ENTREPRISE RONDOU ET FILS

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • ENTREPRISE RONDOU ET FILS
Private companiesPersonal Services • ENTREPRISE RONDOU ET FILS

Contactgegevens ENTREPRISE RONDOU ET FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE RONDOU ET FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE RONDOU ET FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-NICOLAS 2; 1420; BRAINE-L'ALLEUD, België

Telefoon (phone): 23848433 (+32-23848433) 23848433 (+32-23848433)

Fax (fax): +32 (50) 967-79-55 +32 (50) 967-79-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE RONDOU ET FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE RONDOU ET FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE RONDOU ET FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE RONDOU ET FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE RONDOU ET FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE RONDOU ET FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE RONDOU ET FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE RONDOU ET FILS
Products information ENTREPRISE RONDOU ET FILS

BTW identificatienummer (tax): BE04625762939
Ondernemingsnummer: 2808349609
Hoofdstad (capital): 384,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 849,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ENTREPRISE RONDOU ET FILS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE RONDOU ET FILS
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE RONDOU ET FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE RONDOU ET FILS
Addition kinds of activities for ENTREPRISE RONDOU ET FILS

2086. Gebottelde en ingeblikte frisdranken | Bottled and canned soft drinks
808299. Home gezondheidszorg, nv | Home health care services, nec
32750203. Orthopedisch gips, gips | Orthopedic plaster, gypsum
35310402. Batching planten, voor aggregaat beton en bulk cement | Batching plants, for aggregate concrete and bulk cement
35310411. Mengers, beton | Mixers, concrete
37130214. Van lichamen | Van bodies
73891402. Auctioneers, tariefbasis | Auctioneers, fee basis

Werken bij ENTREPRISE RONDOU ET FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE RONDOU ET FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE RONDOU ET FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE RONDOU ET FILS. Looking for open vacancies in other companies

 • Technieker Media markt (GANSHOREN)

  Regio: GANSHOREN

  Bedrijf: Synergie Brussel Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant Media markt gelegen te Ganshoren zijn we op zoek naar een technieker die aanwezig is in de winkel. Deze persoon (M/V) moet kennis hebben van soft-en hardware van smartphones, computers en tablets. Het is de bedoeling dat je mensen verderhelpt die allerlei problemen hebben met deze appartatuur. We zijn op zoek naar iemand die gebeten is door hard-en software! Je begint met een interim contract met zicht op een vast contract.

 • Machineoperator 2-ploegen (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere machines.

 • schrijnwerker (HOUTHULST)

  Regio: HOUTHULST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  •De stabiliteit en de afmetingen van de gemaakte producten controleren en aanpassen (afschuren, waterpas maken, ...) •De samenhorende onderdelen voor deuren, trappen en ramen lijmen en mechanisch assembleren (opspannen, vastschroeven, ...) Het beslag bevestigen •De profielen maken Het hout zagen (massief, panelen, ...) De verbindingsstukken en profielen bewerken (vlakken, bijschaven, ...) •Preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren •De zaag- en assemblagemarkeringen aanbrengen of overbrengen op de stukken (werkstukken afschrijven, paren en coderen)

 • Call Agent (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Talentus Herentals

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant te Olen zijn wij op zoek naar een communicatieve Customer Call Agent voor de Benelux. In deze functie heb je een gevarieerd takenpakket.  Je beantwoordt inkomende telefoons en mailverkeer van klanten. Je keurt inkomende klantenorders goed.  Je geeft klantendossiers in. Je hebt affiniteit met technische producten.

 • Onderhoudsmechanieker (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 onderhoudsmechaniekers om te werken in regio Kempen Als onderhoudsmechanieker sta je het preventief onderhoud van machines in een productieomgeving Ook storingen/curatief onderhoud behoort tot jouw takenpakket. Het gaat hier vnl. om mechanische defecten Je werkt autonoom op verplaatsing bij de klanten in jouw regioMechanisch bestaat jouw takenpakket uit: Het monteren, herstellen en uitlijnen van verschillende aandrijvingen Het plaatsen, afregelen, onderhouden en storingen oplossen van pompen of compressoren Herstellingen  uitvoeren, (de)monteren en vervangen van machineonderdelen en lagers Preventief onderhoud en het onderhouden en/of herstellen van pneumatische en hydraulische systemen Ook sta je in voor het opsporen van defecten in een PLC-gestuurde installatie  

 • Application Specialist m/v (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen een team van specialisten komt u terecht in onze serviceafdeling waar u zult instaan voor de telefonische ondersteuning van ons intern ontwikkeld softwarepakket ReCreateX, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT-infrastructuren. Na een intensieve opleidingsperiode wordt u ingezet voor de  begeleiding van projecten.

 • Poetshulp (m/v) Regio Westerlo - Olen - Geel - Herentals (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DCWB

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons kantoor te Westerlo zijn we op zoek naar een poetshulp in dienstenchequeverband. Je taken bestaan uit alledaagse schoomaak zoals: - stof afnemen, stofzuigen, dweilen, ramen wassen,... - wassen en strijken - occasioneel kan gevraagd worden te koken

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Maasmechelen en omgeving.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oostakker solliciteer per sms (OOSTAKKER)

  Regio: OOSTAKKER

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

 • Lijnverantwoordelijke (2 ploegen) (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  Leidinggeven / coachen van een groep productiemedewerkers teneinde een veilige en kwalitatieve operationele uitvoering te borgen. Controleren en opvolgen van de voorbereiding van geplande productieorders. Belangrijkste aanspreekpunt toegewezen productielijn. Staat in voor en bewaken van in-line opleidingsbehoeften. Efficiënte en kwalitatief hoogwaardige uitvoering van productieorders volgens de opgelegde quota en timing. Ondersteunt medewerkers bij uitvoeren van verpakkingsactiviteiten. Organiseren en coördineren van wijzigingen in procedures, werkinstructies en documentatie. Ziet toe op de productiviteit en bezetting van de medewerkers. Borgen van een kwalitatief productieproces door sporadische kwaliteitscontroles. Borgen van de orde en netheid van de werkplek, machines, hulpmiddelen en productieruimte(s). Onderzoeken en opvolgen van afwijkingen. Initieert en draagt zorg voor de uitvoer van toegewezen projecten en draagt actief bij aan continue verbetering. Kort opvolgen van de aangegeven prioriteiten. Verantwoordelijk voor de in-proces-controles (IPC). Draagt actief bij aan veiligheid, betrokkenheid, kwaliteitsbewustzijn en werksfeer.

 • Mixed-Signal Design Engineer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Start bij het ON Semiconductor mixed-signal ASIC design team en help ons om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Uw carrière zal bestaan uit tal van interessante en gevarieerde uitdagingen, in een hoogtechnologische omgeving en met een sterke focus op kwaliteit. De grote meerderheid van de ASIC projecten lopende in het ontwerpcentrum zijn gericht op toepassingen in de automobielsector, wat high voltage low power mixed-signal technologieën impliceert. Als ontwerper zal je deel uitmaken van een multifunctioneel product ontwikkelingsteam onder leiding van een projectleider. Je zal werken aan het ontwerp van analoge cellen en aan de topmontage van deze aan de ASIC-analoge subsystemen. Taken zijn gevarieerd: Voorstudie, ontwerp, verificatie, documentatie, presentaties aan het team en aan klanten, groot raakvlak met de digitale ontwerpers, testingenieurs helpen met de software en hardware ontwikkelingstesten, geldigheidscontroles op de silicium prototypes uit de labmetingen.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE RONDOU ET FILS in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE RONDOU ET FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE RONDOU ET FILS. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE RONDOU ET FILS. ENTREPRISE RONDOU ET FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE RONDOU ET FILS. Leave a respond for ENTREPRISE RONDOU ET FILS. ENTREPRISE RONDOU ET FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE RONDOU ET FILS op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE RONDOU ET FILS
Location of ENTREPRISE RONDOU ET FILS on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE RONDOU ET FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE RONDOU ET FILS ENTREPRISE RONDOU ET FILS: FLAELTERMAN BVBA | VELGHE J | HENRI MERTENS | H?TEL MOSA | CLARYSSE KANTOOR

Other related companies as ENTREPRISE RONDOU ET FILS: FLAELTERMAN BVBA | VELGHE J | HENRI MERTENS | H?TEL MOSA | CLARYSSE KANTOOR

ENTREPRISE RONDOU ET FILS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE RONDOU ET FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04625762939. Het bedrijf ENTREPRISE RONDOU ET FILS bevindt zich op het adres: RUE SAINT-NICOLAS 2; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 384,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 849,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISE RONDOU ET FILS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE RONDOU ET FILS is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE RONDOU ET FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE RONDOU ET FILS, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE RONDOU ET FILS op de kaart.

ENTREPRISE RONDOU ET FILS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE RONDOU ET FILS, company assigned to the tax number BE04625762939. The company ENTREPRISE RONDOU ET FILS is located at the address: RUE SAINT-NICOLAS 2; 1420; BRAINE-L'ALLEUD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 384,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 849,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISE RONDOU ET FILS were not found.
The main activity of ENTREPRISE RONDOU ET FILS is Personal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE RONDOU ET FILS is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE RONDOU ET FILS, open positions, location of ENTREPRISE RONDOU ET FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE RONDOU ET FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE RONDOU ET FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE RONDOU ET FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE RONDOU ET FILS, employees, financial statistics.