ENZO VITALE

Contactgegevens ENZO VITALE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENZO VITALE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENZO VITALE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RODOLF CALLEWAERTSTRAAT 9; 8830; HOOGLEDE, België

Telefoon (phone): 486563474 (+32-486563474) 486563474 (+32-486563474)

Fax (fax): +32 (12) 158-98-84 +32 (12) 158-98-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENZO VITALE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENZO VITALE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENZO VITALE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENZO VITALE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENZO VITALE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENZO VITALE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENZO VITALE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENZO VITALE
Products information ENZO VITALE

BTW identificatienummer (tax): BE08616821289
Ondernemingsnummer: 9975555419
Hoofdstad (capital): 149,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 861,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Producten die in ENZO VITALE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENZO VITALE
(Get full report from official database of BE for ENZO VITALE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENZO VITALE
Addition kinds of activities for ENZO VITALE

16290106. Baggerbedrijf | Dredging contractor
27210204. Televisieschema's: uitgeverij en drukwerk | Television schedules: publishing and printing
32419900. Cement, hydraulisch, nec | Cement, hydraulic, nec
34710102. Chroomplating van metalen of gevormde producten | Chromium plating of metals or formed products
38260604. Elektroforese apparatuur | Electrophoresis equipment
51999913. Folie, aluminium: huishouden | Foil, aluminum: household
59990503. Postzegels (filatelist) | Stamps (philatelist)
75490101. Emissietests zonder reparaties, automotive | Emissions testing without repairs, automotive

Werken bij ENZO VITALE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENZO VITALE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENZO VITALE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENZO VITALE. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

 • Automechanicien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een garage regio Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren technieker. Als technieker sta je in voor volgende taken: mechanisch onderhoud banden uitlijnen remblokken vervangen je denkt mee over oplossingen voor technische problemen je bent verantwoordelijk voor allerlei herstellingen van onderhoudswerkzaamheden tot technische herstellingen (vooral mechanisch onderhoud)

 • commercieel call agent (SINT-JANS-MOLENBEEK)

  Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je wilt je commerciële skills ontplooien in een professionele werkervaring. Je wilt opgeleid worden tot een sales persoon en bent gedreven om alle technieken van het vak te leren. Je beschikt over de nodige communicatieve en verbale vaardigheden om de personen die je opbelt op een professionele manier te overtuigen van de voordelen van je product! Je bent commercieel ingesteld en gemotiveerd om bij te leren. Een prestatiegericht persoon die ernaar streeft iedere dag opnieuw goede resultaten te behalen! Je bent bereid te investeren en je projecten en in jezelf. Je beschikt over een heldere stem en je spreekt vlot Nederlands. Je bent bereid te werken in verschillende shiften tussen 07u en 22u. Dit van maandag tot en met zaterdag 38u/week. Je bent een gemotiveerde team player die met de glimlach aan zijn werkdag begint.

 • Vertegenwoordiger Telecom (KUURNE)

  Regio: KUURNE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Het verkopen zit u in het bloed en resultaten behalen ziet u als een uitdaging. U neemt hiervoor de nodige initiatieven en u kan bij voorkeur terugvallen op een succesvol verleden in het verkoopsvak. U bent klantgericht met een professioneel inzicht in de noden van een business klant. In een snel evoluerende telecomomgeving bent u bekwaam om zowel met nieuwe als bestaande klanten een relatie op te bouwen. U handelt meestal autonoom en wordt uitgedaagd om persoonlijke en team doelen te halen. In overleg met collega's ontwikkelt u bijkomende verkoopsondersteunende activiteiten. U vindt het belangrijk de business oplossingen van onze klant goed te leren en wil met succes de opleiding " Mobistar Sales Academy" afronden. Waarden : eerlijkheid integriteit transparantie professionnalisme respect voor mensen en gemaakte beloftesdoorzettingsvermogen.

 • Administratief bediende (m/v) regio Meulebeke - 1289388 (MEULEBEKE)

  Regio: MEULEBEKE

  Bedrijf: Secretary Plus Management Support

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gaan wij op zoek naar een administratieve duizendpoot. Je komt terecht in een gevarieerde functie. Je staat in voor onderstaande taken: -Telefonisch en persoonlijk onthaal van klanten; -Bestellingen kantoorbenodigdheden; -Beheer infomailadres; -Controle van facturen; -Bediening weegbrug -Aanmaken nieuwe dossiers; -Opvolgen vergunningen; -Leveringsbonnen klasseren; -Aanmaak tankbadges, -…

 • Poetshulp met dienstencheques (m/v) (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn opzoek naar een huishoudhulp om bij particulieren thuis te gaan poetsen. Onze particulieren zijn toffe gezinnen en koppels wonende in de regio Lier en omstreken. Bij de gezinnen sta je in voor poetsen, ramen wassen en eventueel strijken, dit naar gelang de wensen van de gezinnen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Bornem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • GEMOTIVEERDE HUISHOUDHULP (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: BREESE DIENSTENONDERNEMING

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zoeken een gemotiveerde huishoudhulp! Je zal algemene huishoudelijke taken uitvoeren bij de klanten / gezinnen thuis (poetsen, wassen, strijken, ...).

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!U werkt bij dit gezin altijd in de namiddag. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Student kerstvakantie / klantendienst m/v (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar een student voor de kerstvakantie - bedrijf te Beernem. Ondersteuning van de klantendienst. Algemene administratie

 • Internal Sales/klantenopvolging met interesse voor administratie (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: Het Coachingatelier

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Coachingatelier is op zoek naar een klantgerichte kracht (M/V) die hun team kan versterken. Je komt in een dynamische en bloeiende KMO terecht. Je werkt freelance, uurverdeling kan onderling besproken worden. Je volgt telefonisch proactief de klanten op die vragen hebben over loopbaancoaching. Graag cv naar [email protected] www.loopbaan-coaching.be

 • Logopedist met specialisatie Stottertherapie - Senses Praktijkhuis Mortsel (MORTSEL)

  Regio: MORTSEL

  Bedrijf: SENSES PRAKTIJKHUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken voor Senses Praktijkhuis in Mortsel een zelfstandig logopedist met specialisatie Stottertherapie. Senses Praktijkhuis bestaat uit een divers team van psychologen en psychotherapeuten, seksuologen, loopbaancoaches, advocaat, echtscheidings- en ouderschapsbemiddeling, studiecoaches, logopedisten, diëtisten, osteopaten, kinesist, chiropractor, relaxatietherapeuten, enz. Wij gaan voor een zo breed en gevarieerd mogelijk aanbod, dat erop gericht is om het welzijn van zowel lichaam als geest te bevorderen. Senses bestaat uit een uitgebreid team waarbinnen iedereen zijn eigen specialisatie heeft. Ben je op zoek naar een fijne werkplek om je praktijk uit te bouwen en doe je dit graag in een groepspraktijk waar allerlei andere disciplines aanwezig zijn, dan is dit een unieke kans voor jou. Indien interesse, kan je deze deeltijdse job uitbreiden naar een voltijdse job door ook op onze tweede locatie in Lier te gaan werken. Meer informatie over onze groepspraktijk kan je vinden op www.sensespraktijkhuis.be

Zoek naar antwoorden van ENZO VITALE in sociale netwerken
Look for responds of ENZO VITALE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENZO VITALE. Laat een reactie achter voor ENZO VITALE. ENZO VITALE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENZO VITALE. Leave a respond for ENZO VITALE. ENZO VITALE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENZO VITALE op de google maps. Adres en contacten ENZO VITALE
Location of ENZO VITALE on the google maps. Address and contacts of ENZO VITALE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENZO VITALE ENZO VITALE: Garreke ('t) | CENTEA | INSTITUT BIEN-ETRE & BEAUTة | MINIT SOLUTIONS | Vercauteren Drubbel W

Other related companies as ENZO VITALE: Garreke ('t) | CENTEA | INSTITUT BIEN-ETRE & BEAUTة | MINIT SOLUTIONS | Vercauteren Drubbel W

ENZO VITALE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENZO VITALE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08616821289. Het bedrijf ENZO VITALE bevindt zich op het adres: RODOLF CALLEWAERTSTRAAT 9; 8830; HOOGLEDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 149,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 861,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENZO VITALE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENZO VITALE is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENZO VITALE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENZO VITALE, openstaande posities, locatie van ENZO VITALE op de kaart.

ENZO VITALE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENZO VITALE, company assigned to the tax number BE08616821289. The company ENZO VITALE is located at the address: RODOLF CALLEWAERTSTRAAT 9; 8830; HOOGLEDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 149,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 861,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ENZO VITALE were not found.
The main activity of ENZO VITALE is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENZO VITALE is not available. You also can look at reviews of ENZO VITALE, open positions, location of ENZO VITALE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENZO VITALE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENZO VITALE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENZO VITALE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENZO VITALE, employees, financial statistics.