ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES
Private companiesTransportation by Air • ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES

Contactgegevens ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES ROCHERS 4; 6780; MESSANCY, België

Telefoon (phone): 63216843 (+32-63216843) 63216843 (+32-63216843)

Fax (fax): +32 (57) 517-66-52 +32 (57) 517-66-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES
Products information ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES

BTW identificatienummer (tax): BE02546051025
Ondernemingsnummer: 2288696289
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 231,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES
(Get full report from official database of BE for ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES
Addition kinds of activities for ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES

358501. Airconditioning apparatuur, compleet | Air conditioning equipment, complete
594399. Kantoorartikelen, nec | Stationery stores, nec
14790400. Minerale mijnbouw van kunstmest | Fertilizer mineral mining
32310101. Kerstboom ornamenten: gemaakt van gekocht glas | Christmas tree ornaments: made from purchased glass
33150304. Hangers (kledingstuk), draad | Hangers (garment), wire
34620000. Ijzer en staal smeedstukken | Iron and steel forgings
37140112. Brandstofpompen, motorvoertuig | Fuel pumps, motor vehicle
42260103. Whisky warehousing | Whiskey warehousing
87480000. Bedrijfsadvies, nv | Business consulting, nec
89990203. Gebrandschilderd glas | Stained glass art

Werken bij ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

 • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: Start People Aalst LA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

 • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

 • POLYVALENT OPERATOR 2 PLOEGEN (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag in een goeddraaiende textielfirma en je zal polyvalent in de productie worden ingezet. Je start in een functie als operator en verpakker van de eindproducten. Het is de bedoeling dat je ook andere functies aangeleerd krijgt, zodat je polyvalent op elke machine kan werken. Je komt terecht in een warme omgeving in een productieruimte en je zal in 2 ploegen aan de slag gaan.

 • Expeditiemedewerker m/v/x (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons te Opglabbeek, zijn we nog op zoek naar expeditiemedewerk(st)ers. - Je staat in voor het klaarzetten van goederen aan de hand van een stapelaar. - Je helpt bij het laden en lossen van vrachtwagens

 • Huishoudhulp regio Landen (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: TRIXXO HOME SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Brussegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BRUSSEGEM)

  Regio: BRUSSEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Peer centrum / Grote-Brogel (GROTE-BROGEL)

  Regio: GROTE-BROGEL

  Bedrijf: Sthep

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

 • Student Tuinarbeider (HOEILAART)

  Regio: HOEILAART

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student? Heb je groene vingers? Zin om als tuinarbeider te werken in Hoeilaart? Wij zoeken nog één of meerdere studenten die enthousiast zijn om te werken als tuinarbeider (gras maaien, onkruid uitdoen, snoeiafval opruimen, ...). Werkuren: 6u30 - 15u.

 • Jobstudent verkoop (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: ASAP TONGEREN

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het draaiende houden van de winkel. Bedienen van klanten, kassaverrichtingen en aanvullen van de rekken horen onder andere tot het takenpakket.

 • Verkoper/Verkoopster (student) (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Tempo-Team

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, een kledingzaak gelegen te Groot-Bijgaarden, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die zich wekelijks kan vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Jouw taken: Kassawerk: - klanten onthalen - betalingen afrekenen - retours behandelen - klanten hun vragen identificeren en beantwoorden Paskamers: - kleding aannemen - kledingstukken wisselen - klanten adviseren Werkuren: 10 uur tot 18 uur

 • Tekenaar/ontwerper (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: COMETAL

  Type: Vaste Job

  Meewerken met het verwerken van al de dossiers die de studiedienst moet behandelen. De aanvraag van de klant inzichtelijk vertalen naar een interne dossieropbouw. De vraagstelling conceptueel analyseren. Op basis van het ontwerp van de klant een bekistingsplan opmaken met modulaire systeembekisting of bekisting op maat ontwerpen. Bekisting op maat eerst conceptueel uitwerken en na de toekenning van de opdracht verder tot in detail uitwerken. U maakt hiervoor gebruik van Autocad, Inventor, Vault, ESA PT, MS Office, … Technische calculaties, prijs calculaties en nacalculaties opmaken. Offerte en eventueel bijhorende commerciële en technische documenten opmaken. Wanneer de offerte een order wordt, de werkvoorbereiding, productieplannen, … opmaken. Het verloop van het project zowel in planning, kwaliteit als budget opvolgen. Fungeren als eerste contactpersoon voor technische vragen van ons commercieel team in Frankrijk. Ondersteuning bieden aan de vertegenwoordigers bij onderhandelingen met de klanten. Bij technisch moeilijke projecten de klant en vertegenwoordiger bijstaan in raad en daad. Verbeteringen aanbrengen op huidige producten (R&D). Bereid zijn om op verplaatsing te gaan. Administratie verzorgen die eigen is aan de afdeling. Uitwerken van nieuwe ideeën, nieuwe systemen en nieuwe mogelijkheden. De tijdsbesteding per taak kan zeer sterk verschillen over te tijd.

Zoek naar antwoorden van ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES in sociale netwerken
Look for responds of ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES. Laat een reactie achter voor ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES. ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES. Leave a respond for ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES. ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES op de google maps. Adres en contacten ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES
Location of ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES on the google maps. Address and contacts of ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES: B.B.C. SAINT-SERVAITOISE | Berox | NOEL VANDERERVEN | NANCY LUYPAERTS | KOEN VAN POUCKE

Other related companies as ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES: B.B.C. SAINT-SERVAITOISE | Berox | NOEL VANDERERVEN | NANCY LUYPAERTS | KOEN VAN POUCKE

ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02546051025. Het bedrijf ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES bevindt zich op het adres: RUE DES ROCHERS 4; 6780; MESSANCY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 231,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, openstaande posities, locatie van ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES op de kaart.

ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, company assigned to the tax number BE02546051025. The company ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES is located at the address: RUE DES ROCHERS 4; 6780; MESSANCY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 231,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES were not found.
The main activity of ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES is not available. You also can look at reviews of ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, open positions, location of ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTR.ZACCAGNINI & JACQUES, employees, financial statistics.