EIJSSEN WONINGBOUW

Contactgegevens EIJSSEN WONINGBOUW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EIJSSEN WONINGBOUW: address, phone, fax, email, website, opening hours

EIJSSEN WONINGBOUW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIELAAN 16; 3900; OVERPELT, België

Telefoon (phone): 11800780 (+32-11800780) 11800780 (+32-11800780)

Fax (fax): +32 (87) 797-41-47 +32 (87) 797-41-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EIJSSEN WONINGBOUW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EIJSSEN WONINGBOUW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EIJSSEN WONINGBOUW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EIJSSEN WONINGBOUW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EIJSSEN WONINGBOUW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EIJSSEN WONINGBOUW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EIJSSEN WONINGBOUW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EIJSSEN WONINGBOUW
Products information EIJSSEN WONINGBOUW

BTW identificatienummer (tax): BE07185852050
Ondernemingsnummer: 7338287353
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 862,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in EIJSSEN WONINGBOUW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EIJSSEN WONINGBOUW
(Get full report from official database of BE for EIJSSEN WONINGBOUW)

Aanvulling soorten activiteiten voor EIJSSEN WONINGBOUW
Addition kinds of activities for EIJSSEN WONINGBOUW

2591. Drapery hardware en jaloezieën en tinten | Drapery hardware and blinds and shades
281909. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
38120103. Airspeed instrumentatie (luchtvaartinstrumenten) | Airspeed instrumentation (aeronautical instruments)
39990201. Kambevestigingen | Comb mountings
41110202. Trolley operatie | Trolley operation
91110200. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local

Werken bij EIJSSEN WONINGBOUW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EIJSSEN WONINGBOUW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EIJSSEN WONINGBOUW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EIJSSEN WONINGBOUW. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

 • Matrijzenmaker (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van matrijzen • Je stelt nieuwe matrijzen op punt • Je staat controleert matrijzen en volgt deze op in productie • Naast het matrijzengebeuren spring je bij in de productie (persafdeling) of        onderhoudsafdeling.

 • Meubelmaker atelier + op verplaatsing (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het maken van verschillende interieurs en meubelstukken in het atelier en ook voor het plaatsen ervan op de werf. Het is erg belangrijk dat je vanaf de tekening het precieze maatwerk aflevert. Uiteraard ben je als meubelmaker bekend met machinale houtbewerking en kun je met kleine houtbewerkingsmachines werken. Aanbod: Dagwerk Een uitdagende en afwisselende baan

 • Verpakkingsverantwoordelijke (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf actief in het verpakken van verschillende producten, zijn we op zoek naar een productiemedewerker met ervaring in verpakkingsprojecten en het begeleiden van een team. - Je staat in voor het instellen van de verschillende verpakkingsmachines. - Je zorgt ervoor dat je bij de start van een nieuwe verpakking jouw medewerkers zijn.ingelicht en verder kunnen met hun opdracht. -Je begeleidt en leert 3 medewerkers op in hun dagdagelijkse taken. - Je staat langs de zaakvoerster om de projecten in goede banen te leiden. - Je zorgt voor een administratieve afhandeling van orders. - Je staat klanten te woord ivm vragen en problemen.

 • IT medewerker (netwerk - serverbeheer, hardware) (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: INFINITY JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als IT Generalist ben je o.a. verantwoordelijk voor de volgende taken: Je bent het enige aanspreekpunt voor het personeel voor ICT-vragen en problemen (support voor computer, printer, database, telefooncentrale, smartphone, …): Je beheert het ticketsysteem en je bepaalt de prioriteit. Je lost de IT-problemen tijdig en volledig op. Indien nodig, doe je beroep op een externe IT-partner en/of jouw collega IT-specialisten in de regio. Bij indiensttreding van een nieuwe collega zorg je voor alle nodige ICT-tools voor een vlotte opstart (nieuwe computer gebruiksklaar maken, user account aanmaken, Je zorgt voor een vlot netwerk. Je beheert de server, zorgt voor voldoende netwerkpoorten, neemt back-ups van de server, … Je zorgt ervoor dat de gebruikers/collega’s voldoende opgeleid zijn om vlot te werken met de computer en diverse software pakketten. Je bereidt het lokale IT-budget voor. Je maakt tevens deel uit van het regionale (UK, Ireland, Belgium, Netherlands & Luxemburg) IT-support team Wanneer nodig geef je Presales ondersteuning aan partners van dormakaba voor interfaces tussen tijdsregistratiesystemen.

 • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: Plu Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Vakantiejob verpleegkundige geriatrie (herfstvakantie, november, december) (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AZ Maria Middelares

  Type: Studentenjob

  Je verleent als vakantiehulp een kwaliteitsvolle en veilige patiëntenzorg op de dienst geriatrie.

 • Administratief medewerker (Student) (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: BULDIT

  Type: Studentenjob

  Zit je nog op de schoolbanken en heb je 1 of meerdere dagen vrij om wat extra ervaring op te doen? Kom ons dan helpen met het schrijven van teksten. Zo verdien je nog wat centjes in plaats van ze uit te geven aan tequila, H&M en McDonalds. Buldit is een jonge en dynamische start-up met vernieuwende ideeën in de bouwsector. Wij verbinden particulieren met (ver)bouwplannen met lokale vakmannen. Aangenaam en ontspannen verbouwen voor iedereen, dat is onze missie. Je maakt deel uit van ons team en krijgt vele afwisselende taken. Onze unieke bedrijfscultuur maakt ons anders dan eender welk bedrijf. Hoe vul je je dag? Je gaat actief op zoek naar info via Google Met die info vul je onze lijsten aan Je digitaliseert onze artikelmappen Je schrijft artikels en blogposts voor onze websites Je zoekt passende foto’s die je tekst helemaal af maken Je helpt mee onze merkidentiteit en -persoonlijkheid uitbouwen Wat wij belangrijk vinden Brede interesse in diverse onderwerpen Perfect Nederlands Open en leergierige houding Positieve vibe: zelfs de grootste azijnpisser wordt blij als jij er bent

 • Spelhost dinerspellen (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: DINERSPEL.NL

  Type: Studentenjob

  Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • Systeembeheerder (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: V-IT

  Type: Zelfstandige activiteit

  V-IT is op zoek naar Systeembeheerders voor regio's Leuven en Mechelen. Dit kan zowel op freelance basis als op de payroll.

 • Security Reception Officer M/V - Diegem - Voltijds of deeltijds - Werfreserve (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

  Type: Werfreserve

  Je staat in voor het onthaal en de receptie van bezoekers en leveranciers en je bent aldus het eerste aanspreekpunt voor een wereldbefaamd bedrijf. Je bent vooral een host die weet hoe je personen op een zeer klantvriendelijke manier dient aan te spreken maar dit wel met de nodige aandacht voor zowel Safety als Security. Kortom, je bent zichtbaar aanwezig bij onze klant om op een discrete manier de veiligheid te garanderen. Je staat in voor het onthaal van bezoekers in een internationale omgeving. Je bent verantwoordelijk voor allerhande administratieve taken. Je ontvangt de bezoeker, controleert zijn gegevens, je contacteert de lokale contactpersoon, neemt de nodige acties wanneer de bezoeker niet correct is aangemeld in het bezoekerssysteem... Je staat in voor het registreren en aanmelden van bezoekers en het aanmaken van bezoekersbadges Je geeft duidelijke informatie aan bezoekers over de geldende veiligheidsregels op de site en je maakt hen wegwijs Diverse administratieve taken in het kader van onthaal, safety en security

Zoek naar antwoorden van EIJSSEN WONINGBOUW in sociale netwerken
Look for responds of EIJSSEN WONINGBOUW in social networks

Lees alle opmerkingen voor EIJSSEN WONINGBOUW. Laat een reactie achter voor EIJSSEN WONINGBOUW. EIJSSEN WONINGBOUW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EIJSSEN WONINGBOUW. Leave a respond for EIJSSEN WONINGBOUW. EIJSSEN WONINGBOUW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EIJSSEN WONINGBOUW op de google maps. Adres en contacten EIJSSEN WONINGBOUW
Location of EIJSSEN WONINGBOUW on the google maps. Address and contacts of EIJSSEN WONINGBOUW

Andere gerelateerde bedrijven als come EIJSSEN WONINGBOUW EIJSSEN WONINGBOUW: Xhervelle Muriel | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | PAUL VANDEVORST | Food & Beverage organisation | DANIEL THIJS

Other related companies as EIJSSEN WONINGBOUW: Xhervelle Muriel | VDAB TRAINING EN OPLEIDING | PAUL VANDEVORST | Food & Beverage organisation | DANIEL THIJS

EIJSSEN WONINGBOUW is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EIJSSEN WONINGBOUW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07185852050. Het bedrijf EIJSSEN WONINGBOUW bevindt zich op het adres: INDUSTRIELAAN 16; 3900; OVERPELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 862,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in EIJSSEN WONINGBOUW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EIJSSEN WONINGBOUW is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EIJSSEN WONINGBOUW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EIJSSEN WONINGBOUW, openstaande posities, locatie van EIJSSEN WONINGBOUW op de kaart.

EIJSSEN WONINGBOUW is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is EIJSSEN WONINGBOUW, company assigned to the tax number BE07185852050. The company EIJSSEN WONINGBOUW is located at the address: INDUSTRIELAAN 16; 3900; OVERPELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 862,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in EIJSSEN WONINGBOUW were not found.
The main activity of EIJSSEN WONINGBOUW is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of EIJSSEN WONINGBOUW is not available. You also can look at reviews of EIJSSEN WONINGBOUW, open positions, location of EIJSSEN WONINGBOUW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EIJSSEN WONINGBOUW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EIJSSEN WONINGBOUW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EIJSSEN WONINGBOUW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EIJSSEN WONINGBOUW, employees, financial statistics.