MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA
Private companiesDepository Institutions • MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA

Contactgegevens MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Bergifosse 1 7300 Boussu - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-65-78-43-86 32-65-78-43-86

Fax (fax): 32-65-78-43-86 32-65-78-43-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA
Products information MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA

BTW identificatienummer (tax): BE07495117187
Ondernemingsnummer: 4964691162
Hoofdstad (capital): 281,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 691,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Industrial piping

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA
(Get full report from official database of BE for MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA
Addition kinds of activities for MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA

122200. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
265602. Bevroren voedsel- en ijscontainers | Frozen food and ice cream containers
364303. Elektrische aansluitingen | Electric connectors
01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
13219900. Naturgas vloeistoffen, nec | Natural gas liquids, nec
34120000. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
34960301. Klemmen en bevestigingen, gemaakt van gekochte draad | Clips and fasteners, made from purchased wire
37430304. Spoor locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Railroad locomotives and parts, electric or nonelectric

Werken bij MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • proces operator (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een chemisch bedrijf zoeken we een proces operator. Taken: je bedient meerdere installaties / reactoren je analyseert monsters in het productieproces om de gewenste productie-ouput te bereiken installaties handmatig en via geautomatiseerde bedieningspanelen aanstuurt je beheert de toevoer van grondstoffen, laadt de installaties en bedient ze volgens de procedures

  • POETSHULP / HUISHOUDHULP IN ZELE - KIES EEN (ELEKTRISCHE) FIETS OF BEDRIJFSWAGEN! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Brugge en omgeving (M/V) (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    U poetst bij particuliere gezinnen uit Brugge en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

  • Gedreven huishoudhulp regio Diksmuide gezocht! (Regio Diksmuide)

    Regio: Regio Diksmuide

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sarah en Eloise zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen. Wij bieden jou alles wat een superheld nodig heeft! een magisch uurrooster, eventueel door je gedachten te lezen! Jij beslist zelf welke dagen en hoeveel uren je werkt, wij passen ons aan aan jouw wensen! Je kan werken tot in de eeuwigheid door middel van een vast contract! We geven je opleidingen ins ons geheime hoofdkwartier om nieuwe bovenmenselijke krachten en poetsspreuken te leren kennen zodat je elk stofdeeltje op termijn kan wegtoveren. Als je graag held bent in je eigen regio, zorgen wij voor klanten waar je makkelijk naartoe kan vliegen We voorzien je van een welverdiend heldenloon Daarnaast verdient een helt uiteraard een aangepaste werkcape. Hiervoor zorgen wij OF we geven je een vergoeding om je kostuum zelf te kopen en te onderhouden Held zijn doe je niet elke dag! iedereen verdient eens verlof. Daarom geven we je vakantiegeld om eventueel op reis te gaan OF om je droomheldenpak te kunnen kunnen kopen Een eindejaarspremies om met je collega helden de feestdagen met een extraatje tegemoet te gaan Verplaatsingsvergoeding op jouw raketmobiel te financieren of een jaarabonnement van de Lijn dewelke je ook in het weekend en in vakantieperiodes kan en mag gebruiken supersympathieke collega's

  • Jobstudent kassa (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat voornamelijk aan de kassa maar kan ook worden ingezet voor de aanvul. Aan de kassa zorg je voor een ordelijke werkomgeving. Je bent klantvriendelijk en weet de klanten te informeren over de lopende acties. Je bent een harde werker die de klanten met een glimlach verwelkomt. Je zorgt voor een correcte betalingsafhandeling en kan met zorg omgaan met de producten.

  • Student avonduren magazijn | Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf te Herentals zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week kunnen werken. Je wordt tewergesteld in een avondploeg, waarbij je werkt tussen 21u30 's avonds en 1u 's nachts. Het takenpakket bestaat uit: laden en lossen van vrachtwagens, uitsorteren van goederen en scannen van goederen. Bij voorkeur ben je 1 à 3 dagen per week beschikbaar om te werken en dit voor langere tijd.

  • Barista Nespresso te Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Barista! Ben jij een koffieliefhebber? Onze klant is op zoek naar barista's die klanten kunnen verwennen met lekkere koffiebereidingen. Jouw taak zal zijn om de klanten te ontvangen aan de bar en je bereidt voor hen verschillende koffiebereidingen. Heb je geen ervaring als barista? Geen paniek, er worden workshops georganiseerd!

  • Hulpkelner jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

  • Barmedewerker I Jobstudent (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: THE LAB GAME CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker bedien jij je gasten en sta je achter de bar. Je benadert gasten altijd op een enthousiaste en positieve manier. Je staat altijd op het juiste moment klaar om ze te helpen. De passievolle uitvoering van jouw functie zorgt er voor dat de klant optimaal van het bezoek kan genieten. Met jouw klantgerichte instelling en enthousiasme verleen jij een uitstekende klantenservice. Jij kent het assortiment en anticipeert op de behoefte van de klant. Vanzelfsprekend zorg jij voor een perfecte presentatie van de producten en een schone, nette werkomgeving. Bij The Lab vind je medewerkers met passie voor de producten en liefde voor het vak. Deel jij deze passie en ben je in staat om deze over te brengen op onze gasten? Werk je het liefst in teamverband en draag je graag bij aan een leuke werkomgeving? Ben je representatief, proactief, stressbestendig en beschik je over goede communicatieve en sociale vaardigheden? Ben je een teamplayer en flexibel met betrekking tot je uren en beschikbaarheid? Dan is deze baan wellicht iets voor jou!

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Zaal medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: tempo-team Leuven

    Type: Studentenjob

    Voor een binnenspeeltuin regio Leuven is Tempo-Team op zoek naar gemotiveerd zaalpersoneel Jouw taken bestaan uit : - Kassabediening - Klantencontract - Orde van de zaal garanderen - Opdienen van de borden

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

Zoek naar antwoorden van MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA in sociale netwerken
Look for responds of MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA. Laat een reactie achter voor MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA. MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA. Leave a respond for MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA. MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA op de google maps. Adres en contacten MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA
Location of MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA on the google maps. Address and contacts of MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA: SERTEC NV | UNIC | BEST COMMUNIC.& MANAGEM. | Fris & Rein BVBA | MEEUS

Other related companies as MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA: SERTEC NV | UNIC | BEST COMMUNIC.& MANAGEM. | Fris & Rein BVBA | MEEUS

MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07495117187. Het bedrijf MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA bevindt zich op het adres: R. Bergifosse 1 7300 Boussu - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 281,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 691,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Industrial piping. Producten gemaakt in MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA is Depotinstellingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, openstaande posities, locatie van MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA op de kaart.

MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, company assigned to the tax number BE07495117187. The company MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA is located at the address: R. Bergifosse 1 7300 Boussu - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 281,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 691,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Industrial piping. Products created in MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA were not found.
The main activity of MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA is Depository Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA is not available. You also can look at reviews of MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, open positions, location of MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MONTAGES ET TUYAUTERIES LEGROS SA, employees, financial statistics.