Buiten willen werken. ?Geen hoogtevrees hebben maar geen Jan-zonder-vrees! ?Goed met collega?s kunnen omspringen. Dakpannen leistenen staalplaten ? op maat brengen en plaatsen Dakgoten en afvoerpijpen vervaardigen en plaatsen Het dak volledig of gedeeltelijk verwijderen en de spanten vervangen Een plat dak afdichten Isolatiematerialen verwijderen en plaatsen (glaswol rotswol afdichtingslagen contralatten ?) Schrijnwerkelementen in het dak plaatsen en afdichten De locatie van dragers bepalen en ze plaatsen (panlatten roeflatten daklatten)

 • Poetshulp (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: PWA NIEUWERKERKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  - poetsen bij particulieren - ramen wassen - wassen en strijken

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Opvelp, 8 uur per week (OPVELP)

  Regio: OPVELP

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Opvelp. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student bijrijder meubelwinkel - Herentals - 26 tot 28 september en 30 september (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een meubelwinkel in Herentals zijn wij op zoek naar een jobstudent die volgende week op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag kan werken als bijrijder. Je staat in voor: inladen van de meubels/meubelstukken in de vrachtwagen meerijden met chauffeur tot aan de locatie producten afzetten op locatie Meubels in elkaar steken/monteren en op de juiste plaats zetten (kan ook op een verdieping zijn, niet noodzakelijk gelijkvloers). Je start steeds vanuit Herentals en rijdt dan met de chauffeur mee in de regio Kempen. Je werkt in dagdienst (vanaf 8 uur).

 • Studentenjob telemarketing Franstalig (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Studentenjob

  Telefoonwerk (uitnodigen voor onze roadshows of opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30. Verschillende dagen per week kunnen worden besproken. Geen avond- of weekendwerk

 • Sales representative (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: Darwin

  Type: Vaste Job

  Je draagt de verantwoordelijkheid over een actieve prospectie, een gerichte opvolging van het huidige klantenbestand en het finaliseren van verkoopsopdrachten van onze diverse installaties, projecten en toepassingen. In samenwerking met de dienst Concept Engineering worden de klantspecifieke offertes nauwgezet voorbereid en uitgewerkt in functie van zowel pre-engineering, budgetbepaling als technische inhoud. In de wekelijkse salesmeeting kom je samen met de sales representatives om alle dossiers te briefen op vlak van te verwachten bestellingen, behoeften, slaagkansen… . Je rapporteert aan Business Unit Manager.

 • LADER / LOSSER - Shift vrij te kiezen (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Select HR Zaventem

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van containers. Je maakt hierbij gebruik van allerlei hulpmiddelen die het werk ergonomisch verlichten. Je werkt op de luchthaven waar veiligheid en security heel belangrijk zijn. Bedrijfsprofiel: Voor een grote logistieke klant te zaventem zijn wij op zoek naar Lader/Lossers.

 • Uitbater koffiefoodtruck (SINT-LENAARTS)

  Regio: SINT-LENAARTS

  Bedrijf: BRUGHMANS GCV

  Type: Zelfstandige activiteit

  Jij ben verantwoordelijk voor de uitbating van onze mobiele espressobar aan het station noorderkempen

Zoek naar antwoorden van ERIC PERRINGS in sociale netwerken
Look for responds of ERIC PERRINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC PERRINGS. Laat een reactie achter voor ERIC PERRINGS. ERIC PERRINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC PERRINGS. Leave a respond for ERIC PERRINGS. ERIC PERRINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC PERRINGS op de google maps. Adres en contacten ERIC PERRINGS
Location of ERIC PERRINGS on the google maps. Address and contacts of ERIC PERRINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC PERRINGS ERIC PERRINGS: Vanderheyden | Cinzia en Peter (Bij) | VESTIMM | WIVINA JACOBS | CLAUDE DUMOULIN

Other related companies as ERIC PERRINGS: Vanderheyden | Cinzia en Peter (Bij) | VESTIMM | WIVINA JACOBS | CLAUDE DUMOULIN

ERIC PERRINGS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC PERRINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05970489501. Het bedrijf ERIC PERRINGS bevindt zich op het adres: RUE JOSEPH LECLERCQ 100; 4610; BEYNE-HEUSAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 487,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 281,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIC PERRINGS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC PERRINGS is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC PERRINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC PERRINGS, openstaande posities, locatie van ERIC PERRINGS op de kaart.

ERIC PERRINGS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC PERRINGS, company assigned to the tax number BE05970489501. The company ERIC PERRINGS is located at the address: RUE JOSEPH LECLERCQ 100; 4610; BEYNE-HEUSAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 487,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 281,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in ERIC PERRINGS were not found.
The main activity of ERIC PERRINGS is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC PERRINGS is not available. You also can look at reviews of ERIC PERRINGS, open positions, location of ERIC PERRINGS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC PERRINGS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC PERRINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC PERRINGS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC PERRINGS, employees, financial statistics.