ELEX

Contactgegevens ELEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIETER. RAVENSHOUT 5375; 3980; TESSENDERLO, België

Telefoon (phone): 13670780 (+32-13670780) 13670780 (+32-13670780)

Fax (fax): +32 (13) 650-45-24 +32 (13) 650-45-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEX
Products information ELEX

BTW identificatienummer (tax): BE04888336181
Ondernemingsnummer: 3734497070
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in ELEX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEX
(Get full report from official database of BE for ELEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEX
Addition kinds of activities for ELEX

01749906. Tangerine Grove | Tangerine grove
22990402. Kudde (herstelde textielvezels) | Flock (recovered textile fibers)
24520000. Geprefabriceerde houten gebouwen | Prefabricated wood buildings
33120106. Cokeovenproducten (chemisch herstel), nec | Coke oven products (chemical recovery), nec
35359904. Robotransporteurs | Robotic conveyors
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)
39140509. Trofeeën, roestvrij staal | Trophies, stainless steel
50949901. Beads | Beads

Werken bij ELEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEX. Looking for open vacancies in other companies

 • Customer Service Support in Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: OfficeTeam

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Customer Service Support (M/V) voor een internationaal bedrijf actief in de medische sector. Onze klant is een multinational actief in de farmaceutische industrie en gelegen in Zaventem. Na de uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Customer Service Support heb je de volgende verantwoordelijkheden: Inkomende telefonische oproepen van klanten (apothekers) beantwoorden en hen professioneel te woord staan; De vraag van de klant overleggen met het Customer Service departement; Een antwoord formuleren en terugkoppelen naar de klant. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO KNOKKE-HEIST (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Jobstudent Schoonmaak (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een schoonmaakbedrijf regio Oostende zoeken we jobstudenten voor de Paasvakantie. Je helpt mee met de vaste werknemers in de schoonmaak, dit in openbare delen van gebouwen en burelen.

 • Keukenhulp I Student (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

 • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CTRL-F

  Type: Vaste Job

  Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

 • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: HR Concept

  Type: Vaste Job

  Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

 • Heftruckchauffeur - 2 ploegen (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: Konvert Interim Deinze

  Type: Vaste Job

  Voor een voedingsbedrijf in regio Nazareth zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je bent verantwoordelijk voor het naar diepvries of inpakafdeling brengen van de afgewerkte product (in bakken) met de heftruck.

 • ICT Support Medewerker (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ITXX

  Type: Vaste Job

  Wij zoeken een enthousiaste medewerker met een uitgesproken interesse voor IT. Je versterkt het team bij de first-line ondersteuning van onze eindgebruikers. Je installeert mee computermateriaal (laptops, pc’s, printers, thin clients) Je beheert de afwerking van de support tickets. Je werkt met een administratief pakket om offertes te maken en de ontvangsten en leveringen van IT materiaal te registreren.

 • PROJECTMANAGER BIJ BOUWPROMOTOR (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1670246-inline.html?cid=Partner_VDAB Min. 5 jaar ervaring in projectmanagement Uitdagende en verantwoordelijke functie bij topbouwpromotor Projecten in West- en Oost-Vlaanderen Onze klant, een TOPbouwpromotor actief in zowel residentieel als commercieel vastgoed, kijkt uit naar een technisch projectmanager voor de dagdagelijkse opvolging van de projecten in Oost- en West-Vlaanderen. Als technisch projectmanager ben jij de persoon die de dagdagelijkse projectopvolging op zich neemt. Vanaf de designfase word je betrokken om mee innovatieve bouwconcepten uit te werken. Je stuurt het projectteam en architecten aan. Je volgt het vergunningstraject mee op en maakt een analyse van de voorstellen van aannemers. Je draagt de verantwoordelijkheid over de volledige projectopvolging: efficiënte planning, aansturen aannemers, budget- en kwaliteitsbewaking, … Uiteindelijk sta je ook in voor de voorlopige oplevering en nazorg. Rapporteren doe je aan de Technisch Directeur.

 • Lesgever Kleutersport (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: LITTLE STAR VILLAGE

  Type: Werfreserve

  Little Star Village brengt sport op maat van kleuters. Voor ons projecten Little Ball Village en Little Ball Camp zijn wij constant op zoek naar enthousiaste medewerkers. LBV organiseert kleutersport met bal op zaterdag voormiddag. De kleuterkampen gaan door in de vakantieperiodes (vnl. Pasen en zomer). Heeft u een hart voor kleuters? Neem dan zeker een kijkje op onze website www.littleballvillage.be

 • 1 flexi medewerker Kelner/ tooghulp m/v (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: Work Wizards

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een bloeiend hotel gecombineerd met een restaurant/brasserie, zijn wij opzoek naar zaalmedewerkers voor onmiddellijke indiensttreding Zowel studenten als flexi-jobbers komen in aanmerking ! Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je staat, samen met een andere collega, in voor het vriendelijk ontvangen van onze klanten Je begeleidt de klanten naar hun tafel Verder neem je hun bestelling op en bedient de klant met hun maaltijd en drank Je zorgt ervoor dat de tafel er altijd netjes bij ligt Het afrekenen behoort ook tot de job

Zoek naar antwoorden van ELEX in sociale netwerken
Look for responds of ELEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEX. Laat een reactie achter voor ELEX. ELEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEX. Leave a respond for ELEX. ELEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEX op de google maps. Adres en contacten ELEX
Location of ELEX on the google maps. Address and contacts of ELEX

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEX ELEX: FLVIDEOHOUSE NV | Lucienne | Herbillon B | GARAGE J.H. | STUDIO L?HALLALI SONG

Other related companies as ELEX: FLVIDEOHOUSE NV | Lucienne | Herbillon B | GARAGE J.H. | STUDIO L?HALLALI SONG

ELEX is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04888336181. Het bedrijf ELEX bevindt zich op het adres: INDUSTRIETER. RAVENSHOUT 5375; 3980; TESSENDERLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ELEX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEX is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEX, openstaande posities, locatie van ELEX op de kaart.

ELEX is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEX, company assigned to the tax number BE04888336181. The company ELEX is located at the address: INDUSTRIETER. RAVENSHOUT 5375; 3980; TESSENDERLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Woningbouw. Products created in ELEX were not found.
The main activity of ELEX is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEX is not available. You also can look at reviews of ELEX, open positions, location of ELEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEX, employees, financial statistics.