ENTREPRISE GOLENVAUX

Contactgegevens ENTREPRISE GOLENVAUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE GOLENVAUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE GOLENVAUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CENTENAIRE 39; 5575; GEDINNE, België

Telefoon (phone): 61588668 (+32-61588668) 61588668 (+32-61588668)

Fax (fax): +32 (57) 514-94-40 +32 (57) 514-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE GOLENVAUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE GOLENVAUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE GOLENVAUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE GOLENVAUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE GOLENVAUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE GOLENVAUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE GOLENVAUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE GOLENVAUX
Products information ENTREPRISE GOLENVAUX

BTW identificatienummer (tax): BE05948242187
Ondernemingsnummer: 1730316162
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in ENTREPRISE GOLENVAUX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE GOLENVAUX
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE GOLENVAUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE GOLENVAUX
Addition kinds of activities for ENTREPRISE GOLENVAUX

362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
945104. Administratie van veteranenzaken, niveau van overheid | Administration of veterans' affairs, level of government
20849901. Wijnkelders, gebonden: bezig met mengende wijnen | Wine cellars, bonded: engaged in blending wines
22111114. Tentage | Tentage
30520204. Stofzuigerslang, kunststof | Vacuum cleaner hose, plastic
34960105. Grillen en grillewerk, geweven draad | Grilles and grillework, woven wire

Werken bij ENTREPRISE GOLENVAUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE GOLENVAUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE GOLENVAUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE GOLENVAUX. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR 2 PLOEGEN/NACHT (M/V) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machinebediener zal je de verantwoordelijkheid krijgen over het productieproces op een verwerkingslijn. Als kwaliteitsbewuste medewerker draag je collegialiteit en veiligheid hoog in het vaandel.

 • Werkplaatsverantwoordelijke (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een werkplaatsverantwoordelijke.

 • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Stabroek - Hoevenen (STABROEK)

  Regio: STABROEK

  Bedrijf: DIENSTENTHUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

 • Jobstudenten zondagwerk +18 (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

 • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

 • Student Klantendienst (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Je taken zullen bestaan uit: uitgaande telefoongesprekken waarbij je contact opneemt met bestaande KBC-klanten je informeert de klant oa over de impact van de nieuwe GDPR-wetgeving je registreert op een correcte manier de gesprekresultaten in onze systemen je doet niet aan televerkoop

 • BEWAKINGSAGENT(E) WEEKENDWERKER | Langemark (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: G4S

  Type: Vaste Job

  Kom voor G4S werken, de wereldleider en Belgische nummer 1 in privé-beveiligingsdiensten en bouw mee aan ons succes. We zijn een stabiele groep die meer dan 6000 werknemers telt in België. De beste beveiligingsoplossingen, uitstekende referenties en een stabiele structuur vormen onze beste troeven om een geslaagde carrière uit te bouwen. Voor onze klant te Langemark zijn we dringend op zoek naar een Industrial Guard met administratieve vaardigheden. Je voert er verschillende administratieve taken uit in combinatie met bewakingsopdrachten. Als Industrial Guard werk je in een industriële omgeving zoals fabrieken, opslagbedrijven, havens, kerncentrales, enz. Afhankelijk van de werkomgeving zijn er specifieke opleidingen voorzien. Je taak is vooral gericht naar het bewaken van personen, uitrustingen en goederen om aldus risico’s te vermijden en de continuïteit van het productieproces te verzekeren. Uurregeling: - zaterdag 22u00-06u00 - zondag 14u00 - 22u00

 • Chauffeur distributie (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Om de logistieke dienst van onze klant in Aalter te versterken zijn we op zoek naar een chauffeur C-CE. De functie: - Op basis van een ladinglijst bepaal je een efficiënte route - Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van goederen bij de klanten - Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen - Je hebt aandacht voor de eigen veiligheid en van anderen

 • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

  Regio: BELSELE

  Bedrijf: BMB | Van den Broeck

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

 • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

  Regio: SPIERE-HELKIJN

  Bedrijf: AVS SPINNING

  Type: Vaste Job

  Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

 • Service Technieker (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een internationaal bedrijf dat marktleider is op vlak van verwarmings- en klimaatsystemen. Samen met hen gaan wij op zoek naar een service technieker. Als service technieker sta je in voor het uitvoeren van onderhoud en herstellingen van verwarmingstoestellen(radiatoren) en ventilatiesystemen. Jouw klanten zijn particulieren. Je collega's sturen je dagelijks de planning toe, waarna je van thuis uit vertrekt om de opdrachten uit te voeren. In functie van de facturatie stel je dagelijks servicerapporten op, en bestel je de nodige materialen bij. Op die manier zorg je ervoor dat de service wagen up to date blijft. De materialen haal éénmaal per week op bij het bedrijf.

 • Advocaat Burgerlijk Recht (min. 1 jaar ervaring), kantoor Kessel (KESSEL)

  Regio: KESSEL

  Bedrijf: VERBIST ADVOCATEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Verbist Advocatuur zoekt een (junior) advocaat-generalist met een brede interesse in het burgerlijk recht, het aansprakelijkheidsrecht en het goederenrecht, voor een duurzame versterking van haar team. Je behandelt onze kantoordossiers van A tot Z, zowel bij het adviseren, het onderhandelen als het procederen speel jij een belangrijke rol; Je hebt op regelmatige wijze rechtstreeks contact met de cliënten; Wanneer een dossier gepleit moet worden, word je hiervoor zelfstandig of in team ingezet; Je werkt je in verschillende materies in en houdt de relevante wetgeving en rechtspraak nauwgezet bij; Je draagt de expertise van het kantoor uit door (afhankelijk van jouw interesse en ervaring) opleidingen te geven, gespecialiseerde evenementen bij te wonen of rechtsleer te publiceren.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE GOLENVAUX in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE GOLENVAUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE GOLENVAUX. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE GOLENVAUX. ENTREPRISE GOLENVAUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE GOLENVAUX. Leave a respond for ENTREPRISE GOLENVAUX. ENTREPRISE GOLENVAUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE GOLENVAUX op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE GOLENVAUX
Location of ENTREPRISE GOLENVAUX on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE GOLENVAUX

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE GOLENVAUX ENTREPRISE GOLENVAUX: Duchêne G | K. BAUDEWYN | ECOLE J.-B. HERMAND | Breugelhof | FEDERALE POLITIE

Other related companies as ENTREPRISE GOLENVAUX: Duchêne G | K. BAUDEWYN | ECOLE J.-B. HERMAND | Breugelhof | FEDERALE POLITIE

ENTREPRISE GOLENVAUX is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE GOLENVAUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948242187. Het bedrijf ENTREPRISE GOLENVAUX bevindt zich op het adres: RUE DE LA CENTENAIRE 39; 5575; GEDINNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISE GOLENVAUX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE GOLENVAUX is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE GOLENVAUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE GOLENVAUX, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE GOLENVAUX op de kaart.

ENTREPRISE GOLENVAUX is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE GOLENVAUX, company assigned to the tax number BE05948242187. The company ENTREPRISE GOLENVAUX is located at the address: RUE DE LA CENTENAIRE 39; 5575; GEDINNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISE GOLENVAUX were not found.
The main activity of ENTREPRISE GOLENVAUX is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE GOLENVAUX is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE GOLENVAUX, open positions, location of ENTREPRISE GOLENVAUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE GOLENVAUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE GOLENVAUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE GOLENVAUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE GOLENVAUX, employees, financial statistics.