ALLMATIC

Contactgegevens ALLMATIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ALLMATIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

ALLMATIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BROEK 25; 1500; HALLE, België

Telefoon (phone): 23568034 (+32-23568034) 23568034 (+32-23568034)

Fax (fax): +32 (55) 234-68-55 +32 (55) 234-68-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ALLMATIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ALLMATIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ALLMATIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ALLMATIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ALLMATIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ALLMATIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ALLMATIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ALLMATIC
Products information ALLMATIC

BTW identificatienummer (tax): BE01484771728
Ondernemingsnummer: 2536987304
Hoofdstad (capital): 349,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in ALLMATIC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ALLMATIC
(Get full report from official database of BE for ALLMATIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor ALLMATIC
Addition kinds of activities for ALLMATIC

7515. Personenauto leasing | Passenger car leasing
228104. Tapijt- en tapijngaren, gesponnen | Carpet and rug yarn, spun
322100. Glascontainers | Glass containers
22840303. Borduurdraad | Embroidery thread
35999904. Kolom klemmen en kanten | Column clamps and shores
39490901. Badminton apparatuur en benodigdheden | Badminton equipment and supplies
44990400. Marine ontmanteling en ophaling diensten | Marine dismantling and scrapping services

Werken bij ALLMATIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ALLMATIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ALLMATIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ALLMATIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopsmedewerker beenhouwerij (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: ASAP EVERGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal in supermarkt op de afdeling beenhouwerij klanten bestellen. Je taken zijn vlees versnijden, sates maken, slaatjes bereiden. Je staat ook in voor de afwas en helpt mee aan de opkuis.

  • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

  • Ergotherapeut geriatrisch support team en verpleegeenheid geriatrie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AZ GROENINGE

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Het zorgprogramma geriatrie van az groeninge telt diverse afdelingen: 4 acute geriatrische afdelingen, de geriatrische daghospitalisatie en een liaisonfunctie onder de vorm van een geriatrisch supportteam (GST). De functie is tweeledig: - Het geriatrisch suportteam faciliteert, geeft ondersteunend advies in functie van de geriatrische zorg aan de +75 jarige gehospitaliseerde patiënt, die niet verblijft op een geriatrische afdeling van het ziekenhuis. - Als ergotherapeut op de geriatrische verpleegeenheid sta je samen met je collega’s in voor de opvolging en de behandeling van de geriatrische patiënt en zijn mantelzorg. Als ergotherapeut - Screen je de mogelijkheden en beperkingen van de patiënt aan de hand van zorgvuldig geselecteerde interventies en gevalideerde observatieschalen, - Evalueer je de draaglast en draagkracht van de omgeving van de patiënt, - Vertaal je deze resultaten in acties en adviezen voor de patiënt en zijn mantelzorger in een eenvoudige taal, - Formuleer je op basis van je testing en observaties een professioneel ergotherapeutisch advies en/of behandelvoorstel naar de huisarts, geriater, neuroloog, psychiater, afdelingsverpleegkundige en/of collega’s paramedici, - Rapporteer je correct, tijdig en nauwkeurig je resultaten via het elektronisch patiëntendossier, - Coördineer je de werking van de geheugenkliniek vanuit je functie als ergotherapeut , - Participeer je actief in het multidisciplinaire team.

  • Operator (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG.1555/BUOC-W.INT.546-B-00197-405-20121106

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Genk zijn wij op zoek naar operators metaal voor het vernikkelen van metaal. Je werkt in dagpost en hebt bij voorkeur al een eerste ervaring als operator achter de rug

  • ERVAREN AUTOVERKOPER M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: APPRO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een garage/carrosserie in regio Leuven, zijn wij op zoek naar een ervaren autoverkoper. Als ervaren autoverkoper denk je klantgericht. Klantgericht, communicatief en commercieel zijn deze woorden jou op het lijf geschreven? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je verantwoordelijkheden voor deze functie zijn: Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van wagens, testritten, plaatsing van bestellingen en opvolging van leveringen. Voor levering controleer je het voertuig. Daarnaast sta je ook in voor het beheer van de showroom en het onthaal van de klanten.

  • Huishoudhulp (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: t-interim Bree

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques is weggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en een positieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen op individuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van het dagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis, namelijk: Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerken Bereiden van maaltijden Boodschappen doen

  • Voltijdse huishoudhulp Zulte M/V. (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Online marketeer (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een dynamische dienstverlenend bedrijf zijn we op zoek naar een online marketeer die mee zal instaan voor de ondersteuning van de verdere groei van de organisatie.  Deze internationaal gerenomeerde marktleider zoekt een proactief iemand die continu op zoek gaat naar nieuwe online opportuniteiten om zoveel mogelijk goede leads uit de markt te halen. Ben jij op zoek naar de volgende stap in jouw online marketingcarrière? Dan bieden wij jou een uitdagende job in een snel groeiende en –veranderende markt.  Vanuit Google Analytics volg je alle online campagnes (SEA, SEO, Display, Affiliate, Social) op voor elk van de productsegmenten met als doel een zo efficiënt mogelijke leadgeneratie. Je bent continu op zoek naar nieuwe leadkanalen en bent contactpersoon voor alle online leadpartners, waarbij je op regelmatige basis de resultaten analyseert en waar nodig bijstuurt. Je bent eindverantwoordelijk voor alle websites en landingspagina’s waarbij optimale leadgeneratie voorop staat. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het continu voeden van deze sites met nieuwe relevante content, gebruik makend van ons CMS. Je stuurt het SEA- en SEO-agentschap aan en je legt je eveneens toe op de verdere optimalisatie van onze e-mail campagnes via onze e-mailtool. Je rapporteert aan de Marketing Manager. Je biedt ondersteuning in de uitvoering van het marketing- en communicatieplan en denkt proactief mee rond de ontwikkeling van online en offline campagnes. Kortom, je streeft naar een toppositionering van de verschillende online tools (website, landingspagina’s, nieuwsbrieven, …) van thyssenkrupp Home Solutions als marktleider in een zeer uitdagende markt. Iets voor jou? Stuur dan zeker je cv en een korte motivatie naar [email protected] t.a.v Céline Vereecke. 

  • Lassers (SCHENDELBEKE)

    Regio: SCHENDELBEKE

    Bedrijf: bvba db welding

    Type: Vaste Job

    Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

  • Auticoach (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Brasschaat waar kinderen, jongeren en hun ouders terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren met autisme. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

Zoek naar antwoorden van ALLMATIC in sociale netwerken
Look for responds of ALLMATIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor ALLMATIC. Laat een reactie achter voor ALLMATIC. ALLMATIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ALLMATIC. Leave a respond for ALLMATIC. ALLMATIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ALLMATIC op de google maps. Adres en contacten ALLMATIC
Location of ALLMATIC on the google maps. Address and contacts of ALLMATIC

Andere gerelateerde bedrijven als come ALLMATIC ALLMATIC: Philippe-Harold | Leyedaele | JULIANUS JANSSENS | HUIS SNOEPIE | Gutmann

Other related companies as ALLMATIC: Philippe-Harold | Leyedaele | JULIANUS JANSSENS | HUIS SNOEPIE | Gutmann

ALLMATIC is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ALLMATIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01484771728. Het bedrijf ALLMATIC bevindt zich op het adres: BROEK 25; 1500; HALLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 349,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Producten gemaakt in ALLMATIC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ALLMATIC is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ALLMATIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ALLMATIC, openstaande posities, locatie van ALLMATIC op de kaart.

ALLMATIC is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ALLMATIC, company assigned to the tax number BE01484771728. The company ALLMATIC is located at the address: BROEK 25; 1500; HALLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 349,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Winkelinrichting and handelsuitrusting Gh. Products created in ALLMATIC were not found.
The main activity of ALLMATIC is Electric, Gas and Sanitary Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ALLMATIC is not available. You also can look at reviews of ALLMATIC, open positions, location of ALLMATIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ALLMATIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ALLMATIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ALLMATIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ALLMATIC, employees, financial statistics.