BECK GEBROEDERS U.R.

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • BECK GEBROEDERS U.R.
Private companiesTextile Mill Products • BECK GEBROEDERS U.R.

Contactgegevens BECK GEBROEDERS U.R.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BECK GEBROEDERS U.R.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BECK GEBROEDERS U.R.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KWAKKELHOEKSTRAAT 61; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37768640 (+32-37768640) 37768640 (+32-37768640)

Fax (fax): +32 (87) 202-31-93 +32 (87) 202-31-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BECK GEBROEDERS U.R.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BECK GEBROEDERS U.R."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BECK GEBROEDERS U.R."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BECK GEBROEDERS U.R., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BECK GEBROEDERS U.R.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BECK GEBROEDERS U.R., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BECK GEBROEDERS U.R.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BECK GEBROEDERS U.R.
Products information BECK GEBROEDERS U.R.

BTW identificatienummer (tax): BE03313446044
Ondernemingsnummer: 4279968261
Hoofdstad (capital): 817,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 728,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in BECK GEBROEDERS U.R. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BECK GEBROEDERS U.R.
(Get full report from official database of BE for BECK GEBROEDERS U.R.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BECK GEBROEDERS U.R.
Addition kinds of activities for BECK GEBROEDERS U.R.

0811. Houtwegen | Timber tracts
565199. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec
13899901. Cementolie- en gasbronnen | Cementing oil and gas well casings
17110400. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
20520000. Koekjes en crackers | Cookies and crackers
22999908. Noils, wol en sybokhaar | Noils, wool and mohair
28690501. Aroma's of aroma's, synthetisch | Flavors or flavoring materials, synthetic
32290502. Tubing, glas | Tubing, glass
34979904. Gouden folie of blad | Gold foil or leaf
61590100. Landbouwkredietinstellingen | Agricultural credit institutions

Werken bij BECK GEBROEDERS U.R.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BECK GEBROEDERS U.R.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BECK GEBROEDERS U.R.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BECK GEBROEDERS U.R.. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Technieker (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken: Technieker Je trekt kabels door voor het plaatsen van installaties . Je werkt aan de klimaatsregelingsinstallaties (HVAC) . Je plaatst kabelgoten en leidingen . Je stelt diagnoses van storingen aan installaties en herstelt de defecte onderdelen .

  • Medewerker kassa (M/V) (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Harelbeke zijn wij op zoek naar een medewerker voor de kassa.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Lanaken (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: PUUUR BILZEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap. Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen.

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • MASTER STUDENT ARCHITECTUUR (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Als jong en dynamisch architectenbureau uit Schilde zijn wij opzoek naar een leuke, gemotiveerde en spontane medewerker om ons team te versterken. U zal instaan voor het uitwerken van verschillende architectuurprojecten van voorontwerp tot werfopvolging. Kennis van autocad en MS office is verreist. U kan hier 2 dagen per week tewerkgesteld worden in samenspraak met het kantoor. Werken met programma's als CAD/BIM-software Vectorworks en het 3D-animatieprogramma Cinema 4D zijn een pluspunt. Mocht u in het bezit zijn van een portfolio ontvangen wij deze graag.

  • Stagiair(e) communicatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WATER-LINK

    Type: Studentenjob

    Als stagiair(e) communicatie ondersteun je de communicatieafdeling. Concreet zal je takenpakket onder meer bestaan uit volgende zaken: Copywriting Werken met Adobe pakket Beelmateriaal archiveren, organiseren en ordenen Interne campagnes uitwerken Werken in Photoshop, Illustrator en Inndesign

  • Recruiter Houthalen m/v (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Onze medewerkers…wel… ze veranderen de wereld elke dag. Als je gepassioneerd bent om onze organisatie naar een hoger level te brengen, is The Adecco Group de match voor jou. We zijn op zoek naar passie, creativiteit, betrokkenheid én fun. Onze teams zijn één en al diversiteit. We hebben zangeressen, kampioenen, super mama's, super papa's en meer. We houden van unieke persoonlijkheden met opmerkelijke talenten. We ‘work hard, play hard' en werken als één team. Laat je ego maar achter aan de deur; teamspirit is wat we zoeken. Onze mensen, groei, excellentie en resultaten staan voorop. Kortom, we zijn op zoek naar échte mensen, die erin geloven dat het mogelijk is om het onmogelijke te realiseren, samen. Op vandaag zijn we op zoek naar een SUPER Recruiter voor ons kantoor te Houthalen. Als Recruiter bij Adecco: Ga je op zoek naar de ideale kandidaten voor de vacatures waar je verantwoordelijk voor bent. Door je creativiteit en je digitale skills komen kandidaten naar je toe. Daarnaast laat je vaak de Sherlock in je los om talenten te vinden via jobsites en social media. Spot je met veel enthousiasme commerciële opportuniteiten én onderneem je actie! Is de telefoon je beste vriend. Bellen bellen bellen is je ding! Onthaal je je kandidaten in stijl en bouw je een lange termijn relatie op zodat er wederzijds vertrouwen is Zorg je voor de perfect match tussen je kandidaten en je klanten en word je een echte life changer voor velen Houd je je dossiers up to date.

  • PLC Programmeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Als PLC programmeur voer je opdrachten uit voor en met onze klanten in functie van jouw kennis en kunnen. Je wordt ingeschakeld in een team, dat instaat om een project vanuit conceptfase tot en met de nazorg te ondersteunen. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de communicatie met de klanten en leveranciers, zelfstandig opstellen van specificaties, uitwerken van concepten, programmeren van de PLC’s, begeleiden van junior programmeurs, FAT & SAT testen samen met de klant met de daarbij horende commissioning activiteiten. Bedrijfsprofiel: NOVA Engineering is een partner gespecialiseerd inprojectsourcing en werving en selectie van technische bedienden en ingenieurs.Voor regio Oost-Vlaanderen zijn we op zoek naar een PLCProgrammeur

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Zelfst. ondernemers in de dienstensector gezocht (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: GDS & CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door het groeiende succes zijn we op zoek naar ondernemers op zelfstandige basis in hoofd- of bijberoep. Je helpt mensen besparen op hun maandelijkse facturen. Je vergelijkt de huidige facturen van de klant met het zeer competitieve aanbod van onze partners en sluit zo de contracten af. Je krijgt hiervoor een officiële licentie als verdeler van enkele grote spelers in de markt. Je bezoekt zowel particuliere klanten als zelfstandigen. Door ons uniek referentieprogramma kom je automatisch bij nieuwe klanten terecht, dus koude prospectie is niet noodzakelijk. Je krijgt de nodige opleiding en begeleiding door een ervaren expert. Plaats van samenkomst en meteen ook onze uitvalsbasis is de Ghelamco Arena.

  • Begeleider - Werfreserve (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ONS TEHUIS BRABANT

    Type: Werfreserve

    Als begeleider ben je verantwoordelijk voor : Het optimaal benutten van mogelijkheden tot persoonlijke ontplooiing van de cliënt Het bewaken van het lichamelijk welzijn van de cliënt Het bewaken van het sociaal-emotioneel welbevinden van de cliënt Het actief betrekken van het netwerk in het leven van de cliënt Het beheer van het beschikbaar budget en administratie van de cliënt Het bijdragen aan de uitbouw van Ons Tehuis Brabant als organisatie

Zoek naar antwoorden van BECK GEBROEDERS U.R. in sociale netwerken
Look for responds of BECK GEBROEDERS U.R. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BECK GEBROEDERS U.R.. Laat een reactie achter voor BECK GEBROEDERS U.R.. BECK GEBROEDERS U.R. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BECK GEBROEDERS U.R.. Leave a respond for BECK GEBROEDERS U.R.. BECK GEBROEDERS U.R. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BECK GEBROEDERS U.R. op de google maps. Adres en contacten BECK GEBROEDERS U.R.
Location of BECK GEBROEDERS U.R. on the google maps. Address and contacts of BECK GEBROEDERS U.R.

Andere gerelateerde bedrijven als come BECK GEBROEDERS U.R. BECK GEBROEDERS U.R.: FLAPI EXTRUSION SA | Solderie Permanente (La) | TUBBAX ZEEFDRUK | GHISLEEN PAUWELS | ECOLE PROFESS. FROIDMONT

Other related companies as BECK GEBROEDERS U.R.: FLAPI EXTRUSION SA | Solderie Permanente (La) | TUBBAX ZEEFDRUK | GHISLEEN PAUWELS | ECOLE PROFESS. FROIDMONT

BECK GEBROEDERS U.R. is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BECK GEBROEDERS U.R., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03313446044. Het bedrijf BECK GEBROEDERS U.R. bevindt zich op het adres: KWAKKELHOEKSTRAAT 61; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 817,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 728,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BECK GEBROEDERS U.R. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BECK GEBROEDERS U.R. is Textielmolenproducten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BECK GEBROEDERS U.R. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BECK GEBROEDERS U.R., openstaande posities, locatie van BECK GEBROEDERS U.R. op de kaart.

BECK GEBROEDERS U.R. is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is BECK GEBROEDERS U.R., company assigned to the tax number BE03313446044. The company BECK GEBROEDERS U.R. is located at the address: KWAKKELHOEKSTRAAT 61; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 817,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 728,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in BECK GEBROEDERS U.R. were not found.
The main activity of BECK GEBROEDERS U.R. is Textile Mill Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BECK GEBROEDERS U.R. is not available. You also can look at reviews of BECK GEBROEDERS U.R., open positions, location of BECK GEBROEDERS U.R. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BECK GEBROEDERS U.R., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BECK GEBROEDERS U.R., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BECK GEBROEDERS U.R., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BECK GEBROEDERS U.R., employees, financial statistics.