ENTREPRISES BAIX

Contactgegevens ENTREPRISES BAIX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISES BAIX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISES BAIX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'ABBAYE 3; 6540; LOBBES, België

Telefoon (phone): 71590303 (+32-71590303) 71590303 (+32-71590303)

Fax (fax): +32 (87) 449-65-93 +32 (87) 449-65-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISES BAIX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISES BAIX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISES BAIX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISES BAIX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISES BAIX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISES BAIX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISES BAIX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISES BAIX
Products information ENTREPRISES BAIX

BTW identificatienummer (tax): BE07537963867
Ondernemingsnummer: 3948455810
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 581,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ENTREPRISES BAIX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISES BAIX
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISES BAIX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISES BAIX
Addition kinds of activities for ENTREPRISES BAIX

28690307. Vetzure esters, aminozuren, enz. | Fatty acid esters, aminos, etc.
30690800. Druggist's rubberen diversen | Druggist's rubber sundries
33120601. Pijpen, ijzer en staal | Pipes, iron and steel
33650102. Ziekenhuisgereedschap, gegoten aluminium | Hospital utensils, cast aluminum
36790403. Kwarts kristallen, voor elektronische toepassing | Quartz crystals, for electronic application
76239901. Airconditioning reparatie | Air conditioning repair

Werken bij ENTREPRISES BAIX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISES BAIX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISES BAIX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISES BAIX. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Flexpoint

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een dynamisch bedrijf in Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnieker. Je staat in voor de onderhoudswerken en herstellingen aan het machinepark en gebouwen. Je lost efficiënt storingen op en zorgt voor verbetering van de installaties.

 • Ploegbaas metser (m/v) (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in Harelbeke zijn we op zoek naar een ploegbaas/ploegchef metser,  Leiding over een ploeg van 5 metsers Ruwbouwwerken Woningen en appartementen

 • Technieker elektromechanica (M/V) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gedreven technieker elektromechanica.  - Je maakt deel uit van het onderhoudsteam en rapporteert aan het hoofd van de onderhoudsafdeling - Je lost problemen op van elektrische en mechanische aard binnen de productieafdeling - Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de productieprocessen - Je verzekert het preventief onderhoud van de machines

 • HUISHOUDHULP (M/V) VOSSELARE (voltijds) (VOSSELARE)

  Regio: VOSSELARE

  Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

 • Huishoudheld regio Izegem (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

 • Schoonmaken bij mensen thuis met dienstencheques (WICHELEN)

  Regio: WICHELEN

  Bedrijf: VEREM CLEANING

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de huishoudelijke taken bij mensen thuis.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Lendelede,Oekene (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

 • customer service (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: SIEVERT

  Type: Vaste Job

  -Telefoon en mails beantwoorden van klanten ivm orders, levertijden , prijzen , eenvoudige technische vragen, problemen , .... -Ingeven van orders -Verzenden van mailings (per post en email) -Contact met het hoofdkantoor in Zweden voor extra informatie -Voorbereiden van dossiers voor het salesteam -U houdt uw administratie/klassement op dagelijkse basis in orde -U bent de back up voor uw 2 collega’s , zoals zij voor u back up zulen zijn bij afwezigheid .Dwz dat u soms taken uitvoert die niet perse de uwen zijn . -U bent bereid de vertegenwoordigers te assisteren op beurzen in Belgie en Nederland (maximum 3 x per jaar met een maximum van 5 dagen )

 • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

 • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

 • RESERVE schoonmaak regio Knokke 2018 (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Knokke zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISES BAIX in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISES BAIX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISES BAIX. Laat een reactie achter voor ENTREPRISES BAIX. ENTREPRISES BAIX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISES BAIX. Leave a respond for ENTREPRISES BAIX. ENTREPRISES BAIX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISES BAIX op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISES BAIX
Location of ENTREPRISES BAIX on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISES BAIX

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISES BAIX ENTREPRISES BAIX: COIFFURE DEPAUW | WALTER LIBBRECHT | VAN HAM-EVRARD B | F. DI GIANNI | P?TISSERIE RASSENEUR

Other related companies as ENTREPRISES BAIX: COIFFURE DEPAUW | WALTER LIBBRECHT | VAN HAM-EVRARD B | F. DI GIANNI | P?TISSERIE RASSENEUR

ENTREPRISES BAIX is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISES BAIX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07537963867. Het bedrijf ENTREPRISES BAIX bevindt zich op het adres: RUE DE L'ABBAYE 3; 6540; LOBBES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 581,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISES BAIX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISES BAIX is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISES BAIX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISES BAIX, openstaande posities, locatie van ENTREPRISES BAIX op de kaart.

ENTREPRISES BAIX is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISES BAIX, company assigned to the tax number BE07537963867. The company ENTREPRISES BAIX is located at the address: RUE DE L'ABBAYE 3; 6540; LOBBES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 581,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISES BAIX were not found.
The main activity of ENTREPRISES BAIX is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISES BAIX is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISES BAIX, open positions, location of ENTREPRISES BAIX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISES BAIX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISES BAIX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISES BAIX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISES BAIX, employees, financial statistics.