ERIC GOOS

Contactgegevens ERIC GOOS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERIC GOOS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERIC GOOS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAARTSTRAAT 46; 2380; RAVELS, België

Telefoon (phone): 14650491 (+32-14650491) 14650491 (+32-14650491)

Fax (fax): +32 (87) 444-33-77 +32 (87) 444-33-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERIC GOOS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERIC GOOS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERIC GOOS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERIC GOOS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERIC GOOS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERIC GOOS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERIC GOOS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERIC GOOS
Products information ERIC GOOS

BTW identificatienummer (tax): BE09225189208
Ondernemingsnummer: 4834777832
Hoofdstad (capital): 203,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 737,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in ERIC GOOS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERIC GOOS
(Get full report from official database of BE for ERIC GOOS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERIC GOOS
Addition kinds of activities for ERIC GOOS

01819902. Sod boerderijen | Sod farms
16230204. Transmissie toren (telecommunicatie) constructie | Transmitting tower (telecommunication) construction
23940101. Dekens, stof: gemaakt van aangekochte materialen | Awnings, fabric: made from purchased materials
38260603. Electron paramagnetische spin type apparaat | Electron paramagnetic spin type apparatus
38450113. Magnetisch resonantie beeldvormingsapparaat, nucleair | Magnetic resonance imaging device, nuclear
39619904. Sleutelhangers, behalve edelmetaal | Keychains, except precious metal
42210101. Bonen lift | Bean elevator
73899927. Menselijk skelet voorbereiding | Human skeleton preparation
82990400. Voertuig rijschool | Vehicle driving school

Werken bij ERIC GOOS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERIC GOOS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERIC GOOS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERIC GOOS. Looking for open vacancies in other companies

 • CHAUFFEUR CE VOOR VERHUISFIRMA (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De firma zoekt specifiek een vaste CE chauffeur. Het is de bedoeling dat je van punt A naar B rijdt met de verhuiswagen en lift. Ter plaatste hoef je niet op de lift plaats te nemen. Deze gaat automatisch naar boven en dan ga je naar het juiste verdiep om de meubelen eruit te halen. De chauffeur krijgt eerst een 14-tal dagen opleiding om de job te leren kennen. Ze werken altijd in groepsverband dus iemand met een goede teamgeest is een vereiste. Men werkt voorlopig 6 dagen per week, maar indien ze een extra chauffeur hebben is er ruimte voor een extra dag verlof. Het is belangrijk dat de chauffeur perfect Nederlandstalig is , dit voor het contact met de klanten en de papieren in te vullen. Voor deze job moet je organisatorisch sterk zijn, vriendelijk zijn en fysiek capabel zijn om de job uit te voeren. Je werkt in een regime van 38u per week. Indien er overuren zijn mag je deze opnemen in verlof. Daguren zijn variabel sommige dagen start je om 5u en sommige dagen om 8u, ook einduur is variabel. Wat krijg je terug? Een job binnen een correcte, stabiele en familiale firma.

 • Team leader Warehouse (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ASAP BEVEREN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  U zorgt dat uw magazijnmedewerkers hun taak efficiënt en goed uitvoeren. U geeft hen duidelijke instructies en alle nodige middelen. U volgt hen van nabij en waakt erover dat ze de afgesproken KPI’s behalen. U functioneert onder de verantwoordelijkheid van de warehouse supervisor en operationeel eindverantwoordelijke. Uw taken en verantwoordelijkheden: - Uw team aansturen - Elke dag uw deadlines halen - Opstellen van de uurroosters voor de magazijnmedewerkers - Vlot meedraaien in verschillende afdelingen - U kunt leiding geven aan een ploeg van 5 tot 20 medewerkers

 • heftruckbestuurder met operatorstaken (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: ASAP TURNHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zoeken voor een firma te Beerse een heftruckbestuurder. Je gaat 90 % van de tijd op je heftruck spenderen ( Linde 4 ton) en 10% tijd operatorswerk of magazijnwerk.

 • Onderhoudsmecanicien regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant regio Genk biedt een interessante job als mechanieker. Ze bieden een gespecialiseerd dienstverleningsconcept aan in de industrieel-technische arbeidsmarkt. Wat zal jou takenpakket juist inhouden? - je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of -installaties in jouw regio (straal van 30km rond onze vestiging in Genk). Dit bij verschillende bedrijven met diverse installaties. - de opdrachten kunnen variëren van enkele weken tot maanden bij vaste klanten. - de werking van het materiaal, de instrumentengegevens (druk, debiet, temperatuur,..) en de kritieke punten (slijtage, smering,...) controleren. - defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen (tandwieldrijfwerk, lagers, kettingwielen,..). - technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ... - preventieve of correctieve onderhoudsinterventies bepalen volgens de aard van de werkzaamheden (inwerkingstelling, productiewijziging,...) of de onderhoudshistoriek. - het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren (schoonmaken, smeren, bijstellen, herstellen, controleren...) - de opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst. - mechanische stukken en onderdelen lassen

 • Grondwerker (m/v) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM WAREGEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  -instaan voor afwerken van gebouwen zoals plaatsen van dakgoten, elestisch opvoegen van gebouwen, isolatie leggen... -zorgen voor een kwalitatieve, efficiënte en veilige afwerking van projecten -werken in eigen streek

 • Huishoudhulp - REGIO AALST (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: AMBY AALST

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Belsele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: KRUIDVAT HEALTH & BEAUTY

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Jong kaderlid Nationaal Controlecentrum (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1647823-inline.html?cid=Partner_VDAB Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. Heb je net een masteropleiding achter de rug of heb je minder dan twee jaar werkervaring en een passie voor energie en techniek? Dan is het starterstraject in het Nationaal Controlecentrum de ideale kans om jouw carrière bij Elia uit te bouwen. De rode draad doorheen het starterstraject is het verbreden van je technische expertise. Dit traject biedt je de kans om verschillende disciplines binnen Elia te ontdekken, zoals: de structuur van het Elia-net, internationale verbindingen, de mechanismen voor transportcapaciteit voor de markt en de ons omringende landen; de planning en coördinatie van binnen- en buitenlandse netonbeschikbaarheden. het bewaken en bijsturen van het Belgisch hoogspanningsnet; het maken van netveiligheidsberekeningen en kortetermijnplanning; je werkt mee aan interne projecten en opdrachten binnen het Nationaal Controlecentrum (technisch, integratie van hernieuwbare energiebronnen, bevoorradingszekerheid, proces-gerelateerd, IT-gerelateerd, enz…).   Het starterstraject, waarbij - tijdens een korte periode - shiftwerk mogelijk is, loopt in principe over een periode van twee jaar. Afhankelijk van personeelsbewegingen binnen onder andere het Nationaal Controlecentrum kan dit echter nog bijgestuurd worden. Om de 6 maanden is er een evaluatiemoment voorzien. Daarbij worden je doelstellingen en taken van de voorbije periode besproken en de doelstellingen en taken voor de toekomst bepaald. Na dit intensief begeleidingstraject (samengesteld uit opleidingen, missies en projecten gelinkt aan de exploitatie van hoogspanningsnetten en de internationale marktwerking) kan je ondermeer ingeschakeld worden in één van de volgende functies: Planningsingenieur bij Elia. Expertenfunctie binnen het NCC. Close to Realtime Engineer Systeemingenieur bij Coreso. Je hebt een Masterdiploma Burgerlijk of Industrieel Ingenieur. Je hebt een goede kennis van het Nederlands, Frans en Engels. Je kan zelfstandig werken en bent in staat om creatieve oplossingen te vinden. Je bent analytisch ingesteld en kan goed plannen en organiseren. Je bent stressbestendig. Je kan assertief communiceren, ook met collega’s uit andere landen.

 • Kok alleen werkend – Meulebeke – 38u (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Vaste Job

  Als kok zal je voornamelijk het kookproces tot een 2000-tal maaltijden uitvoeren en zal je ondermeer instaan voor volgende taken: Je staat in voor de bereiding en afwerking van maaltijden; Je controleert de door de medewerkers uitgevoerde taken; Je volgt strikt de receptuur, hoeveelheden, bereidingswijze en garnering na die opgegeven worden door de Site Manager; Je ruimt de werkplaats op; Je zorgt voor de hygiënische opslag en bewaring van de voedingsmiddelen; Je controleert de voorraad van de warme en koude keuken en geeft bestellingen door aan de Site Manager; Je ondersteunt de Site Manager in zijn/haar administratieve taken; Je stuurt mee een keukenbrigade aan tot een 20-tal personen – personeel van de klant Je zorgt voor efficiënte werkvoortgang en lost problemen op; Je houdt toezicht op de algemene hygiëne, orde en netheid in de keuken en op de strikte naleving van de HACCP- en veiligheidsnormen; Je signaleert storingen, gebreken en defecten van de keukentoestellen en infrastructuur; Je geeft suggesties voor nieuwe bereidingen, trends welke de kwaliteit en de algemene werking ten goede komen.

 • Senior Process Engineer (HAZOP) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KH Engineering België NV

  Type: Vaste Job

  De senior process Engineer is verantwoordelijk voor de opvolging en uitvoering van alle process engineering activiteiten tijdens uitvoeringh van de projecten. Tijdens concept: Evalueren van bestaande processen uitwerken van verschillende opties voor bestaande en nieuwe processen selecteren finale optie Tijdens basis ontwerp: opstellen van massa - en energiebalansen opzetten process flow diagrammen selecteren van de correcte materialen en leidingspecificaties dimensioneren van apparaten en instrumenten opstellen process datasheets uivoeren van hydraullische drukvalbeveiligingen en dimensioneren van de leidingen berekenen van overdrukbeveiligignen Verder neem je ook deel aan de veiligheidsevaluaties tijdens de verschillende stappen van het project. Je coördineert, doet de uitvoering en documentatie van de proces veiligheidstudies.

 • Junior Projectleider (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Je bent mede verantwoordelijk voor het totale bouwproject Je staat in contact met de aannemers en stuurt & coördineert hen dagelijks Je bewaakt de kwaliteit & de planning van de werken alsook de orde & netheid op de werf Je maakt de uitvoeringsdossiers op & controleert regelmatig de stand van zaken op de werven Je bespreekt de bouwplannen met klanten & begeleidt hen bij vragen Je wordt ook verantwoordelijk gesteld voor het administratieve & financiële luik van de projecten

Zoek naar antwoorden van ERIC GOOS in sociale netwerken
Look for responds of ERIC GOOS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERIC GOOS. Laat een reactie achter voor ERIC GOOS. ERIC GOOS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERIC GOOS. Leave a respond for ERIC GOOS. ERIC GOOS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERIC GOOS op de google maps. Adres en contacten ERIC GOOS
Location of ERIC GOOS on the google maps. Address and contacts of ERIC GOOS

Andere gerelateerde bedrijven als come ERIC GOOS ERIC GOOS: EMILE LAMBERT | Claessen | ANITA FRUIT | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | J. HEYMANS

Other related companies as ERIC GOOS: EMILE LAMBERT | Claessen | ANITA FRUIT | GEMEENTELIJKE BASISSCHOOL | J. HEYMANS

ERIC GOOS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERIC GOOS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09225189208. Het bedrijf ERIC GOOS bevindt zich op het adres: VAARTSTRAAT 46; 2380; RAVELS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 203,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 737,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERIC GOOS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERIC GOOS is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERIC GOOS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERIC GOOS, openstaande posities, locatie van ERIC GOOS op de kaart.

ERIC GOOS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERIC GOOS, company assigned to the tax number BE09225189208. The company ERIC GOOS is located at the address: VAARTSTRAAT 46; 2380; RAVELS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 203,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 737,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ERIC GOOS were not found.
The main activity of ERIC GOOS is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ERIC GOOS is not available. You also can look at reviews of ERIC GOOS, open positions, location of ERIC GOOS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERIC GOOS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERIC GOOS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERIC GOOS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERIC GOOS, employees, financial statistics.