MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK
Private companiesPersonal Services • MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK

Contactgegevens MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TENIERSSTRAAT 40; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22511019 (+32-22511019) 22511019 (+32-22511019)

Fax (fax): +32 (68) 651-77-12 +32 (68) 651-77-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK
Products information MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK

BTW identificatienummer (tax): BE07561035156
Ondernemingsnummer: 8247406005
Hoofdstad (capital): 683,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 891,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK
(Get full report from official database of BE for MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK
Addition kinds of activities for MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK

5995. Optische goederen winkels | Optical goods stores
281906. Brandstoffen en radioactieve stoffen | Fuels and radioactive compounds
01739904. Macadamia Grove | Macadamia grove
22980302. Ladingnetten | Cargo nets
34690202. Keukeninrichtingen en -apparatuur, porselein geëmailleerd | Kitchen fixtures and equipment, porcelain enameled
39159900. Juweliersmateriaal en lapidair werk, nv | Jewelers' materials and lapidary work, nec
51120501. Bestandskaarten | File cards
62829902. Beleggingsadviesdienst | Investment advisory service

Werken bij MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Medewerker (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij vertrouwd met allerhande administratie? Dan ben jij de gepaste kandidaat. Je job zal bestaan uit het uitvoeren van allerhande administratieve taken. Ook zal je probleemzendingen behandelen. Met je sociaalvaardige capaciteiten zal je met de glimlach goeden ontvangen en overhandigen aan klanten en leverancier

  • Back-office medewerker Sociale Zaken - OCMW Liedekerke (LIEDEKERKE)

    Regio: LIEDEKERKE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het team van maatschappelijk assistenten van de dienst sociale zaken biedt steun aan hulpbehoevende inwoners van Liedekerke op het vlak van leefloon, budgetbegeleiding en schuldhulpverlening, individuele toekenningen, financiële steun, energiearmoede, trajectbegeleiding e.a. Als back office medewerker ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de maatschappelijke assistenten bij OCMW Liedekerke. Tot het takkenpakket behoren o.a. budgetbeheer, opvolging van subsidies en andere financiële stromen, opstellen van procedures, en notulen.

  • Flexijob verkoper in tankstation Sint-Niklaas / Kemzeke / Lokeren / Gent (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar mensen die graag als flexi willen werken in een tankstation. Je staat in voor het beleggen van broodjes, kassawerk en de rekken aan te vullen in de winkel. Er zijn 4 verschillende vestigingen : Sint-Niklaas, Kemzeke, Lokeren en Gent. Je bent bereid om in minstens 2 vestigingen in te springen waar nodig. Je plant zelf je werktijden in! Je krijgt een planning wanneer ze mensen nodig hebben en jij kijkt wanneer het voor jou past. Je bent wel op regelmatige basis beschikbaar. Dit wil zeggen één keer per week of per twee weken. Er kan gewerkt worden in de week en in het weekend. Zowel overdag als 's avonds als 's nachts (enkel vestiging in Lokeren) Interesse ? Bel 03 778 71 66 of mail naar [email protected]!

  • Customer service medewerker (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groente- en fruitverwerkend bedrijf in Sint Katelijne Waver zijn wij op zoek naar een Customer Service Medewerker. Samen met je collega’s van het customer service team ben je een onmisbare schakel tussen de klant en de operations. Je draagt de verantwoordelijkheid voor jouw klanten: Je zorgt voor de tijdige en correcte verwerking van de bestellingen. Je voert bestellingen in, en voert controles uit op de elektronisch ontvangen bestellingen. Bij twijfel stem je af met de klant. Je onderneemt de nodige acties voor een correcte facturatie en volgt de betalingen op. Je zorgt voor een correct beheer van de prijzen, volgt de automatische facturatie op, voert controles uit, zorgt voor de tijdige verwerking van manuele ingrepen, en reageert proactief bij anomalieën. Je volgt de tijdige betalingen van de klant op, en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een correcte registratie van de goederenontvangst. Je voert diverse controles uit op de correcte registratie van de ontvangen goederen in de systemen. Je volgt de correcte verwerking van retours op, controleert de ontvangen facturen en onderneemt de nodige actie. Je zorgt voor een goede communicatie en afstemming, enerzijds met de klant en anderzijds met de andere interne afdelingen. Je bent back-up voor je collega’s van de customer service en zorgt mee voor een up to date archivering.

  • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

  • Enthousiaste THUISHULP/HUISHOUDHULP te Lombardsijde/Westende (LOMBARDSIJDE)

    Regio: LOMBARDSIJDE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Jobstudent grafisch ontwerp (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: HOLIDAY SUITES

    Type: Studentenjob

    Holiday Suites is op zoek naar een jobstudent webdesign om het team te versterken. In eerste instantie tijdens de zomervakantie, maar daarna zijn ook andere vakanties weekends en/of weekdagen een optie. · Je bouwt mee aan de website aan de hand vaneen grafische en/of technische invulling. · Je werkt brochures, flyers en ander drukwerk uit. · Je werkt de grafische/technische kant van de nieuwsbrief en promoties uit

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Commercieel assistent (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Technisch medewerker met commerciële feeling Als rechterhand van de Sales Manager fungeer je als hét aanspreekpunt richting klanten en potentiële klanten. Je ontleedt prijsaanvragen, werkt technische oplossingen uit en staat in voor de calculatie- en prijsberekeningen. Vervolgens werk je de offerte uit en bespreek je deze zowel technisch als commercieel tot aan de verkoopovereenkomst. Bovendien zorg je voor de volledige coördinatie van het salestraject zowel binnen de eigen organisatie (engineering, aankoop en productie) als in communicatie met de klant Het bezoeken van (potentiële) klanten, zowel in binnen-als buitenland behoren in beperkte mate ook tot jouw takenpakket. Lopende offertes volg je nauwgezet op.

  • TEKENAAR CIVIELE BOUWKUNDE (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Industrial Engineering Support

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor het ontwerpen , controleren en aanpassen van 3D BIM modellen. Je maakt uitvoerings, liggings, opmeetings en as-built plannen en dokumenten van beton, bekisting en wapening. U gebruikt hiervoor Autocad 2016 , Strakon en /of Revit

  • Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674945-inline.html?cid=Partner_VDAB Senior Accountant - Groeiend Fiduciair Kantoor LEDR Executive Solutions is op zoek naar een sterk financieel profiel die ervaring heeft in de fiduciaire sector. Heb jij ervaring als senior-manager of zelfs al als kantoorverantwoordelijke? Dan kan dit de geknipte opportuniteit zijn voor jou! Onze klant heeft een gevestigde waarde in Limburg met grote en KMO-klanten. Zij bieden op maat gemaakte oplossingen en staan bekend om hun uitstekende service. Door hun groei zijn zij op zoek naar een nieuwe Manager die op termijn partner kan worden. Senior Accountant: Uw taken: U (bege)leidt en ondersteund uw team met het leveren van de juiste service naar de klant toe. Deze bestaat momenteel uit accounting en tax profielen, maar kan ook uitgebreid worden naar audit. Voor een aantal grote dossiers staat u zelf in voor het contact met de klant U bent hoofdverantwoordelijke en aanspreekpunt voor het ganse personeelsteam U hebt de financiële en HR-eindverantwoordelijkheid en rapporteert naar de aandeelhouders U zit maandelijks samen met de andere vennoten en ondersteunt hun waar nodig (strategische beslissingen, klant gerelateerde zaken,...)

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

Zoek naar antwoorden van MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK in sociale netwerken
Look for responds of MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK. Laat een reactie achter voor MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK. MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK. Leave a respond for MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK. MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK op de google maps. Adres en contacten MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK
Location of MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK on the google maps. Address and contacts of MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK: FLAIMS OPTRONICS NV | JUKE BOX RECORDS | HOUTHANDEL VANDENBROUCKE | Duvivier M | MARIE-PAULE LEBRUN

Other related companies as MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK: FLAIMS OPTRONICS NV | JUKE BOX RECORDS | HOUTHANDEL VANDENBROUCKE | Duvivier M | MARIE-PAULE LEBRUN

MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07561035156. Het bedrijf MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK bevindt zich op het adres: TENIERSSTRAAT 40; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 683,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 891,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, openstaande posities, locatie van MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK op de kaart.

MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, company assigned to the tax number BE07561035156. The company MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK is located at the address: TENIERSSTRAAT 40; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 683,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 891,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK were not found.
The main activity of MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK is not available. You also can look at reviews of MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, open positions, location of MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MANU KOEL- EN ELEKTROTECHNIEK, employees, financial statistics.