BART VANHEE

Contactgegevens BART VANHEE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BART VANHEE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BART VANHEE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEELSHOEK 38; 8770; INGELMUNSTER, België

Telefoon (phone): 56665731 (+32-56665731) 56665731 (+32-56665731)

Fax (fax): +32 (4) 585-71-95 +32 (4) 585-71-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BART VANHEE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BART VANHEE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BART VANHEE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BART VANHEE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BART VANHEE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BART VANHEE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BART VANHEE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BART VANHEE
Products information BART VANHEE

BTW identificatienummer (tax): BE09679748535
Ondernemingsnummer: 1034332275
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 680,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in BART VANHEE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Woningbouw

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BART VANHEE
(Get full report from official database of BE for BART VANHEE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BART VANHEE
Addition kinds of activities for BART VANHEE

212100. sigaren | Cigars
267999. Omgebouwde papierproducten, nec, nec | Converted paper products, nec, nec
10949905. Uraniumertsmijnen, nec | Uranium ore mining, nec
28249915. Gekleurde garens, niet-cellulose | Textured yarns, non-cellulosic
31720103. Handtassen, ongeacht materiaal: mannen | Handbags, regardless of material: men's
38610402. Reels, film | Reels, film

Werken bij BART VANHEE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BART VANHEE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BART VANHEE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BART VANHEE. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 2 ploegen (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een industriële wasserij in Lokeren zijn wij op zoek naar een ervaren klusjesman. Je zal worden ingezet voor allerlei klusjes zoals lampen vervangen, monteren van rekken, eenvoudige herstellingswerken... Je zal in 2 ploegen werken maar soms ook zaterdagvoormiddag.

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • TIG LASSER (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Konvert Interim Lier

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Functie omschrijving: De functie als Tig lasser betreft de volgende werkzaamheden. Het samenstellen, lassen en monteren van RVS constructie en/of leidingwerken. Werkzaamheden worden uitgevoerd volgens werkplaatstekeningen en/of na zelfstandig inmeten. Om de door de klant gewenste kwaliteit en het afwerkingsniveau te bereiken is eigen inzicht en vakmanschap hierin zeer belangrijk. Het meeste werk is projectmatig dus het is erg afwisselend. Er wordt zowel zelfstandig als in teamverband gewerkt.

  • Operator m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het sturen, opvolgen en controleren van het volledige productieproces van mozzarella met als doel een kaas te produceren die beantwoordt aan de eisen inzake rendement, kwaliteit en hygiëne.

  • Groenarbeider (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren groenarbeider met rijbewijs B. jou takenpakket zal bestaan uit: snoeien gras afdoen onkruid verwijderen werken met allerhande machines klinkers leggen ( paden die door de tuin lopen) ... trefwoorden: tuinarbeider, groen, groenmedewerker, tuin, landbouw, groendienst, ...

  • Logistiek Medewerker / hulpverkoper Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je verzorgt de presentatie van de winkel ( orde bevoorrading ontvangst van goederen reinigen van de winkel en de reserve de sanitaire ruimten en de nabije omgeving): Je monteert de toonmodellen Je zorgt voor de correcte affichering van de goederen in de winkel Je houdt de etikettering en promoties bij Je biedt assistentie bij de verkoop van goederen Je verschaft informatie over eenvoudige producten die geen specifieke kennis of geen hoge graad van dienstverlening vereisen of maakt de vraag van de klant over aan de hiërarchie of verkoper(s) Je zorgt voor een correcte betaling van de goederen Je gaat na of de goederen die de winkel verlaten in kwaliteit en hoeveelheid overeenstemmen met de aanduidingen op de bestelbon Je licht de hiërarchie of de aanwezige verkoper(s) in over ontbrekende goederen Je overhandigt bestelde goederen aan de klant Je neemt deel aan de opmaak van de inventaris

  • Poetshulp Arendonk (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Jobstudent orderpicker tijdens schooljaar - m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ADECCO ONSITE VAN MARCKE

    Type: Studentenjob

    Wil je graag als jobstudent op je lesvrije (halve) dag een centje bijverdienen als orderpicker / magazijnier te Kortrijk? Dan hebben wij een leuke job voor jou! Van Marcke is een firma gespecialiseerd in sanitair en centrale verwarming. Voor de logistieke site in Kortrijk is Adecco Van Marcke op zoek naar jobstudenten die naar gelang hun beschikbaarheid kunnen ingezet worden. Jouw taken als jobstudent orderpicker / magazijnier zijn onder meer: orders klaarmaken / klaarzetten goederen voor chauffeurs, orders verpakken, laden van vrachtwagens, opkuisen van het magazijn.

  • Onderhoudstechnieker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Je controleert de kwaliteit van de parket (op kleur, fouten, vorm..) - Je zal inspringen bij de verpakkingsafdeling indien nodig en helpen dozen plooien. - In noodgevallen spring je in aan de machine om een oogje in het zeil te houden. - Je zal werken in de afwerkingsafdeling waar fineerplaten worden verwerkt en bewerkt tot parket.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Meetings and Events Consultant (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • zelfstandig verkoper social media (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: WEBCLIX

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze nieuwe software tool en ons IT bedrijf zijn wij opzoek naar een gedreven sales representatieve. Cold calling en klantenbezoeken afleggen is op jou lijf geschreven. Klanten hun probleem analyseren en een oplossing aanbieden is daarom ook een van je specialiteiten. Ons IT-bedrijf geleden te Bonheiden (Mechelen) & Antwerpen heeft een software ontwikkeld omtrend het sociale media beheer van bedrijven. Daarnaast focussen we op toekomst producten zoals chatbots, leadpages en lead magnets. Websites, Seo, Sea horen tegenwoordig tot de klassiekers maar daarom niet onbelangrijk. Heb jij een problemsolving attitude? Wil je een topverkoper zijn of ben je er al een? Doorgroeien in een bedrijf dat in volle ontwikkeling staat maar al jaren een vaste waarde is op de markt. Dan is deze job zeker en vast iets voor jou. Wij zullen er zeker en vast alles aan doen doormiddel van interne opleidingen om je te voorzien van een aantrekkelijk variabel salaris zonder enige plafond.

Zoek naar antwoorden van BART VANHEE in sociale netwerken
Look for responds of BART VANHEE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BART VANHEE. Laat een reactie achter voor BART VANHEE. BART VANHEE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BART VANHEE. Leave a respond for BART VANHEE. BART VANHEE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BART VANHEE op de google maps. Adres en contacten BART VANHEE
Location of BART VANHEE on the google maps. Address and contacts of BART VANHEE

Andere gerelateerde bedrijven als come BART VANHEE BART VANHEE: VAN HERPE-ROEGIERS | de Laat M | POLICE F?D?RALE | NIR ZELTZER | G. DE GROOTE

Other related companies as BART VANHEE: VAN HERPE-ROEGIERS | de Laat M | POLICE F?D?RALE | NIR ZELTZER | G. DE GROOTE

BART VANHEE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BART VANHEE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09679748535. Het bedrijf BART VANHEE bevindt zich op het adres: BEELSHOEK 38; 8770; INGELMUNSTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 680,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Woningbouw. Producten gemaakt in BART VANHEE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BART VANHEE is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BART VANHEE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BART VANHEE, openstaande posities, locatie van BART VANHEE op de kaart.

BART VANHEE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is BART VANHEE, company assigned to the tax number BE09679748535. The company BART VANHEE is located at the address: BEELSHOEK 38; 8770; INGELMUNSTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 680,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Woningbouw. Products created in BART VANHEE were not found.
The main activity of BART VANHEE is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BART VANHEE is not available. You also can look at reviews of BART VANHEE, open positions, location of BART VANHEE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BART VANHEE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BART VANHEE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BART VANHEE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BART VANHEE, employees, financial statistics.