LIKEURSTOKERIJ D HONDT

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • LIKEURSTOKERIJ D HONDT
Private companiesRailroad Transportation • LIKEURSTOKERIJ D HONDT

Contactgegevens LIKEURSTOKERIJ D HONDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIKEURSTOKERIJ D HONDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIKEURSTOKERIJ D HONDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nekkersputstraat 219; 9000; Gent, België

Telefoon (phone): 09 226 11 47 (+32-09 226 11 47) 09 226 11 47 (+32-09 226 11 47)

Fax (fax): 09 236 41 19 (+32-09 236 41 19) 09 236 41 19 (+32-09 236 41 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIKEURSTOKERIJ D HONDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIKEURSTOKERIJ D HONDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIKEURSTOKERIJ D HONDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIKEURSTOKERIJ D HONDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIKEURSTOKERIJ D HONDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIKEURSTOKERIJ D HONDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIKEURSTOKERIJ D HONDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIKEURSTOKERIJ D HONDT
Products information LIKEURSTOKERIJ D HONDT

BTW identificatienummer (tax): BE03666107177
Ondernemingsnummer: 6992492675
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 436,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Wines & spirits - Mfg & Whol.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIKEURSTOKERIJ D HONDT
(Get full report from official database of BE for LIKEURSTOKERIJ D HONDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIKEURSTOKERIJ D HONDT
Addition kinds of activities for LIKEURSTOKERIJ D HONDT

36639901. Antennes, transmissie en communicatie | Antennas, transmitting and communications
38510110. Tempels en fronten, oftalmisch | Temples and fronts, ophthalmic
44939902. Marine bassins | Marine basins
51420102. Fruitpastei, bevroren | Fruit pies, frozen
55319901. Automotive banden | Automotive tires

Werken bij LIKEURSTOKERIJ D HONDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIKEURSTOKERIJ D HONDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIKEURSTOKERIJ D HONDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIKEURSTOKERIJ D HONDT. Looking for open vacancies in other companies

  • JUNIOR PRODUCTIE – EN KWALITEITSVERANTWOORDELIJKE (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de productieplanning. Je communiceert veelvuldig met aankoop, sales, productievoorbereiding en de planner van de plaatsingsploegen. Je zorgt voor een optimale personeelsbezetting van de verschillende werkposten. Je zorgt voor een optimale flow van de verschillende subassemblies. Je werkt dagelijks aan de efficiëntie van de verschillende processen. Je neemt initiatieven om de kwaliteit te optimaliseren Je bent veelvuldig aanwezig op de werkvloer. Continue verbetering maakt deel uit van jouw DNA. Je helpt met de implementatie van het ERP systeem Navision. Je staat in voor het veiligheidsbeleid van het bedrijf.

  • Koeltechnieker | voltijds | regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Sint-Truiden zijn wij opzoek naar een koeltechnieker. Je staat in voor het installeren van de koelinstallaties (van airco's tot industriële en commerciële koelingsystemen) daarnaast geef je deskundig advies aan klanten over de werking van de installatie Tot slot zorg je voor het onderhoud en de herstellingen aan de koelsystemen

  • CARROSSIER M/V (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de mechanische montage van verschillende stukken zoals distributiekasten zekeringkasten leidingen profielen ... . Indien je een opleiding carrosserie gedaan hebt ben je bovendien polyvalent inzetbaar op de afdeling.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS HERENT (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Herent en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Herent, Wijgmaal en Winksele.

  • Quality Officer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: H.Essers

    Type: Vaste Job

    Voor onze Pharma-afdeling te Genk op zoek naar een Quality Officer. Als Quality Officer ben je verantwoordelijk voor het continu bewaken van de kwaliteit van de opslag van Pharma goederen en het implementeren van de GDP (Good Distribution Practices) regelgeving door het beheren en uitbouwen van het kwaliteitsmanagementsysteem. Jouw takenpakket bestaat uit: Beheer en continu verbeteren van de kwaliteitssystemen binnen de afdelingen Pharma door de processen correct te vertalen in SOP's (Standard Operating Procedures) en deze up to date te houden. Toepassen van de GDP-richtlijnen door het voorbereiden en begeleiden van externe audits maar zelf ook interne audits uit te voeren en op te volgen. Behandelen van operationele kwaliteitsissues door als aanspreekpunt voor operaties te fungeren. Verwerken en onderzoeken van binnengekomen klachten. Opvolgen van het temperatuurbeheer en het onderhoud en kalibraties. Geven van GDP trainingen. Je rapporteert aan de Quality Responsible en werkt in een dagshift.

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Rietdekker (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: VRANKEN RIETEN DAKEN

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van rieten daken. Een opleiding binnen de firma is voorzien.

  • Gentis - Functional Analyst (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Our client is a great multinational consultancy, that is operating within different sectors and for this position we are looking for a Functional Analyst that can join the company internally. Some of your responsibilities As a Functional Analyst you will interact with suppliers, internal stakeholders and business representatives. Thanks to strong analytical skills, you swiftly gain understanding of the business needs and clarify potential routes, anticipating on defined timelines and hurdles along the way You analyse and assess the impact of business and non-functional requirements you apply a structured business and functional analysis methodology You gather and centralize information and create the business, functional and process documentation where required You participate in the creation and/or execution of end-user trainings. Your experience 5 to 8 years professional experience in a similar role, analysing complex projects in parallel You are at least bilingual with a good understanding of the 3rd language (EN Fluent + NL/FR) and have the necessary business insight Thanks to your proven track record, you have a clear understanding of how to approach both business and functional analysis Proven track in implementation and integration projects Familiar with business modelling tools like, UML, BPM, .. Affinity with general technology concepts like API, SQL/Oracle, ... You combine your abstract reasoning skills & analytical capabilities with common sense. Details Location: Brussels area Duration: 6 months (extension possible)

  • Business Developer (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ANB SECURITE

    Type: Zelfstandige activiteit

    AnB-Rimex is een fabrikant-distributeur van alarm- en domoticasystemen en distributeur van CCTV, toegangscontrole en branddetectie materiaal. Onze klanten zijn de elektrotechnische en de alarminstallatiebedrijven. Voor de uitbreiding van onze commerciële dienst in Vlaanderen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde business developer. Binnen jouw regio zal je verantwoordelijk zijn voor het uitbreiden van het klantenbestand en het onderhouden van de relaties met bestaande klanten. Dit alles om de gestelde doelen te bereiken. Hiervoor wordt je ondersteund door een dynamische groep collega's op zowel technisch als commercieel vlak. Ben je aangesproken door techniek. Ben je een dynamisch persoon die zelfstandig kan werken. Ben je communicatief en klantgericht. Ben je getriggerd door uitdagingen. Dan is dit een opportuniteit voor u!

  • Afwasser slagerij (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: PEERSMAN

    Type: Flexijob

    Afwas bijhouden en op zijn plaats zetten machines afwassen

  • Medewerker keuken - flexijob (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: SERVINDUS

    Type: Flexijob

    Corsendonk Hooge Heeyde, een hotel te Lichtaart, is op zoek naar gemotiveerde flexi-jobs voor de keuken. Verscholen in het Kempense groen vind je deze vestiging. Deze heeft alles in huis voor een ontspannen luxe- verblijf met gastronomisch aanbod in het huisrestaurant. Uw takenpakket is o.a. als volgt: Bereiden van gerechten Mise - en - place voorbereiden Naleven van de werkprocedures en de regels hygiëne + voedselveiligheid U werkt sinds 3 kwartalen terug minstens 4/5 bij een andere werkgever of bent u gepensioeneerd en wilt graag bijverdienen in het zeer voordelig nieuw statuut van flexi-jobs.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van LIKEURSTOKERIJ D HONDT in sociale netwerken
Look for responds of LIKEURSTOKERIJ D HONDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIKEURSTOKERIJ D HONDT. Laat een reactie achter voor LIKEURSTOKERIJ D HONDT. LIKEURSTOKERIJ D HONDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIKEURSTOKERIJ D HONDT. Leave a respond for LIKEURSTOKERIJ D HONDT. LIKEURSTOKERIJ D HONDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIKEURSTOKERIJ D HONDT op de google maps. Adres en contacten LIKEURSTOKERIJ D HONDT
Location of LIKEURSTOKERIJ D HONDT on the google maps. Address and contacts of LIKEURSTOKERIJ D HONDT

Andere gerelateerde bedrijven als come LIKEURSTOKERIJ D HONDT LIKEURSTOKERIJ D HONDT: TOTAL BELGIUM SA | COIFFURE ACTIF-RECREATIF | Verlinden A | ANNICK GRAINDORGE | SPAR

Other related companies as LIKEURSTOKERIJ D HONDT: TOTAL BELGIUM SA | COIFFURE ACTIF-RECREATIF | Verlinden A | ANNICK GRAINDORGE | SPAR

LIKEURSTOKERIJ D HONDT is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIKEURSTOKERIJ D HONDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03666107177. Het bedrijf LIKEURSTOKERIJ D HONDT bevindt zich op het adres: Nekkersputstraat 219; 9000; Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 436,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol..
De hoofdactiviteit van LIKEURSTOKERIJ D HONDT is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIKEURSTOKERIJ D HONDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIKEURSTOKERIJ D HONDT, openstaande posities, locatie van LIKEURSTOKERIJ D HONDT op de kaart.

LIKEURSTOKERIJ D HONDT is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIKEURSTOKERIJ D HONDT, company assigned to the tax number BE03666107177. The company LIKEURSTOKERIJ D HONDT is located at the address: Nekkersputstraat 219; 9000; Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 436,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol..
The main activity of LIKEURSTOKERIJ D HONDT is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIKEURSTOKERIJ D HONDT is not available. You also can look at reviews of LIKEURSTOKERIJ D HONDT, open positions, location of LIKEURSTOKERIJ D HONDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIKEURSTOKERIJ D HONDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIKEURSTOKERIJ D HONDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIKEURSTOKERIJ D HONDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIKEURSTOKERIJ D HONDT, employees, financial statistics.