DEKOPOLIS

Contactgegevens DEKOPOLIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DEKOPOLIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DEKOPOLIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TRADE MART ENTRANCE HALL 88-89; 1020; BRUSSEL, België

Telefoon (phone): 24782958 (+32-24782958) 24782958 (+32-24782958)

Fax (fax): +32 (56) 279-35-26 +32 (56) 279-35-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DEKOPOLIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DEKOPOLIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DEKOPOLIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DEKOPOLIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DEKOPOLIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DEKOPOLIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DEKOPOLIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DEKOPOLIS
Products information DEKOPOLIS

BTW identificatienummer (tax): BE02484527587
Ondernemingsnummer: 2824829101
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 738,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DEKOPOLIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DEKOPOLIS
(Get full report from official database of BE for DEKOPOLIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DEKOPOLIS
Addition kinds of activities for DEKOPOLIS

328106. Curbing, plaveisel en loopbrug steen | Curbing, paving, and walkway stone
22579902. Jersey doek | Jersey cloth
24930203. waferboard | Waferboard
25129900. Gestoffeerde huishoudelijke meubels, nec | Upholstered household furniture, nec
35429918. Platenbewerkingsmachines | Sheet metalworking machines
36489908. Zwembad verlichting fixtures | Swimming pool lighting fixtures
37280405. Turret test fixtures, vliegtuigen | Turret test fixtures, aircraft
65419902. Titel reconveyance bedrijven | Title reconveyance companies
91210200. Wetgevende instanties, staat en lokaal | Legislative bodies, state and local

Werken bij DEKOPOLIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DEKOPOLIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DEKOPOLIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DEKOPOLIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur - Demonteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Je monteert en demonteert onderdelen, vereist voor schadeherstelling. · Indien nodig, bouw je componenten zoals een motorblok, reminstallaties, elektrische en mechanische onderdelen en verbindingen uit. · In afwachting van het monteren, berg je alle onderdelen overzichtelijk op. · Je vraagt de benodigde onderdelen voor herstelling aan bij de magazijnier en kijkt ze na op juistheid en degelijkheid. · Je bouwt alle onderdelen terug in en maakt de wagen rijklaar. · Je zorgt ervoor dat het gereedschap in goede staat blijft en staat in voor de orde en netheid op de werkvloer.

  • Operator / Productie Arbeider Audi (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiemedewerker volgt u van heel nabij hoe wij de Audi A1 maken. Met een technische opleiding kunt u kiezen tussen de carrosseriebouw, de lakafdeling en de montage. Welke afdeling u ook kiest, u krijgt zeker boeiende opdrachten. In de carrosseriebouw bijvoorbeeld maakt u mee hoe uit ongeveer 230 onderdelen het ruwe koetswerk van de Audi A1 ontstaat en in de montageafdeling worden in elk voertuig 800 tot 1.000 onderdelen ingebouwd. Dat is precisiewerk waar je nauwkeurig en handig voor moet zijn.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO DEURLE (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Heusden-Zolder – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder dringend! (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

  • JOBSTUDENT PRODUCTIE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Desteldonk gaan we op zoek naar jobstudenten om in de productie te werken. Afhankelijk van je school kunnen er dagen flexibel ingepland worden. Je staat in voor het kleven van etiketten op producten. Je staat in voor het inpakken van producten in dozen. Je staat in voor polyvalente taken in de productie.

  • Jobstudent slagerij zaterdag (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een slagerij met aanzien in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde jobstudent voor op zaterdag en in de vakanties. U bedient de klanten in de winkel en helpt mee met simpele bereidingen in de keuken indien nodig.

  • Administratief Medewerker Back-Office (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: KREA SALES CPM BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Back Office Medewerker ben je de administratieve steun en toeverlaat van onze Field Sales Manager en Sales Director. Door je administratie piekfijn op orde te houden, zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt voor onze verschillende verkoopteams op de baan. Je volgt samen met de vertegenwoordigers hun commerciële administratie op, houdt de CRM-systemen mee up to date en beheert een aantal logistieke taken. De belangrijkste taken van de Back Office Medewerker zijn : Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de administratieve flow van de vertegenwoordigers (bestelbonnen nakijken, …). Je geeft de bestellingen door aan onze klanten en volgt de hele logistieke flow op. Je zorgt ervoor dat de stocks niet te groot en correct zijn en dat de fysieke stock overeenkomt met de systeemstock. Je zorgt voor de verschillende reportings naar de Field Sales Manager en klanten toe. Je beheert de retour- & leverbonnen. Je beheert de processen van cash betalingen door de klanten van onze verschillende teams en zorgt voor een correcte opvolging door elke vertegenwoordiger. Je houdt de productoverzichten en prijslijsten van de groothandels up to date. Je volgt, samen met de vertegenwoordigers, de commerciële administratie op. Aan het einde van een commerciële actie zorg je voor een correcte afsluiting (bonnen opsturen naar de fabrikanten, facturatie nakijken, …). Je houdt de CRM-systemen up to date (nieuwe producten, promoties, vragenlijsten,… toevoegen). Je bent back-up voor de andere back office collega's indien nodig.

  • Foodcornermedewerker bij het one-stop-shop tankstation te Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CELEKO

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant met verschillende vernieuwde tankstations in Limburg zijn we opzoek voor hun vestiging in Sint-Truiden naar 2 foodcorner medewerkers.1 Foodcorner medewerker gaat meer ingezet worden aan de "KASSA", & de andere hoofdzakelijk aan het "FOODGEDEELTE". Je takenpakket bestaat o.a.. uit: - taken: het maken van broodjes/pizza's, het bedienen van dranken/gerechten ( foodgedeelte) & verschillende taken aan de kassa, aanvullen, carwash, ... Heb je al ervaring in de sector, dan is dit natuurlijk een pluspunt. Indien geen ervaring en/of je komt uit een heel andere sector, dan ben je ook een geschikte kandidaat want bij deze werkgever krijg je een grondige opleiding & begeleiding op de werkvloer !

  • SCHRIJNWERKER-Flightcasebouwer (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ICARUS FLIGHTCASES & DECOR FACILIT.

    Type: Vaste Job

    Uw taak wordt het bouwen van onze topkwaliteit flightcases op maat en met aangepast binnenwerk.

  • Magazijnier (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: CHAUVET EUROPE

    Type: Vaste Job

    - Controle van binnenkomende goederen - Order picking met reachtruck - Verpakken van uitgaande bestellingen - Laden en lossen van vrachtwagens - Dagelijks overleg van te nemen acties met de magazijnverantwoordelijke - Tijdelijk inspringen bij andere afdelingen o.a. kwaliteitscontrole

Zoek naar antwoorden van DEKOPOLIS in sociale netwerken
Look for responds of DEKOPOLIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DEKOPOLIS. Laat een reactie achter voor DEKOPOLIS. DEKOPOLIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DEKOPOLIS. Leave a respond for DEKOPOLIS. DEKOPOLIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DEKOPOLIS op de google maps. Adres en contacten DEKOPOLIS
Location of DEKOPOLIS on the google maps. Address and contacts of DEKOPOLIS

Andere gerelateerde bedrijven als come DEKOPOLIS DEKOPOLIS: TEAROOM ELAN | Time-Tex BVBA | POUPETTE | EMPIRE | SCHONER WONEN

Other related companies as DEKOPOLIS: TEAROOM ELAN | Time-Tex BVBA | POUPETTE | EMPIRE | SCHONER WONEN

DEKOPOLIS is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DEKOPOLIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02484527587. Het bedrijf DEKOPOLIS bevindt zich op het adres: TRADE MART ENTRANCE HALL 88-89; 1020; BRUSSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 738,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in DEKOPOLIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DEKOPOLIS is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DEKOPOLIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DEKOPOLIS, openstaande posities, locatie van DEKOPOLIS op de kaart.

DEKOPOLIS is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DEKOPOLIS, company assigned to the tax number BE02484527587. The company DEKOPOLIS is located at the address: TRADE MART ENTRANCE HALL 88-89; 1020; BRUSSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 738,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in DEKOPOLIS were not found.
The main activity of DEKOPOLIS is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DEKOPOLIS is not available. You also can look at reviews of DEKOPOLIS, open positions, location of DEKOPOLIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DEKOPOLIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DEKOPOLIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DEKOPOLIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DEKOPOLIS, employees, financial statistics.