Calivin

Contactgegevens Calivin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Calivin: address, phone, fax, email, website, opening hours

Calivin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Seigneurie 61; 4452; Juprelle (Wihogne), België

Telefoon (phone): 04 278 58 89 (+32-04 278 58 89) 04 278 58 89 (+32-04 278 58 89)

Fax (fax): 04 278 09 96 (+32-04 278 09 96) 04 278 09 96 (+32-04 278 09 96)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Calivin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Calivin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Calivin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Calivin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Calivin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Calivin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Calivin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Calivin
Products information Calivin

BTW identificatienummer (tax): BE06391540527
Ondernemingsnummer: 3331573486
Hoofdstad (capital): 637,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Wines & spirits - Mfg & Whol.; Advertising - Promotional items & business gifts

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Calivin
(Get full report from official database of BE for Calivin)

Aanvulling soorten activiteiten voor Calivin
Addition kinds of activities for Calivin

382901. Apparatuur voor het meten van vliegtuigen en motorvoertuigen | Aircraft and motor vehicle measurement equipment
823100. bibliotheken | Libraries
20229900. Kaas; | Cheese; natural and processed, nec
34790102. Graveren sieraden, zilverwerk of metaal | Engraving jewelry, silverware, or metal
35550307. Slakken, printers ' | Slugs, printers'
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
38230411. Elektrolytische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces | Electrolytic conductivity instruments, industrial process
41510000. Schoolbussen | School buses
50840606. Tractoren, industrieel | Tractors, industrial

Werken bij Calivin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Calivin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Calivin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Calivin. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mijn opdrachtgever is dé specialist op het gebied van isolatie, stellingbouw en asbestverwijdering in de (petro-)chemische en voedingsindustrie, nucleaire en elektrische energiecentrales en de civiele bouw.  Ze hebben ruim 450 werknemers in dienst, op diverse projecten in de Benelux. Om onze calculatiedienst verder te kunnen uitbreiden, en de groeiende vraag van onze klanten te kunnen beantwoorden, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Calculator. U bent verantwoordelijk voor het opstellen van de prijsoffertes, na uw technische studie van de prijsaanvragen. Deze studie behelst een volledige analyse van de benodigde materialen, transportkosten, werkuren etc. Dit alles in overleg met de onze Hoofdverantwoordelijke Calculatie en onze ervaren projectleiders en werfverantwoordelijken. U schrikt er niet van terug om ter plaatse op onze werven (in de Benelux) de prijsvragen in detail te bestuderen. Naast onze disciplines Isolatie en Stellingbouw word je ook betrokken in onze andere disciplines zoals tracing, schilderwerken, …. Zowel interne als externe opleidingen worden voorzien door het bedrijf.

  • Vacature | support medewerker debiteurenbeheer| Nijvel (NIVELLES)

    Regio: NIVELLES

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van support medewerker debiteurenbeheer in Nijvel zijn wij opzoek naar een kandidaat die: vlot NL/FR spreekt en schrijft interesse heeft in de juridische wereld zelfstandig kan werken graag gefocussed werkt

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Pepingen (PEPINGEN)

    Regio: PEPINGEN

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Vaalbeek, 8 uur per week (VAALBEEK)

    Regio: VAALBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Vaalbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en de strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • JOBSTUDENT SCHOONMAAKHULP voor de vakantieperiodes (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: SCHOONMAAKBEDRIJF DESEYN

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten voor de vakanties. Je staat in voor het poetsen van gangen, trappen en liften in appartementsgebouwen. Ook het lappen van ramen behoort tot uw takenpakket.

  • Bullchauffeur - aantrekkelijke verloning (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: KAREL STERCKX

    Type: Vaste Job

    Deze functie bestaat uit 70% bullwerk en 30% onderhoudsmatig werk. Je staat in voor het vullen en lossen van bunkers, alsook bediening van de vulunit. Hiernaast ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de bull: controle oliepeil, controle koelstofvloeistof en vetsmering. Je staat eveneens mee in voor de reiniging van de productie-omgeving, alsook voor de machines en installaties na gebruik.

  • Bediende boekhouding - ideale start voor schoolverlaters (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een sterkgroeiend bedrijf regio Kortrijk gaan wij op zoek naar een boekhoudkundig medewerker: Je staat in voor: - Het opmaken en opvolgen van verkoopfacturen vanuit SAP - Het opmaken van oorsprongscertificaten - Het beheer master data e-mail voor het versturen van facturen per e-voicing - De maandelijkse intercompany afstemming en rapportering - De maandelijkse BTW & Intrastat aangifte en IC listing - De voorbereiding maandelijkse en/of kwartaalaangiftes BTW en Intrastat, alsook IC opgaves in verschillende landen - De controle van documenten bij uitvoer

  • Microsoft SQL Server Consultant (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Natch

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee aan de ontwikkeling en het onderhoud van e-commerce applicaties en synchro’s tussen diverse systemen (bv. ERP, CRM, PIM, …) en de e-commerce applicatie waarbij je ons eigen gemaakt NatchOS framework gebruikt. Je staat in voor het design van databases waarbij security en performantie essentiëel zijn. Je beheert SQL-servers, Azure Sql Dbs , zowel van klanten als intern. Je werkt mee aan de verdere ontwikkeling van ons NatchOS Framework. Je werkt ramingen uit voor zowel nieuwbouwprojecten als voor wijzigingen aan applicaties en communiceert deze aan de verantwoordelijke projectmanager. Je werkt technische analyses uit in overleg met de klant. Tijdens projecten ben je in staat je eigen budget onder controle te houden en deadlines te respecteren. Je helpt mee aan de ontwikkeling van zowel operationele als BI rapportering.

  • Logopediste (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: TOTIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totius is op zoek naar volgende disciplines: · logopediste Je ziet het als een uitdaging om jouw visie/takenpakket uit te werken in een nieuwe praktijk samen met een heel team.

  • Logopedist (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: THERAPEUTISCH CENTRUM BABEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    We behandelen voornamelijk leer- en taalstoornissen. Overdag ga je naar scholen om therapie te geven en ’s avonds werk je in de praktijk.

  • flexi-job raadgever doe-het-zelf (4u op zondag) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

    Type: Flexijob

    - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zondag : de werkuren op zondag zijn van 9u tot 13u.

Zoek naar antwoorden van Calivin in sociale netwerken
Look for responds of Calivin in social networks

Lees alle opmerkingen voor Calivin. Laat een reactie achter voor Calivin. Calivin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Calivin. Leave a respond for Calivin. Calivin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Calivin op de google maps. Adres en contacten Calivin
Location of Calivin on the google maps. Address and contacts of Calivin

Andere gerelateerde bedrijven als come Calivin Calivin: ISIS | Pauly P | ATEX TRAVEL | COLORPHONE INVEST | Pas-Partoe BVBA

Other related companies as Calivin: ISIS | Pauly P | ATEX TRAVEL | COLORPHONE INVEST | Pas-Partoe BVBA

Calivin is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Calivin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06391540527. Het bedrijf Calivin bevindt zich op het adres: Rue de la Seigneurie 61; 4452; Juprelle (Wihogne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 637,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol.; Advertising - Promotional items & business gifts.
De hoofdactiviteit van Calivin is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Calivin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Calivin, openstaande posities, locatie van Calivin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Calivin is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Calivin, company assigned to the tax number BE06391540527. The company Calivin is located at the address: Rue de la Seigneurie 61; 4452; Juprelle (Wihogne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 637,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 135,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol.; Advertising - Promotional items & business gifts.
The main activity of Calivin is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Calivin is not available. You also can look at reviews of Calivin, open positions, location of Calivin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Calivin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Calivin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Calivin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Calivin, employees, financial statistics.