BILLARDS THISSEN

Contactgegevens BILLARDS THISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BILLARDS THISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

BILLARDS THISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN WESENBEKESTRAAT 53; 2060; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32341225 32341225

Fax (fax): +32 (84) 864-81-36 +32 (84) 864-81-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BILLARDS THISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BILLARDS THISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BILLARDS THISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BILLARDS THISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BILLARDS THISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BILLARDS THISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BILLARDS THISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BILLARDS THISSEN
Products information BILLARDS THISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE01865447998
Ondernemingsnummer: 1469665527
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 290,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BILLARDS THISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BILLARDS THISSEN
(Get full report from official database of BE for BILLARDS THISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor BILLARDS THISSEN
Addition kinds of activities for BILLARDS THISSEN

28730101. Ammoniak-drank | Ammonia liquor
30699900. Vervaardigde rubberproducten, nec, nec | Fabricated rubber products, nec, nec
51439904. Bevroren zuivel-desserts | Frozen dairy desserts
73891103. Radio-uitzendingen | Radio broadcasting music checkers
76992002. Kantoorapparatuur en accessoires aanpassen | Office equipment and accessory customizing

Werken bij BILLARDS THISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BILLARDS THISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BILLARDS THISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BILLARDS THISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker dagdienst met Heftruckattest (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC in Mol zoekt tijdelijke inpakmedewerkers, die in het bezit zijn van een heftruckattest. Je zal de afgewerkte producten inpakken zodat het op een veilige wijze naar de klant kan verzonden worden. Het betreft een voltijdse opdracht voor ongeveer één maand

  • Huishoudheld regio Kortemark - dringend (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden met onmiddellijk ingang. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP De Haan/Bredene (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan die van onze concurrenten.

  • Onderhoudsmonteur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een firma gelegen in Tessenderlo, gespecialiseerd in het afvullen van gasflessen zijn we op zoek naar een Onderhoudsmonteur. Je staat in voor het verrichten/assisteren van werkzaamheden in het kader van preventief en curatief onderhoud aan machines; gebouwen; propaan en butaan installaties en de infrastructuur op het depot te Tessenderlo conform de richtlijnen van het veiligdheidsbeheersysteem. Bij interesse, contacteer Konvert Interim Tessenderlo!

  • Poetsstudent(e) tijdens de week (min. 1 dag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs &HR

    Type: Studentenjob

    Voor een schoonmaakbedrijf in Gent is AGO Jobs & HR op zoek naar poetsstudenten die zich wekelijks kunnen vrijmaken. Iedere ochtend word je opgehaald op een vaste locatie in Gent om appartementsgebouwen/scholen/kerken/bedrijven etc te onderhouden. Telkens werken van 7-17h. Dagen zijn af te stemmen met de klant (flexibel).

  • LESGEVER ZWEMMEN/REDDER (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een opdracht zwemmen en redden op 7 november in Oostkamp zijn we op zoek naar een losse lesgever. De opdracht vindt plaats van 13:00-15:00 uur. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Technieker (ZUIENKERKE)

    Regio: ZUIENKERKE

    Bedrijf: Talentus Oostende

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een manusje-van-alles die beschikt over een ruime ervaring en kennis (elektrisch, mechanisch, lassen, ...) Bedrijfsprofiel: Al bijna 20 jaar is onze klant actief in het plaatsen van de juiste technieker op de juiste job. Met reden kunnen we het bedrijf dan ook specialist noemen in hun vak.

  • Storemanager Mechelen 37u (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT MECHELEN

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Dosssierbeheerder m/v (OUDERGEM)

    Regio: OUDERGEM

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    U beheert schadegevallen binnen 1 verzekeringstak (auto) en volgt deze dossiers integraal op vanaf de melding tot de afsluiting Bij opening van het schadedossier verzamelt u informatie over de dekking, aansprakelijkheid en oorzakelijke omstandigheden van het schadegeval. Na analyse past u de geldende regels toe. U neemt het nodige initiatief om de schade van zowel de klant als de tegenpartij te becijferen U onderhandelt actief over het schadegeval en gaat uiteindelijk over tot de vergoeding van de klant en de tegenpartijen U houdt de verzekerde met regelmaat op de hoogte betreffende de evolutie van zijn of haar dossier Communicatie en overleg met externe partijen zoals experten en advocaten behoort eveneens tot uw takenpakket

  • Afdelingschef Verse Voeding (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Talentus

    Type: Vaste Job

    Je hebt een passie voor food en horeca en bent een specialist op het gebied van groenten en fruit, vlees of verse vis. Dankzij je uitgebreide kennis en sterke commerciële vaardigheden functioneer je als een echte partner voor onze klanten. Je adviseert hen over onze kwaliteitsproducten en bouwt mee aan het succes van hun zaak.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

  • MEUBELMAKER | SCHRIJNWERKER (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: KANEFAS

    Type: Leercontract

    Jouw functie Binnen Kanefas word je opgeleid als schrijnwerker, meubelmaker, plaatser en monteur: je helpt mee allerlei maatwerk te realiseren voor de klanten: Je leert correct opmeten. Je leert machines in-, omstellen en bedienen. Je helpt mee meubels, interieur- en exterieurelementen samen te stellen. Je zorgt voor een goede afwerking van de creaties (schuren enz.). Je leert materialen en afgewerkte producten efficiënt te laden voor transport. Je komt mee naar de klanten om afgewerkte stukken te leveren en/of monteren.

Zoek naar antwoorden van BILLARDS THISSEN in sociale netwerken
Look for responds of BILLARDS THISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor BILLARDS THISSEN. Laat een reactie achter voor BILLARDS THISSEN. BILLARDS THISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BILLARDS THISSEN. Leave a respond for BILLARDS THISSEN. BILLARDS THISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BILLARDS THISSEN op de google maps. Adres en contacten BILLARDS THISSEN
Location of BILLARDS THISSEN on the google maps. Address and contacts of BILLARDS THISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come BILLARDS THISSEN BILLARDS THISSEN: A.R.S. | Vanmanshoven BVBA | Steukers Geert | P. LIJNEN | GRoupIPC

Other related companies as BILLARDS THISSEN: A.R.S. | Vanmanshoven BVBA | Steukers Geert | P. LIJNEN | GRoupIPC

BILLARDS THISSEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BILLARDS THISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01865447998. Het bedrijf BILLARDS THISSEN bevindt zich op het adres: VAN WESENBEKESTRAAT 53; 2060; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 290,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in BILLARDS THISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BILLARDS THISSEN is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BILLARDS THISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BILLARDS THISSEN, openstaande posities, locatie van BILLARDS THISSEN op de kaart.

BILLARDS THISSEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BILLARDS THISSEN, company assigned to the tax number BE01865447998. The company BILLARDS THISSEN is located at the address: VAN WESENBEKESTRAAT 53; 2060; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 290,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in BILLARDS THISSEN were not found.
The main activity of BILLARDS THISSEN is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BILLARDS THISSEN is not available. You also can look at reviews of BILLARDS THISSEN, open positions, location of BILLARDS THISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BILLARDS THISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BILLARDS THISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BILLARDS THISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BILLARDS THISSEN, employees, financial statistics.