ENTREPRISE BAERT

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • ENTREPRISE BAERT

Contactgegevens ENTREPRISE BAERT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE BAERT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE BAERT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-FIACRE 72; 7134; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64369550 (+32-64369550) 64369550 (+32-64369550)

Fax (fax): +32 (57) 713-96-27 +32 (57) 713-96-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE BAERT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE BAERT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE BAERT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE BAERT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE BAERT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE BAERT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE BAERT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE BAERT
Products information ENTREPRISE BAERT

BTW identificatienummer (tax): BE09197174072
Ondernemingsnummer: 8614624023
Hoofdstad (capital): 595,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 532,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in ENTREPRISE BAERT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE BAERT
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE BAERT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE BAERT
Addition kinds of activities for ENTREPRISE BAERT

14990500. Talc mining | Talc mining
20150600. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
26760105. Handdoeken, papier: gemaakt van gekocht papier | Towels, paper: made from purchased paper
27540305. Souvenirkaarten: gravure printing | Souvenir cards: gravure printing
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
38210102. Centrifuges, laboratorium | Centrifuges, laboratory

Werken bij ENTREPRISE BAERT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE BAERT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE BAERT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE BAERT. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • transportplanner (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een bedrijf actief in de bouwsector, zijn wij op zoek naar een transportplanner (M/V): Je staat in voor de coördinatie en planning van de leveringen bij de klanten binnen de beloofde levertermijnen. Je stelt hiervoor de transportschema’s op voor onze 5 vrachtwagens. Je lost eventuele problemen op met de nodige creativiteit en doorzettingsvermogen. Hiervoor heb je vaak contact met klanten, werfleiders, chauffeurs, transporteurs en natuurlijk je collega’s.  

 • CHAUFFEUR CE (BORNEM)

  Regio: BORNEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als chauffeur krijg je heel wat taken toegewezen: Je vertrekt vanuit Bornem. Je transporteert stukgoed op paletten. Laden en lossen doe je met een transpalet. Je werkt tussen 10 en 12u per dag. Je rijdt in de BE NE LUX. Je rijdt met volle vrachten en maakt MAX 7 stops per dag

 • Technisch vertegenwoordiger (ZONNEBEKE)

  Regio: ZONNEBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je komt bij voorkeur uit de sector en heeft de nodige ervaring op zak hetzij door plaatsing van de buitenschrijnwerk door technisch tekenaar of door een eerdere verkoopgeschiedenis. Je staat in voor de opmaak van offertes en de opvolging ervan klantenbezoek en opmeting van het aangeboden product.

 • Monteur industriebouw (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als monteur industriebouw zoeken we een kandidaat met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit: je bent samen met de ploeg verantwoordelijk voor het plaatsen van geprefabriceerde betonstructuren en structuurelementen in staal je werkt onder toezicht van een werfleider je treft de nodige veiligheidsmaatregelen zowel voor jezelf als voor de andere arbeiders.

 • Administratief medewerker klantendienst (KORTEMARK)

  Regio: KORTEMARK

  Bedrijf: ASAP IEPER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als administratief bediende sta je in voor volgende taken: - Opname van de binnenkomende bestellingen alsook de opvolging ervan - Klanten te woord staan en helpen, dit zowel telefonisch als via mail - Allround administratieve taken Je staat hierbij in nauw contact met de productieafdeling.

 • Student verkoper ONLY Kortrijk (Ringlaan) (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  ONLY KORTRIJK (Ringlaan) IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van ONLY? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij ONLY prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden. Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Stage IT (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

 • Customer service medewerker met ervaring binnen FMCG (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VIO-HR

  Type: Vaste Job

  Voor een gevestigde waarde binnen de FMCG zijn wij op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker die reeds over een gelijkaardige ervaring beschikt binnen een keten of fast moving consumer goods. Je zal als customer service medewerker instaan voor: orderverwerking van A tot Z orderopvolging facturatie voorbereiding van promotionele acties opvolging naar klanten toe van de promoties stimulatie van verkoop (upselling) klachtenopvolging ... Beschik jij over de juiste ervaring en heb jij een zeer goede talenkennis Nederlands, Frans en Engels? Stuur dan jouw CV naar [email protected] ! Bedrijfsprofiel: VIO HR biedt een totaalconcept inzake selectie en rekrutering van bedienden. Wij hebben contacten met diverse bedrijven en organisaties in jouw regio waardoor we heel wat vacatures op jouw niveau kunnen aanbieden. Het is onze missie om je een job aan te bieden die 100% past bij jouw wensen en ambities. Een job waar je écht gelukkig van wordt! Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige, gedreven HR Consultants.

 • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

 • Thuisverpleegkundige (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: THUISVERPLEEGKUNDE MARTINE & PARTNERS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij hebben een boeiende job voor jou! Bij ons team kan je als verpleegkundige een boeiende werkervaring opdoen. Nauw contact met je patiënten, goede begeleiding door ervaren collega’s, rustige verplaatsingen op landelijke wegen, een leuke sfeer … Misschien wordt dit wel jouw eerste stap naar een carrière in de thuisverpleging! We bieden jou: · Een aantrekkelijk, uiterst competitief loon. · Een boeiende job in een dynamisch en professioneel team. De eerste 2 dagen gaat een verpleegkundige met jou mee op dienst. Zij blijft jouw eerste aanspreekpunt.

 • Kinesiste (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: NRGcare

  Type: Zelfstandige activiteit

  Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE BAERT in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE BAERT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE BAERT. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE BAERT. ENTREPRISE BAERT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE BAERT. Leave a respond for ENTREPRISE BAERT. ENTREPRISE BAERT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE BAERT op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE BAERT
Location of ENTREPRISE BAERT on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE BAERT

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE BAERT ENTREPRISE BAERT: BERNARD LIETAER | Goldschmitz | Van Den Brande Hair & Beauty Center | K.I.-MEER | Leyseele F

Other related companies as ENTREPRISE BAERT: BERNARD LIETAER | Goldschmitz | Van Den Brande Hair & Beauty Center | K.I.-MEER | Leyseele F

ENTREPRISE BAERT is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE BAERT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09197174072. Het bedrijf ENTREPRISE BAERT bevindt zich op het adres: RUE SAINT-FIACRE 72; 7134; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 595,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 532,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTREPRISE BAERT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE BAERT is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE BAERT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE BAERT, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE BAERT op de kaart.

ENTREPRISE BAERT is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE BAERT, company assigned to the tax number BE09197174072. The company ENTREPRISE BAERT is located at the address: RUE SAINT-FIACRE 72; 7134; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 595,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 532,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ENTREPRISE BAERT were not found.
The main activity of ENTREPRISE BAERT is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE BAERT is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE BAERT, open positions, location of ENTREPRISE BAERT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE BAERT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE BAERT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE BAERT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE BAERT, employees, financial statistics.