Sovevi

Contactgegevens Sovevi: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sovevi: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sovevi

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Chapelle 58; 4800; Verviers, België

Telefoon (phone): 0475 80 38 76 (+32-0475 80 38 76) 0475 80 38 76 (+32-0475 80 38 76)

Fax (fax): +32 (69) 362-79-42 +32 (69) 362-79-42

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sovevi: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sovevi"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sovevi"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sovevi, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sovevi. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sovevi, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sovevi. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sovevi
Products information Sovevi

BTW identificatienummer (tax): BE01607269287
Ondernemingsnummer: 4362365722
Hoofdstad (capital): 984,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 175,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Sovevi zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sovevi
(Get full report from official database of BE for Sovevi)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sovevi
Addition kinds of activities for Sovevi

20150203. Eenden, verwerkt: gekookt | Ducks, processed: cooked
22111111. Osnaburgs | Osnaburgs
35670200. Brandstofovenoven en ovens | Fuel-fired furnaces and ovens
36290204. Condensers, voor motoren of generatoren | Condensers, for motors or generators
36990108. Lineaire versnellers | Linear accelerators
37249902. Luchtvliegtuigen, vliegtuigmotor | Airfoils, aircraft engine
51399900. Schoeisel, n.v. | Footwear, nec
51820102. Wijnkoelers, alcoholische | Wine coolers, alcoholic

Werken bij Sovevi: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sovevi: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sovevi. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sovevi. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur detailafwerking (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de afdeling detailafwerking zijn wij op zoek naar een gemotiveerde monteur voor een tijdelijke vervanging van 2 à 3 maanden. Je staat in voor de detailafwerking van autobussen. Meer bepaald de montage van separaties (buizenframe) en kleine onderdelen zoals roosters, handgrepen, lussen, reclamebakjes enz. Werken met afkitten.

  • Medewerker technische ondersteuning (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de opvolging van sofwareinstallaties en voert kleine herstellingen uit aan PC's en/of laptops. In het begin werk je in de vroege shift (7-15u), maar na de opleiding zou je in twee ploegen werken (7-15u-11-19u). Het is een langdurige opdracht met optie vast! Assemblage software installatie

  • Customer service medewerker (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    ¿Maken en opvolgen van offertes aan klanten en agenten ¿Invullen en opvolgen van tenders ¿Geven van informatie en professioneel advies aan klanten en prospecten ¿Prijszetting in samenspraak met de rechtstreeks leidinggevende ¿Nauwe samenwerking met operationeel import en export team

  • Commercieel Bediende Binnendienst (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Hasselt zijn we opzoek naar een Commercieel Bediende Binnendienst. Het gaat over een fulltime tewerkstelling. Je zal terechtkomen in een dynamisch, groeiend en positief ingesteld bedrijf met een familiaal karakter en vlakke structuur. Onze klant maakt deel uit van een internationale groep maar functioneert steeds als een autonome speler. Om bevallingsverlof op te vangen van een vaste medewerkster zijn we opzoek naar een all round medewerker die reeds de nodige expertise heeft in het verwerken van inkomende orders. Je zal samen met je 3 andere collega's instaan voor de volgende taken : Verwerken en opvolgen van de orderflow van ingave t.e.m. levering en facturatie binnen Microsoft Dynamics (Navision) je zorgt voor een correcte verwerking van de orderadministratie tot en met de facturatie en de logistieke afhandeling je staat in voor de stockcontrole, de organisatie van het distributietransport, het opmaken van de documenten. Voeren van de ordergerelateerde interne en externe communicatie : je staat de klanten te woord in verband met productvragen, voorraden, prijzen, … je behandelt eventuele klachten Receptie en onthaal (zeer beperkt) je onthaalt de bezoekers aan de balie je helpt de klanten bij de afhalingen van hun bestellingen Gerelateerd administratief en klasseerwerk

  • Plaatser / Installateur / Monteur - Dagwerk Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als plaatser sta je in voor de finishing touch van het bedrijf. Je plaatst de reeds afgewerkte stukken volgens de regels van de kunst.

  • CHAUFFEUR RIJBEWIJS C --> REGIO RANST (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een VASTE chauffeur. Je zal heftrucks vervoeren van de klant naar het bedrijf & van het bedrijf naar de klant.

  • Flexi of studenten voor functie als verkoper op markten (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar naar leuke en gemotiveerde kandidaten om een team te versterken op de markten in een marktslagerij Uren en dagen van de markten: dinsdag: Nieuwrode (namiddag) - 14u - 17u30 woensdag: Haacht (namiddag) - 12u30 - 17u30 donderdag: Aarschot (voormiddag) 7u - 12u30 vrijdag: Leuven (voormiddag) 7u - 13u00 zaterdag: Sint-Truiden (voormiddag) 7u - 13u00 Uren kunnen besproken worden! Eventueel later beginnen! Ervaring is een pluspunt maar geen vereiste, klantvriendelijkheid en jovialiteit daarentegen wel We zoeken effectief iemand dat bediend op de markten zelf. Als ze tot op de markten geraken is dat goed, anders kunnen ze mee rijden met de klant vanuit Wolvertem. Jobstudenten mogen ook !

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Site Supervisor / Werfleider regio Antwerpse Haven (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Vaste Job

    P4P is op zoek naar een Site Supervisor / Werfleider in de Antwerpse Haven. FUNCTIEBESCHRIJVING: Als Site Supervisor / Werfleider sta je in voor de organisatie, voorbereiding, planning en het optimaal benutten van de capaciteit gedurende projecten op de werf. Je geeft leiding aan een aantal brigadiers, die op hun beurt een team elektriciens, monteurs en meet- en regeltechniekers aansturen. Je volgt de werkzaamheden nauw op en vormt het eerste aanspreekpunt voor de klant, projectleiding en leveranciers. Je geeft advies aan de brigadiers tijdens hun werkvoorbereiding. Je verzorgt de bestellingen van materialen. Je staat in voor de opvolging en de controle van de uitvoering van de werken met bijzondere aandacht voor: veiligheid, kwaliteit, planning en kostprijs. Je beheert de nodige administratie. Je rapporteert aan de Site Manager of de Project Manager.

  • junior ORDERINPUT EN SALES SUPPORT MEDEWERKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor hoogstaande dienstverlening aan klanten en de administratieve en organisatorische opvolging van dossiers, teneinde een professionele en vlotte klantenservice te realiseren. Je vormt het gezicht en bent de ambassadeur van de klant binnen de TerBeke organisatie. * Je treedt op als eerste aanspreekpunt voor de externe en interne klant, teneinde een efficiënte en klantgerichte service te bieden met het oog op een maximale klantentevredenheid. Je onderhoudt en bouwt voortdurend aan de relatie met je klanten. * Je coördineert de contractwissels met leveranciers van grondstoffen teneinde een vlotte omschakeling te bewerkstelligen om de continuïteit in leveringen aan de klanten te kunnen waarborgen. * Je zorgt voor een correcte administratie, teneinde over actuele klantendossiers te beschikken. * je geeft tijdig en correct alle promoties en eerste commerciële volumeprognoses in, teneinde de door de klant te bestellen promotionele volumes volledig en tegen de overeengekomen promotionele prijzen uit te kunnen leveren en overstocks te vermijden. * Je registreert en beantwoordt tijdig en correct alle externe en interne klachten teneinde de klantentevredenheid te verhogen. * Je draagt zorg voor een correcte voorbereiding van de facturatie.

  • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

  • FLEXIJOB AFWASSER (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: PINTXOS

    Type: Flexijob

    Gezocht om het PINTXOS team te versterken. PINTXOS is een bar-bistro gelegen aan de Vismarkt van Mechelen met een ploeg jonge gemotiveerde mensen onder leiding van twee jonge ondernemers. Het is een zaak met pit waar iedere medewerker een belangrijke plaats heeft. Wij geloven dat een fijne werksfeer voor gezonde werklust zorgt. Voor meer info over PINTXOS : zie www.pintxos.bar

Zoek naar antwoorden van Sovevi in sociale netwerken
Look for responds of Sovevi in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sovevi. Laat een reactie achter voor Sovevi. Sovevi bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sovevi. Leave a respond for Sovevi. Sovevi on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sovevi op de google maps. Adres en contacten Sovevi
Location of Sovevi on the google maps. Address and contacts of Sovevi

Andere gerelateerde bedrijven als come Sovevi Sovevi: MAXI TOYS | BRUNO INDEKEU | Saelens E | DENEWETH | GRENCOBEL

Other related companies as Sovevi: MAXI TOYS | BRUNO INDEKEU | Saelens E | DENEWETH | GRENCOBEL

Sovevi is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sovevi, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01607269287. Het bedrijf Sovevi bevindt zich op het adres: Rue de la Chapelle 58; 4800; Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 984,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 175,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Producten gemaakt in Sovevi zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sovevi is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sovevi is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sovevi, openstaande posities, locatie van Sovevi op de kaart.

Sovevi is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sovevi, company assigned to the tax number BE01607269287. The company Sovevi is located at the address: Rue de la Chapelle 58; 4800; Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 984,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 175,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wines and spirits - Retail. Products created in Sovevi were not found.
The main activity of Sovevi is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sovevi is not available. You also can look at reviews of Sovevi, open positions, location of Sovevi on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sovevi, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sovevi, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sovevi, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sovevi, employees, financial statistics.