EMMANUEL PEETERS

Contactgegevens EMMANUEL PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EMMANUEL PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

EMMANUEL PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DOORNENSTRAAT 8; 2490; BALEN, België

Telefoon (phone): 14300676 (+32-14300676) 14300676 (+32-14300676)

Fax (fax): +32 (67) 842-84-38 +32 (67) 842-84-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EMMANUEL PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EMMANUEL PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EMMANUEL PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EMMANUEL PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EMMANUEL PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EMMANUEL PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EMMANUEL PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EMMANUEL PEETERS
Products information EMMANUEL PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE08538269042
Ondernemingsnummer: 1338653564
Hoofdstad (capital): 682,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 129,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in EMMANUEL PEETERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EMMANUEL PEETERS
(Get full report from official database of BE for EMMANUEL PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor EMMANUEL PEETERS
Addition kinds of activities for EMMANUEL PEETERS

508702. Was- en stomerijapparatuur en benodigdheden | Laundry and dry cleaning equipment and supplies
729905. Facility verhuur en feestplanning diensten | Facility rental and party planning services
22980102. Kabel, vezel | Cable, fiber
28330107. Sulfa drugs | Sulfa drugs
31619902. aktetassen | Briefcases
34790206. Coating van metalen met silicium | Coating of metals with silicon
36740203. Magnetisch bellen geheugen apparaat | Magnetic bubble memory device
38269911. Partikelgrootte analysatoren | Particle size analyzers
72519900. Schoenreparatie en shoeshine parlors, nec | Shoe repair and shoeshine parlors, nec

Werken bij EMMANUEL PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EMMANUEL PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EMMANUEL PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EMMANUEL PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier met hoge-orderpick attest (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant XPO logistics te Genk zijn we dringend op zoek naar 3 magazijniers met een hoge-orderpick attest om te werken in twee ploegen.

 • Service Delivery Support (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat zijn uw taken : Binnen het departement “service delivery support” ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de service delivery afdeling. Dit betekent dat je onder andere facturen controleert en verwerkt, levertermijnen en vervangwagens opvolgt, nieuwe wagens inschrijft en hun nummerplaten verstuurt, mailboxen beheert en verkeersovertredingen behandelt.

 • Creatieve schrijnwerker (m/v) (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Xtra-interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant, een reclamebedrijf in de regio Mechelen,zijn we op zoek naar een creatieve schrijnwerker (m/v). We zijn op zoek naar een schrijnwerker die: - zelfstandig meubels en andere houten constructies kan maken op basis van technische tekeningen - mee nadenkt over creatieve oplossingen bij de aanmaak van structuren - veilig een stand, decor of meubel maken - het atelier ordelijk houdt - een rijbewijs B heeft

 • Huishoudhulp met dienstencheques in Beernem-Oostkamp (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

 • Schoonmaker / schoonmaakster bij particulieren (WELLEN)

  Regio: WELLEN

  Bedrijf: PWA WELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en het opruimen van particuliere woningen. Je past diverse technieken toe voor het schoonmaken zoals afstoffen, stofzuigen, ramen kuisen, e.d. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in de aanwezigheid van de bewoner(s). Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je ben vriendelijk en flexibel naar zowel de klanten als je werkgever.

 • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Merchtem/Meise (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.   Je zal voornamelijk naar klanten gaan in regio Merchtem en Meise.

 • student horeca - keuken (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een gevarieerde job als student in de regio van Deinze? Je wil in de horeca aan de slag en dit liefst in de keuken? Dan is deze studentenjob iets voor jou! Voor een eethuis te Deinze zijn wij op zoek naar student keukenmedewerkers, voor zowel tijdens de werkweek als in het weekend. Jouw belangrijkste taken zijn: borden dresseren opwarmen van bereide maaltijden salades & dessert maken keuken op orde houden & reinigen kleinere gerechten bereiden

 • STUDENT: Onthaal/inschrivingen voor beurs in Kortkrijk 25/11 tem 27/11 M/V (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar studenten om de inschrijvingen via Ipad in goede banen te leiden. Mensen informeren en verder helpen bij de inschrijving. -> Expo Interpom te Kortrijk (aardappel- en groenteexpo) VG.943/buosa

 • Kinderpsycholoog Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek • je verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa Leuven • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofd- of bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

 • Flexijob horecamedewerker (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: SAUNATE

  Type: Flexijob

  Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van EMMANUEL PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of EMMANUEL PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor EMMANUEL PEETERS. Laat een reactie achter voor EMMANUEL PEETERS. EMMANUEL PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EMMANUEL PEETERS. Leave a respond for EMMANUEL PEETERS. EMMANUEL PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EMMANUEL PEETERS op de google maps. Adres en contacten EMMANUEL PEETERS
Location of EMMANUEL PEETERS on the google maps. Address and contacts of EMMANUEL PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come EMMANUEL PEETERS EMMANUEL PEETERS: ADMIN. DIRECTE BELAST. | NORDEX DEUREN | Alphascreen SA | MAISON JEUNES VERMEULEN | DIMMA - BENELUX

Other related companies as EMMANUEL PEETERS: ADMIN. DIRECTE BELAST. | NORDEX DEUREN | Alphascreen SA | MAISON JEUNES VERMEULEN | DIMMA - BENELUX

EMMANUEL PEETERS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EMMANUEL PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08538269042. Het bedrijf EMMANUEL PEETERS bevindt zich op het adres: DOORNENSTRAAT 8; 2490; BALEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 682,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 129,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EMMANUEL PEETERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EMMANUEL PEETERS is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EMMANUEL PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EMMANUEL PEETERS, openstaande posities, locatie van EMMANUEL PEETERS op de kaart.

EMMANUEL PEETERS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is EMMANUEL PEETERS, company assigned to the tax number BE08538269042. The company EMMANUEL PEETERS is located at the address: DOORNENSTRAAT 8; 2490; BALEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 682,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 129,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Woningbouw. Products created in EMMANUEL PEETERS were not found.
The main activity of EMMANUEL PEETERS is Insurance Agents, Brokers and Service, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of EMMANUEL PEETERS is not available. You also can look at reviews of EMMANUEL PEETERS, open positions, location of EMMANUEL PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EMMANUEL PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EMMANUEL PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EMMANUEL PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EMMANUEL PEETERS, employees, financial statistics.