ELEWAUT GEBROEDERS

Contactgegevens ELEWAUT GEBROEDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ELEWAUT GEBROEDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ELEWAUT GEBROEDERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NIEUWE BAAN 20; 9111; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37723556 (+32-37723556) 37723556 (+32-37723556)

Fax (fax): +32 (81) 719-81-91 +32 (81) 719-81-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ELEWAUT GEBROEDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ELEWAUT GEBROEDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ELEWAUT GEBROEDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ELEWAUT GEBROEDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ELEWAUT GEBROEDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ELEWAUT GEBROEDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ELEWAUT GEBROEDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ELEWAUT GEBROEDERS
Products information ELEWAUT GEBROEDERS

BTW identificatienummer (tax): BE05947143554
Ondernemingsnummer: 7525604248
Hoofdstad (capital): 513,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in ELEWAUT GEBROEDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ELEWAUT GEBROEDERS
(Get full report from official database of BE for ELEWAUT GEBROEDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ELEWAUT GEBROEDERS
Addition kinds of activities for ELEWAUT GEBROEDERS

7922. Theatrale producenten en diensten | Theatrical producers and services
01190301. Vlaszaad boerderij | Flaxseed farm
27520501. Atlassen, gelithografeerd | Atlases, lithographed
35820102. Extractors, commerciële wasgoed | Extractors, commercial laundry
73749901. Data entry service | Data entry service
83619905. Zelfhulp groep thuis | Self-help group home
87320000. Commercieel nonphysisch onderzoek | Commercial nonphysical research
92290404. Openbare orde en veiligheid, lokale overheid | Public order and safety, local government

Werken bij ELEWAUT GEBROEDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ELEWAUT GEBROEDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ELEWAUT GEBROEDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ELEWAUT GEBROEDERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende - Debiteurenbeheer | Voltijds | Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als credit controler: houd jij geregeld contact met onze klanten met een betalingsachterstand, zowel telefonisch, per mail of per brief behandel jij alle inkomende aanvragen van collega's om orders al dan niet vrij te geven sta je in voor diverse administratieve taken zoals het ingeven van SEPA-mandaten, opstellen van contracten voor gespreide betalingen, afbetalingsplannen opstellen, schuldvorderingen voorbereiden, voorbereiden van dossiers voor de advocaten ... controleer jij de betalingsbewijzen en de inkomende betalingen in os ERP-systeem. rapporteer je aan de Credit Manager

 • Dossierbeheerder Mobility (m/v) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor internationale klant, gespeciliaseerd in expertises, zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers. Je takenpakket zal bestaan uit volgende onderdelen: - Je biedt ondersteuning in het plannen van expertise-afspraken. - Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks administratief verwerken van expertiseresultaten met de nodige inhoudelijke interpretatie van het dossier. - Je zorgt voor het actief controleren en opvolgen van openstaande dossiers; Je verzorgt de communicatie met de verschillende partijen in een dossier (verzekerde, makelaar, garages, verzekeringsmaatschappijen,…); - Voor de excellente dienstverlening aan onze klanten zorg jij zelf, dankzij je snelle en efficiënte wijze van handelen in de schadedossiers;

 • Ervaren teamcoach met technische en people skills M/V nachtploeg (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Start People Roeselare LA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Na een intensieve opleiding op maat beheer je op een efficiënte manier de volledige nachtploeg in de verpakkingsafdeling met het oog op een optimaal rendement. Je doet dit door een sterke machinebezetting met een goed opgeleid en gemotiveerd team. Je stuurt, coacht en assisteert daarbij een ploeg van een 25-tal medewerkers in de hoogtechnologische verpakkingsafdeling. Je zorgt voor verdere opleiding en coaching van je teamleden Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling (aanvoer van grondstoffen en verpakkingsmaterialen, aanvoer van halffabrikaten en afvoer afgewerkte producten) en spreekt de technische ploeg aan in geval van storingen. Je overlegt met collega’s en leidinggevenden om duurzame oplossingen te vinden. Je hebt geregeld contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de manager verpakking en logistiek. Je hebt een voorbeeldfunctie, draagt de Mulder waarden hoog in het vaandel en leeft de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften steeds strikt na.

 • Reachtruckchauffeur - Logistiek - 2 ploegen (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar een gemotiveerde en ervaren reachtruckchauffeur die zich op lange termijn voor de firma wil engageren en die veiligheid hoog in het vaandel draagt. Als reachtruckchauffeur zal je zowel overdag als in een twee ploegen systeem ingeschakeld worden. De opstart wordt zo snel mogelijk voorzien. Naast reachtruckwerk zal je ook ingeschakeld worden bij andere taken (orderpicking, laden en lossen, ...). Manueel werk schrikt jou dus zeker niet af. Je bent flexibel ingesteld, dit zowel naar taken als naar uren toe. Job met optie vast!

 • Assistent aankoper (WARNETON)

  Regio: WARNETON

  Bedrijf: Konvert Interim Comines

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een assistent aankoper : Na een grondige interne opleiding zal je onze talrijke relaties met landbouwers onderhouden in Vlaanderen. • Je begeleidt de landbouwers in hun rol als kwalitatief leverancier en bent een professionele raadgever op het vlak van teeltbegeleiding. • Je rapporteert via een geïnformatiseerde databank aan de aankoper. • Je werkt deels intern (telefoon en opvolging) en deels extern (bezoeken van landbouwers voor het ophalen van stalen). • Een andere grote verantwoordelijkheid is het opvolgen, aansturen en begeleiden van de lossers en operatoren in de stockageplaats.

 • Parkeerwachter m/v (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  We zijn op zoek naar een parkeerwachter die graag buiten vertoeft. Voor deze job mag je je verwachten aan een breed en gevarieerd takenpakket, namelijk: - Je houdt toezicht op het betalend parkeren, alsook op de parkeerduur- beperkingen; - Regelmatige rondgang door de blauwe zones en zones voor betalend parkeren op basis van geldende instructies; - Nazicht van de goede werking van parkeerautomaten en wegsignalisatie (markering, borden) en informatiedoorstroming naar OPC omtrent parkeernoden op het openbaar domein; - Controle van de geparkeerde wagens op een geldig ticket of een geldige bewonerskaart, parkeerschijf of andere geldende kaarten; - Bij vaststelling van een inbreuk (geen/verkeerd/verstreken ticket of bewonerskaart,…): registratie van de inbreuk = ingeven van een aantal basisgegevens (plaats en tijdstip van de vaststelling, wagen) in de handterminal in combinatie met het nemen van een foto + printen van een retributie; - Je gaat in dialoog en hebt interactie met de burger omtrent de toepassing van het parkeerreglement; - Tot slot laad je de gegevens van het apparaat en stel je rapporteringen op (logboek).

 • Lesgever blind typen - Mechelen en/of Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op maandag en dinsdag van 16 tot 17 uur in Kontich en of een dag nog te bepalen in Mechelen.

 • Elektricien (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

  Type: Vaste Job

  Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

 • MONTEUR CONSTRUCTIEBOUW (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: BOLCKMANS

  Type: Vaste Job

  Bolckmans nv is momenteel op zoek naar een monteur constructiebouw regio Beerse - Rijkevorsel. Als monteur monteert u, samen met uw 3 collega's, de structuur van de gebouwen (in staal, beton, hout of combinatie van deze elementen). Verder plaatst u tussenvloeren (welfsels/predallen) alsook monteert u prefabwanden (betonpanelen, cellenbetonpanelen of sandwichpanelen). Een rijbewijs, ervaring in gebruik van een telescoophoogwerker en geen hoogtevrees zijn basisvereisten! Vervoer vanuit deze regio naar de werf wordt voorzien!

 • Schoonma(a)k(st)er mobiele toer - regio Eeklo/Maldegem (36u) (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: CLEANDIENST

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde schoonmaakster/schoonmaker voor een tewerkstelling in de regio Eeklo en omstreken voor een tewerkstelling op een mobiele toer. Samen met een collega voer je de schoonmaak uit bij verschillende klanten in de regio. Jullie krijgen hiervoor een firmawagen ter beschikking. Voorziene uurrooster : nog niet beschikbaar Totaal uren : ca 36 uren per week Voor deze functie moet u in het bezit zijn van een rijbewijs.

 • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

 • medewerker broodjeszaak (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: BAGETEL

  Type: Flexijob

  Broodjes maken, Voorbereidend werk (groenten snijden,..) Afwas Winkel in orde houden

Zoek naar antwoorden van ELEWAUT GEBROEDERS in sociale netwerken
Look for responds of ELEWAUT GEBROEDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ELEWAUT GEBROEDERS. Laat een reactie achter voor ELEWAUT GEBROEDERS. ELEWAUT GEBROEDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ELEWAUT GEBROEDERS. Leave a respond for ELEWAUT GEBROEDERS. ELEWAUT GEBROEDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ELEWAUT GEBROEDERS op de google maps. Adres en contacten ELEWAUT GEBROEDERS
Location of ELEWAUT GEBROEDERS on the google maps. Address and contacts of ELEWAUT GEBROEDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come ELEWAUT GEBROEDERS ELEWAUT GEBROEDERS: CLIMAN MODES | Diaphane SA | MARC VAN DIJCK | PAUL THEYS - JOLY | Bouqueti猫re (La)

Other related companies as ELEWAUT GEBROEDERS: CLIMAN MODES | Diaphane SA | MARC VAN DIJCK | PAUL THEYS - JOLY | Bouqueti猫re (La)

ELEWAUT GEBROEDERS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ELEWAUT GEBROEDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05947143554. Het bedrijf ELEWAUT GEBROEDERS bevindt zich op het adres: NIEUWE BAAN 20; 9111; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 513,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in ELEWAUT GEBROEDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ELEWAUT GEBROEDERS is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ELEWAUT GEBROEDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ELEWAUT GEBROEDERS, openstaande posities, locatie van ELEWAUT GEBROEDERS op de kaart.

ELEWAUT GEBROEDERS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is ELEWAUT GEBROEDERS, company assigned to the tax number BE05947143554. The company ELEWAUT GEBROEDERS is located at the address: NIEUWE BAAN 20; 9111; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 513,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in ELEWAUT GEBROEDERS were not found.
The main activity of ELEWAUT GEBROEDERS is Fishing, Hunting and Trapping, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ELEWAUT GEBROEDERS is not available. You also can look at reviews of ELEWAUT GEBROEDERS, open positions, location of ELEWAUT GEBROEDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ELEWAUT GEBROEDERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ELEWAUT GEBROEDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ELEWAUT GEBROEDERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ELEWAUT GEBROEDERS, employees, financial statistics.