ELLEBOUDT

Contactgegevens ELLEBOUDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELLEBOUDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELLEBOUDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES MARAIS 49; 1360; PERWEZ, België

Telefoon (phone): 10889500 (+32-10889500) 10889500 (+32-10889500)

Fax (fax): +32 (82) 193-71-78 +32 (82) 193-71-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELLEBOUDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELLEBOUDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELLEBOUDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELLEBOUDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELLEBOUDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELLEBOUDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELLEBOUDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELLEBOUDT
Products information ELLEBOUDT

BTW identificatienummer (tax): BE06587646484
Ondernemingsnummer: 3872650146
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 770,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in ELLEBOUDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELLEBOUDT
(Get full report from official database of BE for ELLEBOUDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELLEBOUDT
Addition kinds of activities for ELLEBOUDT

326904. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
804999. Kantoren van gezondheidspraktijken, nec | Offices of health practitioners, nec
09129901. Bluefish, vangen van | Bluefish, catching of
30890212. Lampen en tinten, kunststoffen | Lamp bases and shades, plastics
34990302. Ladders, draagbaar: metaal | Ladders, portable: metal
37140204. Kogelgewricht, motorvoertuig | Ball joints, motor vehicle
75420000. wasstraten | Carwashes
96419900. Regulering van de landbouwmarketing, nv | Regulation of agricultural marketing, nec

Werken bij ELLEBOUDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELLEBOUDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELLEBOUDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELLEBOUDT. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

 • dakwerker schuine daken (RAMSDONK)

  Regio: RAMSDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Ramsdonk zijn we opzoek naar een dakwerker voor platte daken voor deze vacature ziet het talenpakket er als volgt uit: je kan plannen interpreteren je kan het dak uitzetten en uitlijnen verzorgde afwerking van de rand de nok de noordbogen en kilgoten je maakt aansluiting met dakramen en dakkapellen en dicht dak doorvoeringen je maakt en plaatst dakgoten en afvoersystemen voor het regenwater je monteert en demonteert stellingen ladders en veiligheidsvoorzieningen ervaring met zink en loot en EPDM is zeer belangrijk

 • Service Coördinator m/v (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Start People Aalst

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als servicecoördinator krijg je een aantal (grote) klantenaccounts toegewezen die je technisch-commercieel van A tot Z beheert en opvolgt. Dit houdt in dat je vanop onze binnendienst de klanten en onze techniekers technische (telefonische) ondersteuning biedt bij interventies en problemen. Concreet betekent dit dat je na een professionele analyse een oplossing uitwerkt en die onder de vorm van een offerte aanbiedt en toelicht aan de klant. Je zoekt hierbij naar duurzame methoden waarbij de behoeften van de klant centraal staan. Bij de organisatie van de interventie zorg je voor de nodige materialen en regel je in samenspraak met de planning de aanwezigheid van de techniekers. Je zorgt hierbij ook steeds voor een duidelijke communicatie naar alle betrokken partijen. Je schrikt er niet voor terug de uitgevoerde werken steeds met een kritisch oog te bekijken en hierover gericht feedback te geven aan de collega’s. Daarbovenop werk je als servicecoördinator ook actief mee aan het opstellen van procedures en het uitwerken van technische richtlijnen.

 • Ondersteuning installateur zonnepanelen - Regio Kempen - Voltijds - optie vast (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, actief in de elektriciteitssector, zijn wij op zoek naar een installateur zonnepanelen regio Kempen. Je werkt voltijds, namelijk 38 uur per week. Je takenpakket omvat: Aansluiten van zekeringkasten en het nakijken ervan Installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken Opmaken van elektrische schema's Fout-opsporing

 • Technieker HVAC (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een gedreven technieker HVAC. Dit takenpakket neem je voor deze vacature voor jou: je werkt zelfstandig naargelang de planning die je iedere ochtend krijgt; je rijdt met de firmawagen naar verschillende particuliere klanten; je voert alle werken uit aan gas- en mazoutketels (programmatie herstelling en volledige afstelling van de toestellen); je voert onderhoud en herstellingen van verwarmingsketels en -installaties uit; je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op gas (aardgas butaan propaan); je voert (onderhouds)werken uit aan centrale stooktoestellen op stookolie (mazout); je schrijft de nodige onderhoudsattesten uit; je bent verantwoordelijk voor het opstarten en afleveren van keuringsattesten; je bent verantwoordelijk voor het elektrisch aansluiten van stuurkasten; je voert depannages uit bij defecten; je voert installaties en onderhouden uit van verschillende meet- en regelelementen; je plaatst ventilatiesystemen C en D; je reinigt ventilatiesystemen; je laat werven bij particulieren proper en netjes achter; je neemt verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werken en werven.

 • Onderhoudsmecanicien Trailers (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  * Je staat in voor de diverse herstellingen aan trailers / containers binnen de werkplaats in Zeebrugge * Je voert ook onderhoud uit op de diverse voertuigen * Je werkt nauw samen met de collega's en teamverantwoordelijke * Naargelang je mogelijkheden kan je ook gevraagd worden om andere functies uit te voeren

 • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Veldegem (VELDEGEM)

  Regio: VELDEGEM

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Uren en dagen zijn vrij te kiezen. Er is mogelijkheid om 3 of 4 dagen te werken of enkel voor- of namiddag.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Jodoigne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (JODOIGNE)

  Regio: JODOIGNE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

 • Student schoenenwinkel (ANZEGEM)

  Regio: ANZEGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Waregem

  Type: Studentenjob

  Voor een schoenenwinkel te Waregem en te Vichte zoeken wij studenten die graag een centje willen bijverdienen. Met een glimlach spreek je de klanten aan in de winkel en help je hen het juiste schoentje te passen. Je helpt ook met het op orde houden van de winkel.

 • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

 • Junior Lawyer Real Estate (Brussel) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Grand & Associates is een selectiekantoor gespecialiseerd in Accountancy, Tax en Legal profielen. Voor een groot advocatenkantoor zijn we op zoek naar een Junior Advocaat voor het Real Estate team. Het team bestaat uit een 25 tal advocaten die zich focussen op alle aspecten van het vastgoedrecht. Ze hanteren steeds een pragmatische en no-nonsense aanpak met het oog op een lange termijn oplossing voor de klant. Door blijvende groei zijn zij op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiair voor het kantoor in Brussel. ? Jouw takenpakket als Junior Advocaat Real Estate: Je adviseert en ondersteunt je cli?nteel bij alles aspecten van het vastgoedrecht Je werkt nauw samen met de andere departementen Je bent verantwoordelijk voor het opmaken en nalezen van contracten

Zoek naar antwoorden van ELLEBOUDT in sociale netwerken
Look for responds of ELLEBOUDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELLEBOUDT. Laat een reactie achter voor ELLEBOUDT. ELLEBOUDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELLEBOUDT. Leave a respond for ELLEBOUDT. ELLEBOUDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELLEBOUDT op de google maps. Adres en contacten ELLEBOUDT
Location of ELLEBOUDT on the google maps. Address and contacts of ELLEBOUDT

Andere gerelateerde bedrijven als come ELLEBOUDT ELLEBOUDT: DELTA REIZEN INTERN. | COIFFURE PRADA | IMMO AXIMM | FUMAL GUSTAVE & JOSEPHINE | C.I.M.

Other related companies as ELLEBOUDT: DELTA REIZEN INTERN. | COIFFURE PRADA | IMMO AXIMM | FUMAL GUSTAVE & JOSEPHINE | C.I.M.

ELLEBOUDT is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELLEBOUDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06587646484. Het bedrijf ELLEBOUDT bevindt zich op het adres: RUE DES MARAIS 49; 1360; PERWEZ. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 770,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ELLEBOUDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELLEBOUDT is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELLEBOUDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELLEBOUDT, openstaande posities, locatie van ELLEBOUDT op de kaart.

ELLEBOUDT is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELLEBOUDT, company assigned to the tax number BE06587646484. The company ELLEBOUDT is located at the address: RUE DES MARAIS 49; 1360; PERWEZ. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 770,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in ELLEBOUDT were not found.
The main activity of ELLEBOUDT is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELLEBOUDT is not available. You also can look at reviews of ELLEBOUDT, open positions, location of ELLEBOUDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELLEBOUDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELLEBOUDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELLEBOUDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELLEBOUDT, employees, financial statistics.