VAN DYCK-COEKAERTS

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • VAN DYCK-COEKAERTS
Private companiesDepository Institutions • VAN DYCK-COEKAERTS

Contactgegevens VAN DYCK-COEKAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN DYCK-COEKAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN DYCK-COEKAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leuvensesteenweg 84; 3390; Tielt-Winge (Tielt), België

Telefoon (phone): 016 63 44 64 (+32-016 63 44 64) 016 63 44 64 (+32-016 63 44 64)

Fax (fax): 016 63 18 37 (+32-016 63 18 37) 016 63 18 37 (+32-016 63 18 37)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN DYCK-COEKAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN DYCK-COEKAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN DYCK-COEKAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN DYCK-COEKAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN DYCK-COEKAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN DYCK-COEKAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN DYCK-COEKAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN DYCK-COEKAERTS
Products information VAN DYCK-COEKAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE05330261230
Ondernemingsnummer: 3579864501
Hoofdstad (capital): 913,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 282,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Beer & ale - Dealers

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN DYCK-COEKAERTS
(Get full report from official database of BE for VAN DYCK-COEKAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN DYCK-COEKAERTS
Addition kinds of activities for VAN DYCK-COEKAERTS

332400. Staal investeringen gieterijen | Steel investment foundries
382201. Airconditioning en koelbeheersing | Air conditioning and refrigeration controls
754903. Sleepdiensten | Towing services
28191005. Zwaar water | Heavy water
52119905. Eavestroughing onderdelen en benodigdheden | Eavestroughing parts and supplies
72190203. Kussenreiniging en renovatie | Pillow cleaning and renovating

Werken bij VAN DYCK-COEKAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN DYCK-COEKAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN DYCK-COEKAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN DYCK-COEKAERTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • MONTEUR (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent flexibel Je werkt graag in team je wil in een ploegenstysteem werken je bent onmiddellijk beschikbaar je hecht belang aan kwaliteitorde netheid

  • Productiemedewerker (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Takenpakket: - Bedienen van de machine - Grondstoffen toevoegen in de machine - Inpakwerk van afgewerkte producten - Kwaliteitscontrole - Ponsen, knippen, strippen maken, ...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Student M/V (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Ben je student en zoek je een bijverdienste? wij zoeken dringend afwassers voor een restaurant te Geraardsbergen. Je spoelt de borden, glazen, bestek, etc. Je spoelt de potten en pannen van de keuken. Je behoudt een algemene netheid binnen de keuken aan, net zoals een optimaal tempo.

  • Jobstudent ontbijtmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HOTEL RUBENS GROTE MARKT

    Type: Studentenjob

    Hotel Rubens-Grote Markt is een luxe boutique stijl hotel gelegen aan een rustige straat op minder dan 1 minuut lopen van de Grote Markt te Antwerpen. Het ligt in het historische hart van deze stad, op loopafstand van alle belangrijke musea, de kathedraal, winkelstraten zoals de Meir en de Groenplaats en diverse interessante antiekwinkels. Het hotel is op zoek naar een leuke jobstudent die vooral de volgende taken zal uitvoeren: Zorgen dat het onze gasten aan niets ontbreekt Verzorgen van de mice en place, dekken van tafels, klaarleggen van bestek, afruimen van tafels Klaarzetten en afbouwen van het ontbijtbuffet Opruimen en schoonmaken van de werkruimten Afwassen Reinigen van de ontbijtruimte

  • Jobstudent(e) kassamedewerker te Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel te Sint-Katelijne-Waver zijn wij op zoek naar jobstudenten die willen werken aen de kassa.

  • Contextbegeleider Crescendo (m/v) 100% onbepaalde duur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CRESCENDO

    Type: Vaste Job

    Crescendo is een team van 6 contextbegeleid(st)ers, een coördinator en een supervisor. Deze mobiele werkvorm baseert zich op het Intensieve Pedagogische Thuishulp model (IPT). De duurtijd en de intensiteit van de begeleiding is afhankelijk van de doelstellingen van het gezin. De hulpverlening vertrekt vanuit de aanwezige krachten in het gezin en het versterken ervan. Deze dienst werkt nauw samen met de dienst CaH De Matant en NPT dienst Raïdho. Daarnaast is er een ruimer samenwerkingsverband met de begeleidingsdiensten Amarilis, De Compagnie en CBAW dienst Kamino. Als contextbegeleider ben je verantwoordelijk voor het begeleidingsproces van de gezinnen waarin je werkt. Een 100% contextbegeleider begeleidt ongeveer 8 gezinnen (afhankelijk van de intensiteit van de begeleidingen).

  • Chauffeur B - distributie (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsbedrijf in regio Sint-Katelijne-Waver, zijn we dringend op zoek naar een distributiechauffeur B. Hierbij is het belangrijk dat je reeds ervaring hebt opgedaan in de distributie of als B2B-vertegenwoordiger. Verder spreek je vloeiend Nederlands en behoorlijk Frans of omgekeerd: Vloeiend Frans en behoorlijk Nederlands. Op termijn krijg je de mogelijkheid om intern je rijbewijs C te behalen. Indien je bezig bent met je C te behalen, krijg je ook de mogelijkheid om stages via dit bedrijf te te lopen Kun je je zelf hierin terugvinden en beschik je over een stabiel CV? Solliciteer vandaag nog via [email protected] of via de website.

  • Zelfstandig kinesitherapeut voor de dienst fysische geneeskunde en revalidatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: UZ Antwerpen

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wat ga je doen?  Je verricht diagnostische en therapeutische kinesitherapeutische activiteiten; Je hebt een bijzondere interesse in respiratoire kinesitherapie binnen pneumologie en intensieve zorgen; Je voert algemene en administratieve taken uit volgens de UZA-normen; Je voert behandelingen uit volgens evidence-based therapeutische principes; Je begeleidt en motiveert patiënten bij de behandeling; Je evalueert regelmatig de effecten van de therapie en koppelt terug naar de artsen; Je rapporteert onderzoeken, behandelingen en evoluties van patiënten aan alle betrokkenen; Je participeert in multidisciplinaire teamvergaderingen; Je werkt mee aan een correcte elektronische patiëntendossiervoering; Je engageert je voor het begeleiden van stagiairs kinesitherapie; In functie van de noden ben je bereid tot weekendwerk en permanenties. Wat verwachten we van jou?  Je bezit een bachelor of masterdiploma in de kinesitherapie; Je beschikt over een visum en erkenning als kinesitherapeut; Je kan vlot overweg met ICT-toepassingen Je bent een enthousiaste teamspeler; Je gaat op een professionele manier met je patiënten en collega’s om; Je hebt psychologisch inzicht en empathisch vermogen; Je handelt volgens de wetgeving, de RIZIV-voorschriften en beroepsdeontologie; Je hebt een leergierige, dynamische, ondernemende en wetenschappelijke instelling; Je volgt opleidingen en bijscholingen in functie van je werkterrein; Je bent ordelijk, punctueel en komt afspraken correct na; Je handelt pragmatisch, zelfstandig en hebt een probleemoplossende attitude. Wat biedt het UZA jou als werkgever?  Je werkt op zelfstandige basis; Contract van een jaar van 100% (40 uur per week); Uurrooster is onderling met de collega's bespreekbaar; Toegang tot online corporate benefitsplatform. Interesse? Bij interesse kan je je gegevens doorsturen via www.uzatrektaan.be, voor meer HR-gerelateerde info kan je terecht bij Claire van Heeswijk op het nummer 03 821 32 30. Voor meer informatie over de functie-inhoud kan je terecht bij Rik Van Herpen, coördinator kinesitherapeut op het nummer 03 821 34 99.

  • accountmanager-handelsvertegenwoordiger b2b (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verkopen van geschenkartikelen aan de bloemisten - geschenkenzaken in de provincies Namen, Luik en Luxemburg

  • Stapelaar (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: IBW

    Type: Werfreserve

    Tijdens drukke momenten zijn wij op zoek om ons vast team bij te staan om de afgewerkte boeken te stapelen of om deze in dozen te verpakken zodoende de goederen verzendingsklaar te maken voor onze klanten.

Zoek naar antwoorden van VAN DYCK-COEKAERTS in sociale netwerken
Look for responds of VAN DYCK-COEKAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN DYCK-COEKAERTS. Laat een reactie achter voor VAN DYCK-COEKAERTS. VAN DYCK-COEKAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN DYCK-COEKAERTS. Leave a respond for VAN DYCK-COEKAERTS. VAN DYCK-COEKAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN DYCK-COEKAERTS op de google maps. Adres en contacten VAN DYCK-COEKAERTS
Location of VAN DYCK-COEKAERTS on the google maps. Address and contacts of VAN DYCK-COEKAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN DYCK-COEKAERTS VAN DYCK-COEKAERTS: G. VANDAMME | Sea RO Terminal NV | MAISON CERISE & FRAMBOISE | Breugelmans J | TOILETTAGE DUCHESSE

Other related companies as VAN DYCK-COEKAERTS: G. VANDAMME | Sea RO Terminal NV | MAISON CERISE & FRAMBOISE | Breugelmans J | TOILETTAGE DUCHESSE

VAN DYCK-COEKAERTS is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN DYCK-COEKAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05330261230. Het bedrijf VAN DYCK-COEKAERTS bevindt zich op het adres: Leuvensesteenweg 84; 3390; Tielt-Winge (Tielt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 913,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 282,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Beer & ale - Dealers.
De hoofdactiviteit van VAN DYCK-COEKAERTS is Depotinstellingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN DYCK-COEKAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN DYCK-COEKAERTS, openstaande posities, locatie van VAN DYCK-COEKAERTS op de kaart.

VAN DYCK-COEKAERTS is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN DYCK-COEKAERTS, company assigned to the tax number BE05330261230. The company VAN DYCK-COEKAERTS is located at the address: Leuvensesteenweg 84; 3390; Tielt-Winge (Tielt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 913,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 282,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Beer & ale - Dealers.
The main activity of VAN DYCK-COEKAERTS is Depository Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN DYCK-COEKAERTS is not available. You also can look at reviews of VAN DYCK-COEKAERTS, open positions, location of VAN DYCK-COEKAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN DYCK-COEKAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN DYCK-COEKAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN DYCK-COEKAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN DYCK-COEKAERTS, employees, financial statistics.