DAVIVAN

Contactgegevens DAVIVAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAVIVAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAVIVAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KARPERSTRAAT 1; 8210; ZEDELGEM, België

Telefoon (phone): 50280548 (+32-50280548) 50280548 (+32-50280548)

Fax (fax): +32 (16) 443-25-10 +32 (16) 443-25-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAVIVAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAVIVAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAVIVAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAVIVAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAVIVAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAVIVAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAVIVAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAVIVAN
Products information DAVIVAN

BTW identificatienummer (tax): BE07586303710
Ondernemingsnummer: 9955780029
Hoofdstad (capital): 612,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 354,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in DAVIVAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAVIVAN
(Get full report from official database of BE for DAVIVAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAVIVAN
Addition kinds of activities for DAVIVAN

011902. Voederkorrels | Feeder grains
592199. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec
704199. Lidmaatschap-basisorganisatie hotels, nec | Membership-basis organization hotels, nec
14420100. Zandwinning | Sand mining
22990601. Carbonized lompen | Carbonized rags
82110100. Katholieke basis- en middelbare scholen | Catholic elementary and secondary schools

Werken bij DAVIVAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAVIVAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAVIVAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAVIVAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Transportplanner / dispatcher (PULLE)

    Regio: PULLE

    Bedrijf: ASAP GEEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt de planning van de koppeling tussen de verhuurde machines / machinisten / opleidingen /... Je zorgt ervoor dat de puzzel past! Je werkt in shiften om permanente ondersteuning aan chauffeurs te voorzien.

  • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • SPOOLER 2PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als spooler leg je grote, geproduceerde rollen op een machine en ga je deze in kleinere lagen versnijden. Je bent dus bereid om fysieke arbeid uit te voeren en hebt geen lichamelijke klachten.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Electro-monteur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een electro-monteur (m/v) Als electro-monteur sta je in voor de volgende taken: Je staat in voor de opbouw van stationaire betonpompen en betonpompen op vrachtwagen Vrachtwagen voorbereiding voor opbouw Controle van binnenkomende onderdelen Hydraulisch en elektrisch aansluiten van de onderdelen Elektrisch aansluiten van de opbouw PSM Communicatie met de vrachtwagen of auxiliary engine Voertuig testen en afstellen Plaatsen van accessoires op nieuwe vrachtwagens Je werkt nauwkeurig

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Zandhoven – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student Sales Support (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar 2 studenten voor op de dienst Sales Support. Hierbij een greep uit je takenpakket: - Je maakt offertes op - Je verwerkt administratieve taken

  • Transformation Portfolio Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ELIA

    Type: Vaste Job

    Je rapporteert aan de Transformation, Data en Informatisation Manager en bent verantwoordelijk voor het beheer van de portefeuille transformatieprojecten van de directie Assets. Je voert o.a. de volgende activiteiten uit: De beslissingname (strategiedoelstellingen bepalen), de definitie van het Release Plan en de arbitrage(prioriteiten bepalen, koppeling met de impact van de verandering) van de transformatieprojecten in de directie Assets organiseren: - De strategiedoelstellingen definiëren en opvolgen: veiligheid, efficiëntie, kwaliteit. - Instaan voor de definitie en de opvolging van de efficiency levers repository. - Het stappenplan omzetten in een projectenportefeuille en dit beheren, alsook projectaanvragen in ontvangst nemen, kwalificeren en indienen voor arbitrage. - Instaan voor de indeling in categorieën en het prioriteren van alle projecten in de portefeuille. - Een stappenplan over vier jaar opstellen, gestructureerd in zesmaandelijkse releases. De oplevering van transformatie-initiatieven monitoren: - De rapporten van de program managers consolideren, kritisch bekijken en consistent maken. - De communicatie tussen de program managers coördineren. - De onderlinge afhankelijkheden tussen de programma’s beheren om de uitvoering ervan te verbeteren. - De realisatie van de portefeuille monitoren en de rapportering aan het Assets-team voorbereiden. - De transformatierisico’s beheren: identificatie en evaluatie van risico’s, acties voorstellen om de risico’s te beperken. Het businessplan, dat het stappenplan voor de transformatie in een financieel plan omzet, organiseren, definiëren en evalueren. De portefeuille en het financieel plan afstemmen met het departement HR (HR-planning, personeelsbezetting). Instaan voor het PMO-team dat bestaat uit 1 Program Management Officer voor elk programma van de portefeuille.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • Thuisverpleegkundige op zelfstandige basis voor tewerkstelling op Linkeroever (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: THUISVERPLEGINGSTEAM WIM LEMMENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige verzorg je je patiënten bij hen thuis, daar waar ze zich het best voelen. Je bent voor hen een vertrouwd gezicht. Samen met je collega’s zorg je voor een professionele uitvoering van de benodigde verpleegtechnische zorgen en ben je er steeds voor je patiënten. Je bent verantwoordelijk voor een ronde en een aantal bijhorende patiënten op Linkeroever, Je staat in voor een deskundige en professionele verzorging van je patiënten in nauw overleg met de huisarts en de andere disciplines in de thuiszorg Je werkt heel zelfstandig en nauwkeurig, maar maakt ook deel uit van een team dat instaat voor kwalitatieve en integrale thuiszorg op maat. Je hebt een hart voor mensen en kan vertrouwen scheppen. Spreken bovenstaande werkzaamheden je aan? Reageer dan snel door je CV en sollicitatiebrief te verzenden via email via deze knop! Je wordt dan snel gecontacteerd voor een vrijblijvende kennismaking.

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van DAVIVAN in sociale netwerken
Look for responds of DAVIVAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAVIVAN. Laat een reactie achter voor DAVIVAN. DAVIVAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAVIVAN. Leave a respond for DAVIVAN. DAVIVAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAVIVAN op de google maps. Adres en contacten DAVIVAN
Location of DAVIVAN on the google maps. Address and contacts of DAVIVAN

Andere gerelateerde bedrijven als come DAVIVAN DAVIVAN: HANNES | JET FARM | Debucquoy L | DENNIS DE WILDE | Caboulot (Le)

Other related companies as DAVIVAN: HANNES | JET FARM | Debucquoy L | DENNIS DE WILDE | Caboulot (Le)

DAVIVAN is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAVIVAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07586303710. Het bedrijf DAVIVAN bevindt zich op het adres: KARPERSTRAAT 1; 8210; ZEDELGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 612,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 354,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in DAVIVAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAVIVAN is Voedingswinkels, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAVIVAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAVIVAN, openstaande posities, locatie van DAVIVAN op de kaart.

DAVIVAN is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAVIVAN, company assigned to the tax number BE07586303710. The company DAVIVAN is located at the address: KARPERSTRAAT 1; 8210; ZEDELGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 612,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 354,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Woningbouw. Products created in DAVIVAN were not found.
The main activity of DAVIVAN is Food Stores, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAVIVAN is not available. You also can look at reviews of DAVIVAN, open positions, location of DAVIVAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAVIVAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAVIVAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAVIVAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAVIVAN, employees, financial statistics.