Boutelegier O

Contactgegevens Boutelegier O: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boutelegier O: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boutelegier O

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Baron Ruzettelaan 119; 8310; Brugge (Assebroek), België

Telefoon (phone): 050 35 65 01 (+32-050 35 65 01) 050 35 65 01 (+32-050 35 65 01)

Fax (fax): 050 36 27 87 (+32-050 36 27 87) 050 36 27 87 (+32-050 36 27 87)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boutelegier O: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boutelegier O"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boutelegier O"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boutelegier O, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boutelegier O. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boutelegier O, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boutelegier O. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boutelegier O
Products information Boutelegier O

BTW identificatienummer (tax): BE04126434326
Ondernemingsnummer: 8766784667
Hoofdstad (capital): 376,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 256,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Wines & spirits - Mfg & Whol.

Product categorie (product category): Wines and spirits - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boutelegier O
(Get full report from official database of BE for Boutelegier O)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boutelegier O
Addition kinds of activities for Boutelegier O

2731. Boekuitgeverij | Book publishing
177101. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
503204. Bouwsteen | Building stone
34999912. Wrijving materiaal, gemaakt van poedervormig metaal | Friction material, made from powdered metal
35869903. Oliepompen, meten of doseren | Oil pumps, measuring or dispensing

Werken bij Boutelegier O: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boutelegier O: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boutelegier O. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boutelegier O. Looking for open vacancies in other companies

  • Voorbereider poederlakkerij (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor het voorbereidend werk in de lakafdeling. Schuren en ontvetten van de metalen goederen, kortom de voorbereidingen voor het poederlakwerk.

  • Monteur Machinebouw (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je kan volgens plan machines samenbouwen voor de automobielindustrie - Je hebt voldoende kennis van pneumatica -

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Magazijnier Reachtruck bij Beliès te Tessenderlo (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Paletten controleren en op de juiste plaats zetten + scannen Laden en lossen van containers Orde en netheid bewaren op de werkplek Helpen bij het laden en lossen van goederen Allerhande voorraadmateriaal van leveranciers uitpakken en in bergruimte stockeren

  • Betonpompbedienaar met ervaring - rijbewijs CE (M/V) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken we een betonpompbedienaar (M/V) met ervaring en een rijbewijs CE. Als betonpompbedienaar rijdt u naar de werf met de betonpomp, hier stelt u deze op een veilige plaats op, in overleg met de werfleider. Na arriveren van de mixers verpompt u de beton. Verder reinigt u de pomp zoals het hoort en doet u hiervan ook het onderhoud. U volgt de veiligheidsvoorschriften van toepassing op de werf. Wij zijn op zoek naar een flexibel iemand, die goed om kan met tijdsdruk en ervaring heeft met een betonpomp. Je staat zelf in voor klein onderhoud aan je voertuig dat altijd in perfecte staat is.

  • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

  • Huishoudhulp Lebbeke (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: PUUUR WETTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Functie: Je staat in voor de schoonmaak van de woning en kan ook strijken, koken of boodschappen doen

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • Hulpvaardige communicatieve studenten voor job in hartje Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Inhouse IPG

    Type: Studentenjob

    Als klantendienst medewerker behandel je op professionele wijze oproepen en/of mailing van bestaande klanten. Je bekijkt met hen wanneer en met wie je hen een afspraak kan bezorgen voor een onderhoud of reparatie. •Je geeft advies en oplossingen aan de klant in functie van het probleem of de vraag. •Je bent nauwkeurig, snel en efficiënt voor een kwaliteitsvol dossierbeheer. •Je hebt als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. •Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

  • VERZEKERINGSSPECIALIST REGIO WILLEBROEK (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Vaste Job

    je bent in het bezit van een bachelorsdiploma of een master diploma in een economische richting bijvoorbeeld: financie- en verzekeringswezen of een master TEW. een eerste ervaring in de banksector en met verzekeringen is een vereiste; zowel met BOAR als met leven. je hebt een open persoonlijkheid en verleent graag advies op maat je neemt Initiatief beschikt over een commerciële ingesteldheid en communiceert vlot; autonoom en resultaat gericht u werkt graag in teamverband.

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • Meewerkend ploegchef (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je volgt een team van 15 medewerkers op; 2 hoofdoperatoren met hun assistent en de medewerkers aan de band. Je volgt de werkplanning op. Je begeleidt jouw team en durft feedback te geven. Je krijgt een bureel ter beschikking in de productieruimte, doch zal je veel op de werkvloer aanwezig zijn. Je volgt beperkte administratie op.

Zoek naar antwoorden van Boutelegier O in sociale netwerken
Look for responds of Boutelegier O in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boutelegier O. Laat een reactie achter voor Boutelegier O. Boutelegier O bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boutelegier O. Leave a respond for Boutelegier O. Boutelegier O on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boutelegier O op de google maps. Adres en contacten Boutelegier O
Location of Boutelegier O on the google maps. Address and contacts of Boutelegier O

Andere gerelateerde bedrijven als come Boutelegier O Boutelegier O: FA. ATMO-GAMBLER & CO | GUIDO BODE | P. BRYSBAERT | AANNEMINGEN P.C. | HUIS KWALIFISH

Other related companies as Boutelegier O: FA. ATMO-GAMBLER & CO | GUIDO BODE | P. BRYSBAERT | AANNEMINGEN P.C. | HUIS KWALIFISH

Boutelegier O is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Boutelegier O, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04126434326. Het bedrijf Boutelegier O bevindt zich op het adres: Baron Ruzettelaan 119; 8310; Brugge (Assebroek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 376,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 256,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Wines and spirits - Retail. Lijst met producten zijn Wines & spirits - Mfg & Whol..
De hoofdactiviteit van Boutelegier O is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boutelegier O is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boutelegier O, openstaande posities, locatie van Boutelegier O op de kaart.

Boutelegier O is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Boutelegier O, company assigned to the tax number BE04126434326. The company Boutelegier O is located at the address: Baron Ruzettelaan 119; 8310; Brugge (Assebroek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 376,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 256,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Wines and spirits - Retail. List of products are Wines & spirits - Mfg & Whol..
The main activity of Boutelegier O is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Boutelegier O is not available. You also can look at reviews of Boutelegier O, open positions, location of Boutelegier O on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boutelegier O, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boutelegier O, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boutelegier O, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boutelegier O, employees, financial statistics.