ERBERTO RICCIARDONE

Contactgegevens ERBERTO RICCIARDONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ERBERTO RICCIARDONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ERBERTO RICCIARDONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE L?OPOLD CASTELAIN 56; 7170; MANAGE, België

Telefoon (phone): 64554655 (+32-64554655) 64554655 (+32-64554655)

Fax (fax): +32 (68) 765-88-82 +32 (68) 765-88-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ERBERTO RICCIARDONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ERBERTO RICCIARDONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ERBERTO RICCIARDONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ERBERTO RICCIARDONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ERBERTO RICCIARDONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ERBERTO RICCIARDONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ERBERTO RICCIARDONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ERBERTO RICCIARDONE
Products information ERBERTO RICCIARDONE

BTW identificatienummer (tax): BE02006072998
Ondernemingsnummer: 6672790527
Hoofdstad (capital): 492,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ERBERTO RICCIARDONE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ERBERTO RICCIARDONE
(Get full report from official database of BE for ERBERTO RICCIARDONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ERBERTO RICCIARDONE
Addition kinds of activities for ERBERTO RICCIARDONE

9411. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs
764101. Bekleding werk | Upholstery work
14790201. Marcasite mijnbouw | Marcasite mining
20990204. Gist | Yeast
28360201. Allergen, allergene extracten | Allergens, allergenic extracts
42269903. Bontopslag | Fur storage
73891400. Veiling, taxatie en uitwisseling van diensten | Auction, appraisal, and exchange services

Werken bij ERBERTO RICCIARDONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ERBERTO RICCIARDONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ERBERTO RICCIARDONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ERBERTO RICCIARDONE. Looking for open vacancies in other companies

 • 3 heftruckbestuurders met pin (laden/lossen) - 2 ploegen (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je reeds magazijnervaring? Kan je rijden met de heftruck met pin (doorn)? Ben je in het bezit van een heftruckattest? Tot slot ben je ook nog onmiddellijk beschikbaar? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Voor een textiel bedrijf in Lokeren zijn we dringend op zoek naar heftruckbestuurders die in het bezit zijn van een heftruckattest en ervaring hebben met een doorn.

 • Allround magazijnier met Heftruckattest (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Konvert Interim St-Amandsberg Logistics

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Hou je van afwisseling in je job, heb je ervaring als magazijnier en beschik je bovendien over een geldig Heftruckattest? Voor een bedrijf in Wetteren zijn we op zoek naar een allround magazijnier! Je bent onmiddellijk beschikbaar en je kan zelfstandig tot in Wetteren geraken Je hebt ervaring met laden en lossen aan de laadkaai en beschikt tevens over een geldig Heftruckattest Ervaring als magazijnier is een must Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken Je bent bereid om in een 3-ploegensysteem te werken

 • Metser (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

 • Elektricien (HALEN)

  Regio: HALEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

  Regio: HERTSBERGE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Erpe-Mere en omstreken (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp Rotselaar (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: PUUUR AARSCHOT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Sint-Truiden)

  Regio: Regio Sint-Truiden

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Productiearbeider (HAALTERT)

  Regio: HAALTERT

  Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

  Type: Studentenjob

  Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

 • Nagelstylist/manicure (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: BY LORENA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn een schoonheidssalon en zijn op zoek naar een nagelstylist/manicure om op zelfstandige basis voor ons te komen werken. Plaatsen en verwijderen van gel- of acrylnagels. Het hangt er vanaf wat jouw specialisatie is; Uitvoeren van manicures en handverzorging; Ontvangst van klanten + afrekenen; Opruimen en dagelijks onderhoud van de nagelstudio.

 • Kapper / Hairextensionstyliste (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Maison Maite

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter vervanging van een zwangerschap van 1 van onze vaste teamsleden in Styling Lounge Hasselt zoeken wij 1 kapper met een passie voor lang haar. Je staat in voor het ontvangst van de klanten & het plaatsen + opvolgen van allerhande hairextensiontechnieken. Een kappersdiploma en/of 1j ervaring in de kapperswereld is een must maar een extra hairextensiontraining krijg je natuurlijk van ons. Wil je na haar terugkomst graag in het team blijven, dan bekijken wij heel graag de mogelijkheden Solliciteren : [email protected]

 • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van ERBERTO RICCIARDONE in sociale netwerken
Look for responds of ERBERTO RICCIARDONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ERBERTO RICCIARDONE. Laat een reactie achter voor ERBERTO RICCIARDONE. ERBERTO RICCIARDONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ERBERTO RICCIARDONE. Leave a respond for ERBERTO RICCIARDONE. ERBERTO RICCIARDONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ERBERTO RICCIARDONE op de google maps. Adres en contacten ERBERTO RICCIARDONE
Location of ERBERTO RICCIARDONE on the google maps. Address and contacts of ERBERTO RICCIARDONE

Andere gerelateerde bedrijven als come ERBERTO RICCIARDONE ERBERTO RICCIARDONE: Callens Wilfried | Kisjot | HUIS PEETERS | Euro Meubelline | POLICE F?D?RALE

Other related companies as ERBERTO RICCIARDONE: Callens Wilfried | Kisjot | HUIS PEETERS | Euro Meubelline | POLICE F?D?RALE

ERBERTO RICCIARDONE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ERBERTO RICCIARDONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02006072998. Het bedrijf ERBERTO RICCIARDONE bevindt zich op het adres: RUE L?OPOLD CASTELAIN 56; 7170; MANAGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 492,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 503,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ERBERTO RICCIARDONE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ERBERTO RICCIARDONE is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ERBERTO RICCIARDONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ERBERTO RICCIARDONE, openstaande posities, locatie van ERBERTO RICCIARDONE op de kaart.

ERBERTO RICCIARDONE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ERBERTO RICCIARDONE, company assigned to the tax number BE02006072998. The company ERBERTO RICCIARDONE is located at the address: RUE L?OPOLD CASTELAIN 56; 7170; MANAGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 492,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 503,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ERBERTO RICCIARDONE were not found.
The main activity of ERBERTO RICCIARDONE is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ERBERTO RICCIARDONE is not available. You also can look at reviews of ERBERTO RICCIARDONE, open positions, location of ERBERTO RICCIARDONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ERBERTO RICCIARDONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ERBERTO RICCIARDONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ERBERTO RICCIARDONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ERBERTO RICCIARDONE, employees, financial statistics.