ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS

Contactgegevens ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU SENTIER 7; 7610; RUMES, België

Telefoon (phone): 69649908 (+32-69649908) 69649908 (+32-69649908)

Fax (fax): +32 (58) 563-53-61 +32 (58) 563-53-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS
Products information ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS

BTW identificatienummer (tax): BE09949188232
Ondernemingsnummer: 1739929199
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 556,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS
Addition kinds of activities for ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS

152199. Eengezinswoningbouw, nv | Single-family housing construction, nec
394299. Dolls en gevulde speelgoed, nec | Dolls and stuffed toys, nec
555103. Zeilboten en uitrusting | Sailboats and equipment
737800. Computer onderhoud en reparatie | Computer maintenance and repair
26740000. Zakken: Niet-bekleed papier en multiwall | Bags: uncoated paper and multiwall
30899911. Handschoenen of mittens, kunststof | Gloves or mittens, plastics
35799903. Muntenverpakkingsmachines | Coin wrapping machines
56320200. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie

Werken bij ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

 • Magazijnier (m/v) - Wycor (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat doe je? Als magazijnier met een passie voor hout ontvang je de goederen en inspecteer je ze grondig. Wanneer deze perfect in orde zijn registreer je ze in het interne systeem. Om voor voldoende afwisseling te zorgen in je dag heb ook nog volgende taken: - stockbeheer - orderpicking - belevering naar de productie

 • Kelner (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een gekend horecagelegenheid op de markt van Oudenaarde zoeken wij een kelner (m/v) Je neemt de bestellingen op van de klanten met de glimlach. Je bezorgt zowel dranken als kleine gerechten aan tafel. Je hebt oog voor de klant. Je ruimt af en houdt de zaal proper.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen Heffen (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Vip Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

 • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Lierde (LIERDE)

  Regio: LIERDE

  Bedrijf: CLEAN INSIDE

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

 • huishoudhulp regio Kortemark (ZARREN)

  Regio: ZARREN

  Bedrijf: Vanslembrouck Natalie

  Type: Dienstenchequebaan

  Wilt u terecht komen in een warm bedrijf waar je met veel goesting gaat gaan werken? Dan is dit de job die u zoekt! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Hoofdzakelijk poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. wassen en strijken maar dit is geen vereiste. uren zijn bespreekbaar!

 • Huishoudhulp Tielt, Aarsele, Kanegem, Dentergem, Markegem,Ruiselede,Pittem (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een huishoudhulp voor regio Tielt en omliggende gemeentes U staat in voor de huishoudelijke taken in de privé woning van de klant. De belangrijkste taken zijn schoonmaken en strijken. Dit kan eventueel aangevuld worden met maaltijden (voor-)bereiden en boodschappen doen.

 • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

 • Student voor receptie te Wommelgem (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Het betreft een bedrijf actief in de bouwsector, gesitueerd te Wommelgem. In deze functie zal je instaan voor de bemanning van de receptie. Je concrete taken en verantwoordelijkheden zijn de volgende: Onthaal van klanten Klanten verder helpen met vragen Verzorgen van communicatie tussen collega's en klanten Telefonie en mail beheren Allround administratieve ondersteuning Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Werfleider (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Je komt als werfleider terecht in een modern bouwbedrijf dat actief is in het uitvoeren van grotere bouwprojecten voor de private en openbare sector. - Je bereidt de werkzaamheden voor, coördineert ze en volgt ze op - Je beheert het gebruik van de materialen, controleert de toeleveringen en zorgt voor een correcte personeelsplanning - Je bent de schakel tussen de werf, productie en de projectleiders - Je bewaakt de kwaliteit van de werken - u bent mede verantwoordelijk voor de technische en administratieve aspecten van het project - U woont werfvergaderingen bij - Je zorgt voor het aansturen van jouw eigen arbeiders en eventuele onderaannemers - U werkt mee aan de nacalculatie en de werfopvolging - Je rapporteert aan de projectleider

 • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: CELEKO

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

 • Dierenarts met interesse tandheelkunde (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Interesse in diergeneeskundige tandheelkunde? Abaris dierenartsenpraktijk te Wilsele (Leuven) zoekt medewerker die zich hierin verder wil bekwamen om in-house opleiding te verkrijgen.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS. ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS. Leave a respond for ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS. ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS
Location of ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS: DROOGKUIS BUBBELS & CO | Centre d'Action Laïque | Dierenkliniek Anubis | LUXETOUR VERMEULEN | Kemin Pharma Europe BVBA

Other related companies as ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS: DROOGKUIS BUBBELS & CO | Centre d'Action Laïque | Dierenkliniek Anubis | LUXETOUR VERMEULEN | Kemin Pharma Europe BVBA

ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09949188232. Het bedrijf ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS bevindt zich op het adres: RUE DU SENTIER 7; 7610; RUMES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 556,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS op de kaart.

ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, company assigned to the tax number BE09949188232. The company ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS is located at the address: RUE DU SENTIER 7; 7610; RUMES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 556,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS were not found.
The main activity of ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, open positions, location of ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE TRAVAUX RUMOIS, employees, financial statistics.