ENTREPRISES BERCINMONT

Contactgegevens ENTREPRISES BERCINMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES BERCINMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES BERCINMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-GHISLAIN 8; 6224; FLEURUS, België

Telefoon (phone): 71811540 (+32-71811540) 71811540 (+32-71811540)

Fax (fax): +32 (71) 634-53-38 +32 (71) 634-53-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES BERCINMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES BERCINMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES BERCINMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES BERCINMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES BERCINMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES BERCINMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES BERCINMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES BERCINMONT
Products information ENTREPRISES BERCINMONT

BTW identificatienummer (tax): BE05714508056
Ondernemingsnummer: 1677856445
Hoofdstad (capital): 501,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 118,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ENTREPRISES BERCINMONT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES BERCINMONT
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES BERCINMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES BERCINMONT
Addition kinds of activities for ENTREPRISES BERCINMONT

281301. Kooldioxide | Carbon dioxide
496100. Stoom- en airco voorziening | Steam and air-conditioning supply
26719905. Thermoplastisch gecoat papier voor verpakking | Thermoplastic coated paper for packaging
35850502. Carbonators, frisdrankwater | Carbonators, soda water
50830102. Pluimvee-apparatuur | Poultry equipment

Werken bij ENTREPRISES BERCINMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES BERCINMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES BERCINMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES BERCINMONT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE - namiddag 13u-21u (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je vervoert groenten en fruit in België en de buurlanden. Je werkt telkens in de namiddag van 13u-21u.

 • Logistiek medewerker bij Estée Lauder in Oevel (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Start People Estee Lauder Inhouse - Geel LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als logistiek medewerker ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteitscontrole op de werkvloer. Je zal afgewerkte producten controleren en narekenen. Dit zal je doen aan de hand van een scanner en een controle in SAP. Je zal hierdoor zorgen dat enkel correct verwerkte producten kunnen verzonden worden naar de klanten. Je zal je bevindingen rapporteren naar de MUV controller en dit ook verwerken in SAP. Ben je nauwkeurig, pc vaardig en administratief sterk? Dan kan jij onze nieuwe collega worden in het logistiek team! Solliciteer snel via onderstaande weg.

 • TOONBANKVERKOPER DOE HET ZELF (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een doe-het zelfzaak zijn wij op zoek naar een enthousiaste toonbankverkoper! Takenpakket? Producten uitstallen Leveringen controleren Orde en netheid van de winkel Monteren (grasmachines/gocarts) Voorraad tekorten voorzien

 • Flexi-job verkoop najaar tot eind december (BAARLE-HERTOG)

  Regio: BAARLE-HERTOG

  Bedrijf: Konvert Interim Turnhout

  Type: Studentenjob

  Voor een vuurwerkwinkel in Baarle zijn wij op zoek naar een medewerker/ster verkoop via flexi-job. In de winkel heet je de klanten welkom, helpt hen bij het nemen van hun bestellingen, zet deze klaar en rekent af. Je bent beschikbaar om te werken op zaterdag en/of zondag vanaf oktober t/m december en de ganse laatste week van het jaar. Je bent klantvriendelijk, weet van aanpakken en bent cijfermatig.

 • Jobstudenten gezocht bij Panos Gent-Zuid (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DELI GENT ZUID

  Type: Studentenjob

  Voor de uitbreiding van ons team zijn we dringend op zoek naar een gemoteveerde student. Dringend iemand nodig die maandag overdag kan werken. Studenten die in de ochtend kunnen werken. Ook andere momenten kunnen ingevuld worden.

 • Key Account Manager | internationaal (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Voor ons verdere commerciële succes op internationaal vlak rekenen we op jou ! Onze klanten situeren zich voornamelijk in de retail, food service en industrie. Als Key Account Manager word je dé commerciële gesprekspartner van onze internationale klanten die jou worden toegewezen. Met bestaande klanten voer je commerciële onderhandelingen, bespreek je jaarcontracten en negotieer je prijzen en condities, steeds rekening houdend met lange termijn relaties en rendabiliteit. Daarnaast analyseer je de markt en prospecteer je naar nieuwe klanten. Je bent tevens onze ambassadeur op professionele beurzen en geen afstand is je te ver. Voor het leveren van een perfecte service aan je klanten sta je niet alleen. Je kan rekenen op de steun van het voltallige team.

 • Internal Sales & Purchasing Officer (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: MBS Group

  Type: Vaste Job

  MBS Group, met de vestigingen in Roeselare, Gent, Le Rœulx en Bilzen is een gevestigde waarde als specialist in service en optimalisatie van de transportbandsystemen. Om onze groeiambities te realiseren zijn we op zoek naar een klantgerichte teamplayer voor de commerciële binnendienst in de hoofdzetel te Roeselare. Functieomschrijving Je draagt bij tot uitbouwen van ons merkwaarde en de sterke klanten- en leveranciersrelaties. Je verwerkt prijsaanvragen die direct en via de account managers binnenkomen. Je maakt offertes op, en volgt die op. Bij bestelling maak je het order op, plaats je bestellingen bij onze leveranciers en maak je productie orders op voor onze werkplaats. Je krijgt een gerichte opleiding die je toelaat oplossingen te bieden aan bestaande en potentiële klanten.

 • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bakken van brood en banket.

 • Sales assistant | FT | technische omgeving | Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de administratieve en commerciële ondersteuning van het salesteam. Je staat in voor de opmaak, het opvolgen en het administratief beheren van offertes en contracten voor verschillende projecten. Je start met een diepgaande opleidingsperiode en krijgt de nodige coaching van collega's en leidinggevenden. Je verzorgt correspondentie met klanten. Je volgt verkooopprojecten op. Telefonische contacten en prospectie Orderbevestigingen opmaken en doorsturen Ondersteuning van commerciële acties

 • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Brugge)

  Regio: Regio Brugge

  Bedrijf: InstaHome

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

 • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

 • KAPPER / KAPSTER (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ANNA BEAUTY

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn dringend op zoek naar een nieuwe medewerker op zelfstandige basis. Je staat in voor de verzorging van de haren van de klanten van ons schoonheidssalon. Je staat volledig zelf in voor de werking en organisatie van het kapsalon.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES BERCINMONT in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES BERCINMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES BERCINMONT. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES BERCINMONT. ENTREPRISES BERCINMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES BERCINMONT. Leave a respond for ENTREPRISES BERCINMONT. ENTREPRISES BERCINMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES BERCINMONT op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES BERCINMONT
Location of ENTREPRISES BERCINMONT on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES BERCINMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES BERCINMONT ENTREPRISES BERCINMONT: DOMINO | TRIFFET L | MAISON SIMONE | KRISTIEN HOSTENS | KRISTINE VAN ELSUE

Other related companies as ENTREPRISES BERCINMONT: DOMINO | TRIFFET L | MAISON SIMONE | KRISTIEN HOSTENS | KRISTINE VAN ELSUE

ENTREPRISES BERCINMONT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES BERCINMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05714508056. Het bedrijf ENTREPRISES BERCINMONT bevindt zich op het adres: RUE SAINT-GHISLAIN 8; 6224; FLEURUS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 501,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 118,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES BERCINMONT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES BERCINMONT is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES BERCINMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES BERCINMONT, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES BERCINMONT op de kaart.

ENTREPRISES BERCINMONT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES BERCINMONT, company assigned to the tax number BE05714508056. The company ENTREPRISES BERCINMONT is located at the address: RUE SAINT-GHISLAIN 8; 6224; FLEURUS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 501,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 118,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES BERCINMONT were not found.
The main activity of ENTREPRISES BERCINMONT is Insurance Agents, Brokers and Service, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES BERCINMONT is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES BERCINMONT, open positions, location of ENTREPRISES BERCINMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES BERCINMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES BERCINMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES BERCINMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES BERCINMONT, employees, financial statistics.