ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE
Private companiesGeneral Merchandise Stores • ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE

Contactgegevens ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA GARE 1; 7012; MONS, België

Telefoon (phone): 65794747 (+32-65794747) 65794747 (+32-65794747)

Fax (fax): +32 (15) 697-37-16 +32 (15) 697-37-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE
Products information ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE

BTW identificatienummer (tax): BE01804748535
Ondernemingsnummer: 6659332275
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 780,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE
Addition kinds of activities for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE

31619903. Camera draagtassen | Camera carrying bags
37249915. Turbines, vliegtuig type | Turbines, aircraft type
38430112. Boren, tandheelkunde | Drills, dental
38430114. Ovens, laboratorium, tandheelkunde | Furnaces, laboratory, dental
39610104. Kettingen, behalve edelmetaal | Necklaces, except precious metal
87429906. Productiviteitsverbetering consultant | Productivity improvement consultant

Werken bij ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE met kooiaap (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant uit de houtsector zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Je zal 's morgens vertrekken tussen 5 en 7, afhankelijk van de rit die je dient te doen. Je regio is Limburg en Kempen bij de klanten lost de goederen bij de klanten aan de hand van een Kooiaap. Verder zal je werkdag rond 18 uur eindigen. Dit is afhankelijk van de planning.

 • monteur sanitair (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren monteur met elektrische kennis  Je zal instaan voor het plaatsen van sanitaire toestellen, elektrische installaties, hvac, verwarming, ... 

 • Mechanieker (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant gelegen te Tongeren zijn wij op zoek naar een mechanieker (m/v): Je voert onderhoud en herstellingen uit aan opleggers, verreikers en heftrucks Na verloop van tijd ga je ook  dépannages verrichten 

 • Metser met ervaring (LANGEMARK)

  Regio: LANGEMARK

  Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

 • Huishoudhulp/poetshulp regio Eke-Nazareth-De Pinte (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: PWA/DCO

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

 • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: PUUUR AALTER

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudhulp Boechout 10u/week (BOECHOUT)

  Regio: BOECHOUT

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor een jong gastgezin wonende te Boechout zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 10u/week. Doordat je bijna dagelijks bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die het huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

 • ENTHOUSIASTE STUDENT: 3 ZATERDAGEN BESCHIKBAAR (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  Onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een enthousiaste sociale persoon nodig!  De bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 01/12 flyers uitdeelt!   

 • Contract Manager Noise (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Vinçotte

  Type: Vaste Job

  Na een theoretische en praktische opleiding beheer je als Contract Manager je projecten van A tot Z: dit gaat van het uitvoeren van de geluidsmetingen, het verwerken van de meetgegevens inclusief interpretatie van de gegevens in functie van de wetgeving en/of normen tot het uitvoeren van simulaties. Op basis van dit alles formuleer je dan een advies naar je klanten. De projecten situeren zich binnen diverse domeinen zoals opdrachten met betrekking tot bouwakoestiek, omgevingsgeluid (windturbines, industrie, verkeer…), geluid veroorzaakt door machines evenals metingen op de arbeidsplaats en dit zowel via een preventieve aanpak als remediêrend. In een latere fase zal je betrokken worden bij het uitvoeren van impactstudies, milieueffectrapporten en saneringsstudies (voor de discipline geluid). Tenslotte is het de bedoeling dat je zelfstandig een aantal klanten/contracten beheert, inclusief het opstellen van offertes en de commerciële contacten met de klanten.

 • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Aarschot (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: WGK Diest

  Type: Vaste Job

  De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Aarschot bestaat uit gemeenten Aarschot, Begijnendijk en Tremelo.

 • People & Technology - .NET Developer (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  People & Technology est à la recherche d'un Developer .NET avec minimum 5 ans d'expérience pour un de ses clients situé à Bruxelles.     Mission    Développement d'applications .NET ainsi que la maintenance évolutive et corrective des applications.   C'est-à-dire... Comprendre les analyses fonctionnelles et techniques et les traduire en un code efficace. Programmation Orienté Objet et fonctionnelle.  Conception et développement d'interfaces utilisateurs professionnelles. Respecter le concept architectural applicatif et technique instauré dans l'entreprise préalablement validée par le comité des architectes d'entreprise. Prise en charge des spécifications techniques des projets. Et surtout...   Travailler en équipe!     Pour plus de détails : Programming Language : C #, MVC, MVVM, WCF, Angular. Platform : .NET. DB: SQL, SQL Server. Entity Framework Web Tools : HTML, CSS, XML , Angular, JQuery, JSON Web Server : IIS Microsoft Framework : Framework 4.x. IDE :Visual Studio 2015 + Tests unitaires.  Méthodologies et Technologie Agile, Scrum UML et RUP Langues : FR/NL - NL/FR + ENG     Vous avez envie de relever ce challenge ? N'attendez plus et postulez en appuyant sur le bouton ci-dessous..

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE. ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE. Leave a respond for ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE. ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE
Location of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE: DAGCENTRUM DON BOSCO | MEULEMAN & ZOON BVBA | Dorelle | MARC NEVE | Lenaerts C

Other related companies as ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE: DAGCENTRUM DON BOSCO | MEULEMAN & ZOON BVBA | Dorelle | MARC NEVE | Lenaerts C

ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01804748535. Het bedrijf ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE bevindt zich op het adres: PLACE DE LA GARE 1; 7012; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 780,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE is Algemene Merchandise Stores, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE op de kaart.

ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, company assigned to the tax number BE01804748535. The company ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE is located at the address: PLACE DE LA GARE 1; 7012; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 780,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE were not found.
The main activity of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE is General Merchandise Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, open positions, location of ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE DE CONSTRUCTION CAPSTONE, employees, financial statistics.