Vins et Cuisine de la Passion

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Vins et Cuisine de la Passion
Private companiesFurniture and Fixtures • Vins et Cuisine de la Passion

Contactgegevens Vins et Cuisine de la Passion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vins et Cuisine de la Passion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vins et Cuisine de la Passion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chaussée Brunehault 276; 4041; Herstal (Vottem), België

Telefoon (phone): 04 227 99 17 (+32-04 227 99 17) 04 227 99 17 (+32-04 227 99 17)

Fax (fax): +32 (53) 815-38-17 +32 (53) 815-38-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vins et Cuisine de la Passion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vins et Cuisine de la Passion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vins et Cuisine de la Passion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vins et Cuisine de la Passion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vins et Cuisine de la Passion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vins et Cuisine de la Passion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vins et Cuisine de la Passion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vins et Cuisine de la Passion
Products information Vins et Cuisine de la Passion

BTW identificatienummer (tax): BE04872955322
Ondernemingsnummer: 3868530273
Hoofdstad (capital): 317,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 397,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in Vins et Cuisine de la Passion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vins et Cuisine de la Passion
(Get full report from official database of BE for Vins et Cuisine de la Passion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vins et Cuisine de la Passion
Addition kinds of activities for Vins et Cuisine de la Passion

14299900. Gebroken en gebroken steen, nec, nec | Crushed and broken stone, nec, nec
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
57130000. Vloerbedekking winkels | Floor covering stores
80590000. Verpleging en persoonlijke verzorging, nec | Nursing and personal care, nec

Werken bij Vins et Cuisine de la Passion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vins et Cuisine de la Passion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vins et Cuisine de la Passion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vins et Cuisine de la Passion. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulptechnieker (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in het bedenken van creatieve multimediaconcepten zijn wij op zoek naar een tijdelijke hulptechnieker voor het team installatie. Je helpt mee met de hardware installaties op de verschillende werven. Jouw job bestaat uit volgende taken: - Bekabelen, plaatsen en aansluiten van audiovisueel materiaal - Testen van de volledige installatie voor oplevering - Premontage van audiovisuele apparaten - Logistieke ondersteuning

  • Warehouse-operator (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Magazijnier: Je pickt de goederen Je labelt, stapelt en wrapt de producten op pallet. Je laadt en lost de palletten uit de vrachtwagen Indien je een C of CE rijbewijs hebt, vervoer je de goederen zelf met de vrachtwagen.

  • Operator Nachtpost Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Zonhoven zijn wij op zoek naar een Technisch operator. Dit bedrijf is sinds enkele jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de internationale zuilvelmarkt. Het talent & de inzet van de medewerkers, de innoverende aanpak, de uitstekende kwaliteit van de producten, het brede assortiment in combinatie met de filosofie van het duurzaam ondernemen, dragen bij aan het succesverhaal. Wil je deel uitmaken van dit team dan zal je nieuwe job er als volgt uitzien: Als operator ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden, opstarten, instellen, ombouwen en bedienen van de productie-installaties. Je bewaakt het productieproces, voert de nodige controles uit en registreert relevante gegevens. Je probeert storingen aan de installatie te lokaliseren en eenvoudige storingen op te lossen. Je reinigt regelmatig de installatie en je werkomgeving. Je hebt oog voor kwaliteit tijdens het uitoefenen van je functie.

  • Inpakker (M/V) | Regio Waaslandhaven (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de Waaslandhaven zijn we op zoek naar een aantal inpakkers. U taak bestaat eruit om zowel materialen te sorteren als deze in te pakken. Dit takenpakket kan variëren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Bijgaarden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten voor september gezocht te Mortsel (m/v) (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: CARE

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we altijd gemotiveerde jobstudenten voor een leuke job in de schoonmaak gedurende de maand september te Mortsel. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7u tot 11u en op woensdag van 7u tot 10u. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen: ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • ADJUNCT PROJECTLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als Adjunct Projectleider wordt je bijgestaan door een ervaren projectleider Je krijgt de leiding over bouwprojecten zowel qua uitvoering als budget alsook over medewerkers, ploegbazen en werfleiders en onderaannemers Je staat in voor de werkvoorbereiding en de veiligheid van de werf Je onderhandelt met de klanten en beslist over aankopen in overleg met de aankoopdienst

  • Monteur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: HE-CO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor een kwaliteitsvolle plaatsing en afwerking van het eindproduct (of onderdelen ervan), binnen de vooropgestelde termijn, conform de plannen en de veiligheidsvoorschriften.

  • Technisch bediende voor werkvoorbereiding en planning van techniekers (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je verwerkt en analyseert de inkomende opdrachten, stelt de werkorders op en communiceert hierover met de collega’s (technisch/magazijn/administratie). Je beheert de werkplanning voor de techniekers en informeert hen over de uit te voeren werkzaamheden. Je zorgt voor een vlotte en correcte verwerking van de werkopdrachten, ter voorbereiding van een vlotte facturatie. Je volgt de materiaalnoden van de techniekers en van de werkplaats op en verzorgt het inkoopproces.

  • Verkoper Signs (m/v) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TOTAL CONCEPT SIGNS

    Type: Vaste Job

    Je bent een vakman B2B verkoper met minstens 5 jaar ervaring. Ervaring in de sector (of gelijkwaardige sector) is een extra troef. Je hebt vanuit vorige werkervaringen een stevig netwerk in de B2B of bent bereid hier de nodige inspanningen te leveren om dit te genereren. Je weet van aanpakken als het gaat om het prospecteren van bedrijven en hen kennis te laten maken met de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je weet te detecteren waar of wanneer er zich een opportuniteit voordoet, een ingang te vinden bij dit bedrijf en een voorstel te mogen maken. Je kan heel goed en begrijpend luisteren naar de briefing van de klant, ideeën, wensen en budget omtrent de visuele communicatie van het bedrijf of merk. Je kan de klant adviseren (na opleiding) omtrent de mogelijkheden die total concept® te bieden heeft. Je geeft één van onze ontwerpers een briefing zodat er een passend voorstel gemaakt kan worden Je volgt de neergelegde voorstellen op tot de klant je (en total concept®) de bestelling gunt. Je geeft een briefing aan de productie of één van de projectmanagers zodat een technisch- en uitvoeringsdossier opgemaakt kan worden. Je begeleidt de oplevering, checkt de klant op zijn 100% tevredenheid. Je houdt de agenda bij wanneer een volgend contact met de klant ‘als geroepen komt’. Je weet in beeld te blijven van je klanten, in beeld te komen bij potentiële klanten en hanteert hier geen 9 tot 5 mentaliteit bij om dit doel te bereiken. Je hebt een representatief voorkomen en een positieve ingesteldheid die ertoe bijdragen dat klanten graag met jou samenwerken. Je bent gefascineerd van de wondere wereld en de quasi ongelimiteerde mogelijkheden die total concept® te bieden heeft inzake visuele communicatie voor bedrijven of merken.

  • Zelfstandig logopediste (BAVIKHOVE)

    Regio: BAVIKHOVE

    Bedrijf: LOGOPEDIE EMILY

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Van vermoedelijk 26 november 2018 tot 17 februari 2019 - Graag, indien mogelijk, de week ervoor (van 19 tot 23 november) patiënten meevolgen - +/-25-tal uren, met mogelijkheid tot uitbreiding - Behandelingen gaan door in de praktijk te Bavikhove, op school en aan huis (rijbewijs noodzakelijk) Ook enkele uren in Meulebeke - Administratieve en inhoudelijke ondersteuning (administratieprogramma Logosmart) - Ervaring is een pluspunt, maar pas afgestudeerden zijn zeker ook welkom - Kan je slechts een deeltje overnemen, neem dan zeker ook contact op. Dan bekijken we samen wat er mogelijk is. Solliciteren kan met CV en motivatiebrief via [email protected]

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van Vins et Cuisine de la Passion in sociale netwerken
Look for responds of Vins et Cuisine de la Passion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vins et Cuisine de la Passion. Laat een reactie achter voor Vins et Cuisine de la Passion. Vins et Cuisine de la Passion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vins et Cuisine de la Passion. Leave a respond for Vins et Cuisine de la Passion. Vins et Cuisine de la Passion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vins et Cuisine de la Passion op de google maps. Adres en contacten Vins et Cuisine de la Passion
Location of Vins et Cuisine de la Passion on the google maps. Address and contacts of Vins et Cuisine de la Passion

Andere gerelateerde bedrijven als come Vins et Cuisine de la Passion Vins et Cuisine de la Passion: HUIS LILIANE | V?LO CLUB ELLIGNOIS | AYDOGAN FERIDIN | HUIS MARLEO | DEVINA NV

Other related companies as Vins et Cuisine de la Passion: HUIS LILIANE | V?LO CLUB ELLIGNOIS | AYDOGAN FERIDIN | HUIS MARLEO | DEVINA NV

Vins et Cuisine de la Passion is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vins et Cuisine de la Passion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04872955322. Het bedrijf Vins et Cuisine de la Passion bevindt zich op het adres: Chaussée Brunehault 276; 4041; Herstal (Vottem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 317,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 397,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Producten gemaakt in Vins et Cuisine de la Passion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vins et Cuisine de la Passion is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vins et Cuisine de la Passion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vins et Cuisine de la Passion, openstaande posities, locatie van Vins et Cuisine de la Passion op de kaart.

Vins et Cuisine de la Passion is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vins et Cuisine de la Passion, company assigned to the tax number BE04872955322. The company Vins et Cuisine de la Passion is located at the address: Chaussée Brunehault 276; 4041; Herstal (Vottem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 317,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 397,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Wines and spirits - Retail. Products created in Vins et Cuisine de la Passion were not found.
The main activity of Vins et Cuisine de la Passion is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Vins et Cuisine de la Passion is not available. You also can look at reviews of Vins et Cuisine de la Passion, open positions, location of Vins et Cuisine de la Passion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vins et Cuisine de la Passion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vins et Cuisine de la Passion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vins et Cuisine de la Passion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vins et Cuisine de la Passion, employees, financial statistics.