DANNY LADEUZE

Contactgegevens DANNY LADEUZE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DANNY LADEUZE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DANNY LADEUZE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ALBERT IER 45; 7538; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69444427 (+32-69444427) 69444427 (+32-69444427)

Fax (fax): +32 (53) 771-41-13 +32 (53) 771-41-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DANNY LADEUZE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DANNY LADEUZE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DANNY LADEUZE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DANNY LADEUZE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DANNY LADEUZE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DANNY LADEUZE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DANNY LADEUZE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DANNY LADEUZE
Products information DANNY LADEUZE

BTW identificatienummer (tax): BE05335754394
Ondernemingsnummer: 1603424072
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DANNY LADEUZE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DANNY LADEUZE
(Get full report from official database of BE for DANNY LADEUZE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DANNY LADEUZE
Addition kinds of activities for DANNY LADEUZE

551199. Nieuwe en gebruikte autodealers, nec | New and used car dealers, nec
22410303. Bandbandjes, geweven of gevlochten | Tie tapes, woven or braided
22810210. Saran garen, gesponnen: gemaakt van gekochte nietjes | Saran yarn, spun: made from purchased staple
31490102. Sandalen, behalve rubber of plastic: kinderen | Sandals, except rubber or plastic: children's
33560701. Zirkonium- en zirkoniumlegeringen, lakens, strips, enz. | Zirconium and zirconium alloy bars, sheets, strip, etc.
35699914. Robots, assemblage lijn: industriële en commerciële | Robots, assembly line: industrial and commercial
51590100. Katoenhandelaars en producten | Cotton merchants and products
51990305. Huisdier benodigdheden | Pet supplies

Werken bij DANNY LADEUZE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DANNY LADEUZE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DANNY LADEUZE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DANNY LADEUZE. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent administratie (MOLLEM)

    Regio: MOLLEM

    Bedrijf: Agilitas Asse

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent help je mee met het opnemen en invoeren van de bestellingen: Je behandelt inkomende bestellingen per telefoon en mail. Je noteert de bestellingen in het SAP-systeem. Bedrijfsprofiel: bestellingen invoeren in SAP

  • Jobstudent horeca M/V (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een bijverdienste in de horeca als student? Wij zijn op zoek naar studenten met een eerdere horecaervaring voor het bijspringen op verschillende soorten evenementen in de regio van Deinze. Jij staat in voor het bedienen en afruimen van gasten tijdens evenementen. Hierbij moet je met een plateau kunnen lopen, met borden kunnen lopen, barwerk verrichten en dit steeds met een glimlach.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Junior Developer (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Charles

    Type: Vaste Job

    Meehelpen aan het stroomlijnen van intern ontwikkeld ERP pakket Analyseren van bestaande bedrijfsprocessen en IT optimalisaties doorvoeren Implementaties van externe pakketten waar opportuun, ontwikkeling van interne pakketten waar nodig

  • meewerkend diensthoofd sociale dienst OCMW B4-B5 (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: GEMEENTEBESTUUR HOVE

    Type: Vaste Job

    Je stuurt het team medewerkers van de sociale dienst aan en begeleidt cliënten volledige functiebeschrijven en bijkomende informatie: www.hove.be

  • Teamleader Project Staffing Care Talents - Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: House of Talents

    Type: Vaste Job

    Je hebt een sleutelrol binnen Care Talents en bent expert in het sourcen van verpleegkundigen. Je bent verantwoordelijk voor de grondige screening van kandidaten en hebt een neus om de juiste verpleegkundige te plaatsen bij het juiste project. Je staat in voor de telefonische screening, een diepgaand interview waarbij je niet alleen het cv overloopt maar ook effectief gaat polsen naar technische parate kennis en vooral naar de motivatie om een totaal nieuwe uitdaging aan te gaan. Deze kandidaten worden allen project medewerkers van Care Talents. Je zal ze begeleiden in hun beslissing om als verpleegkundige op projectbasis aan de slag te gaan. De relatie die je met hen aangaat is een lange termijn relatie waarbij transparante communicatie en stipte opvolging primordiaal zijn. Je bent permanent in contact met de ziekenhuizen en rvt’s waarmee we reeds samenwerken en weet waar bij hen de grootste knelpunten zitten. Je zal hiertoe proactief aan de slag gaan en hen constant op de hoogte houden van de nieuwkomers uit onze pool. Je zal er de verpleegkundigen op een efficiënte manier introduceren. Je zal ook heel specifiek zoeken naar kandidaten in functie van lopende projecten. Je hebt een coördinerende functie. Je bent de contactpersoon voor de medewerkers van Care Talents en je volgt hun functioneren bij de klant. Je staat in voor functionerings- en evaluatiegesprekken met klanten en projectmedewerkers. Je fungeert als hun HR aanspreekpunt. Bedrijfsprofiel: Heb je zin om in een uitdagende job te starten bij een jonge en ambitieuze kmo die bekroond werd met de Great Place to Work Award? Bij House of Talents, de groep boven Care Ta!ents, kom je terecht in een no-nonsense omgeving waar teamspirit centraal staat. Ook mooi meegenomen: een gezonde dosis Fun at Work! House of Talents groepeert 10 bedrijven: Sales Talents, Care Talents, Financial Talents, Executive Talents, HR Talents, BTS, Next-ICT, Digitalents, Arcq en Chaintec. Onze gemeenschappelijke noemer is specialisatie, expertise, innovatie en klantgerichtheid. We bieden - per vakspecialisatie - HR diensten aan: rekrutering & selectie, projectsourcing, training, interim management, uitzendarbeid, assessment & development centers en HR Consultancy. Care Talents is gespecialiseerd in project staffing, rekrutering & selectie en uitzendarbeid van verpleegkundigen. In het kader van de uitbreiding van het kantoor te Jette, zijn we op zoek naar een sterke Teamleader Project Staffing. Jouw focus zal deels op rekrutering en deels op coaching liggen.

  • reclamebedelers huis-aan-huis gezocht regio KALLO (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste in jouw buurt? Dan hebben wij de opdracht voor jou! Voor de uitbreiding van ons netwerk aan zelfstandige promo koeriers zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde en dynamische mensen om kranten in folders te bedelen. Heel flexibele uren - jij bepaalt waar je wilt bedelen.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Flexi-jobs (keukenmedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

Zoek naar antwoorden van DANNY LADEUZE in sociale netwerken
Look for responds of DANNY LADEUZE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DANNY LADEUZE. Laat een reactie achter voor DANNY LADEUZE. DANNY LADEUZE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DANNY LADEUZE. Leave a respond for DANNY LADEUZE. DANNY LADEUZE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DANNY LADEUZE op de google maps. Adres en contacten DANNY LADEUZE
Location of DANNY LADEUZE on the google maps. Address and contacts of DANNY LADEUZE

Andere gerelateerde bedrijven als come DANNY LADEUZE DANNY LADEUZE: FORTIS | LUC VERJANS | Delvaux | ANDRE MAES | Barcodex SA

Other related companies as DANNY LADEUZE: FORTIS | LUC VERJANS | Delvaux | ANDRE MAES | Barcodex SA

DANNY LADEUZE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DANNY LADEUZE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05335754394. Het bedrijf DANNY LADEUZE bevindt zich op het adres: RUE ALBERT IER 45; 7538; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in DANNY LADEUZE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DANNY LADEUZE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DANNY LADEUZE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DANNY LADEUZE, openstaande posities, locatie van DANNY LADEUZE op de kaart.

DANNY LADEUZE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DANNY LADEUZE, company assigned to the tax number BE05335754394. The company DANNY LADEUZE is located at the address: RUE ALBERT IER 45; 7538; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Woningbouw. Products created in DANNY LADEUZE were not found.
The main activity of DANNY LADEUZE is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DANNY LADEUZE is not available. You also can look at reviews of DANNY LADEUZE, open positions, location of DANNY LADEUZE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DANNY LADEUZE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DANNY LADEUZE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DANNY LADEUZE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DANNY LADEUZE, employees, financial statistics.